Gå til indhold

Streaming på anlægget
den ultimative løsning

Streaming er en gave sendt fra himlen for den moderne musikelsker. Og hvis du slutter en trådløs musikstreamer til dit anlæg, får du ikke bare al den musik og alle de radiostationer, du kan drømme om – du kan også få rigtig god lyd.

Nem trådløs betjening og superlyd

Selvom du hører hjemme blandt dem, som ikke vil gå på kompromis med lyden, betyder det ikke, at du må undvære streaming og alle de smidige trådløse muligheder, der følger med. Teknologien er forlængst kommet videre fra de ananas- og grisehøjtalere vi så, da streaming gjorde sit indtog på markedet. I dag kan du streame din musik med den store, flotte lyd, du kender fra et rigtigt stereoanlæg.

Behold anlægget og sats på en trådløs musikstreamer!

Hvis du allerede har et godt stereoanlæg, er en trådløs musikstreamer som f.eks. Sonos Port, HEOS Link eller Bluesound NODE et oplagt valg. Så får du en handy lille boks, som kan erstatte eller supplere din CD-afspiller som lydkilde. Sammen med eksempelvis Tidal Hi-Fi får du adgang til uendelige mængder af musik og en lyd, som kommer til at give dig gåsehud dagligt – for den samme månedlige pris som en CD-skive

Definitivt for audiofile ører

Lyden er lige præcis så god som det anlæg, du kobler den trådløse afspiller til. Hvis du vil have helt kompromisløs lyd, kan du gå hele high-end-vejen og satse på en stærk forstærkerløsning som f.eks. NAD M12/M22. Der kan du tilføje et Bluesound-modul, så du endda slipper for at tilslutte en ekstern boks.

Uanset om du vælger en trådløs musikstreamer eller en forstærker med indbygget streaming-funktion, betyder løsningen med en stereoforstærker, at du har helt frie hænder i valget af højtalere. Hvis du har et kræsent musikøre, kan du frit gå på jagt iblandt topmodellerne i f.eks. B&W’s 700-serie eller DALIs RUBICON-serie. Uden at du skal spekulere på, om en trådløs forstærker nu kan trække dem.

Vælg det rigtige anlæg til hvert rum

Vil du have en lækker totaloplevelse fra dit streamingsystem, anbefaler vi, at du placerer afspillere i alle rum. Du ønsker sikkert ikke at have komplette stereoanlæg i alle rum, men der findes også trådløse forstærkere som f.eks. Sonos CONNECT:AMP, HEOS Amp og Bluesound POWERNODE 2i, som du kan slutte til et par gode højtalere og bruge i køkkenet eller andre rum, hvor du opholder dig tit.

Dagens streaming-systemer omfatter også trådløse streaming-højtalere i forskellige størrelser, som fungerer fint i f.eks. soveværelse og badeværelse. Og de klarer deres opgave meget bedre end frugter og kreaturer i plastik – HEOS 1 er endda fugttæt.

Samme grundprincip som tidligere

Et rigtig godt anlæg er præcis lige så vigtigt som tidligere, hvis du vil have god lyd. Det er kun lydkilden, som er skiftet ud til en streaming-afspiller i stedet for en CD-afspiller. At du så i princippet får mulighed for at lytte til lige den musik du vil i alle rum, er mest en fantastisk bonus. Men husk, at det er gåsehuden, som tæller i dagligstuen – og for at få dét, skal du stadig have et ordentligt anlæg.