Gå til indhold

Heos By DenonBarSoundbar/trådløs højtaler

Avanceret soundbar med flot TV-lyd og utallige muligheder, inkl. mulighed for trådløse surround-baghøjttalere og trådløs subwoofer.

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Læs mere:

Beskrivelse

HEOS Bar – avanceret soundbar med utallige muligheder

HEOS Bar er en avanceret soundbar, som giver dig lyd og brugeroplevelse i særklasse. Du kan få flot surroundfornemmelse med trådløse baghøjttalere, og med 4 x HDMI kan du tilslutte alt dit udstyr. HEOS Bar indgår i HEOS multirums-musiksystemet, som kan give dig nem trådløs musik i hele dit hjem.

Tilkøber du et par trådløse HEOS-baghøjttalere – for eksempel HEOS 1 – og en trådløs HEOS Subwoofer, kommer du så tæt på den ægte biograf-fornemmelse, som det er muligt uden samtidig at få et separat anlæg med tilhørende kabler ind i stuen. Du kan tilmed styre lydstyrken fra din eksisterende TV-fjernkontrol, så du ikke behøver at skænke anlægget en tanke i dagligdagen. Du nyder bare den gode lyd. Glæd dig til at nyde overbevisende kvalitetslyd fra dit TV!

Streaming af alverdens musik

Stream alverdens musik trådløst med internetradio og en stribe af de mest populære musiktjenester, f.eks. Spotify Connect, TIDAL og Deezer. Med Bluetooth oveni løber du aldrig tør for trådløs musik.

Trådløs musik i hele dit hjem

HEOS Bar er en del af det populære multirums-system HEOS by Denon. I et snuptag kan du udbygge med trådløse HEOS-højttalere og musikstreamere i så mange rum, du har lyst til. Har du først prøvet det, er der ingen vej tilbage!

HEOS Bar fås i sort finish. Kompakt IR-fjernbetjening medfølger.

*Ægte hi-fi løsninger vil stadig give væsentlig højere lydkvalitet

Highlights

  • Kan udbygges med trådløse HEOS surround-baghøjttalere og trådløs HEOS subwoofer (ekstraudstyr)
  • Lyd og tilslutningsmuligheder i topklasse for en soundbar, inkl. HDMI og Bluetooth
  • Nem betjening via HEOS app (også traditionel fjernkontrol) og stemmestyring via Google Assistant (kræver smarthøjtaler)
  • Streaming af alverdens musik (internetradio, Spotify Connect, TIDAL, Deezer m.fl.)
  • Indgår i det trådløse HEOS by Denon multirums-musiksystem

Tekniske specifikationer

Bredde emballage (cm)25
FarveSort
Højde emballage (cm)19,5
Længde emballage (cm)120
Vægt (kg)7,3
Vægt emballage (kg)8,3

Tilbehør til Heos By Denon Bar