Gå til indhold
Smarthøjtaler

GOOGLE Nest Hub

865,-stk

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Kompakt smart display med højtaler og 7” touchskærm til stemmestyring af smartenheder med Google Assistant. Virker på dansk.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

Google Nest Hub – kompakt smart display med 7” touchskærm, højtaler og stemmestyring

Google Nest Hub er et kompakt smart display med indbygget højtaler og 7” touchskærm. Du kan bruge den til stemmestyring af TV, anlæg, streamingtjenester og alle andre smartenheder i dit hjem med Google Assistant.

Nest Hub er perfekt til et lille natbord. Om morgenen giver skærmen dig et hurtigt overblik over dine aftaler og dagens vejrudsigt. Har du for eksempel en smart kaffemaskine, kan du starte den uden at stå ud af sengen. Om aftenen kan du slukke hele dit hjem fra skærmen, og lyssensoren tilpasser lysstyrken på skærmen til omgivelserne automatisk, så den ikke forstyrrer dig, når du lægger dig til at sove.

Du kan styre musik og lydstyrke i forskellige rum eller fra et bestemt anlæg. Der findes allerede mange stereo- og surroundanlæg fra for eksempel Denon og NAD, der virker med Google Assistant. Hvis du er til multirum, kan du bruge Google Nest Hub med HEOS-systemet eller se frem til, at Sonos aktiverer Google Assistant på deres højtalere.

Perfekt til multitasking i køkkenet
’Hey Google, vis mig en opskrift på chokolade cookies’. Google Nest Hub er genial, når du har hænderne fulde i køkkenet. Med en enkelt kommando kan du se opskriften på skærmen, få læst ingredienserne op eller gå direkte til instruktionerne.

Får du senere brug for at vide, hvordan man ælter dej, kan du hurtigt finde en video på YouTube. Bare sig ’Hey Google, vis mig, hvordan man ælter dej’. Videoen afspilles automatisk på skærmen, og du kan forsætte uden at afbryde din madlavning.

Har du brug for et overblik, siger du bare ’Hey Google, gå hjem’, og du får med det samme vist din kalender, vejret og påmindelser.

Google Nest Hub fås i hvid og sort finish.

Sammensæt dit eget smarte hjem med Google Assistant
Flere og flere elektroniske apparater bliver efterhånden smarte med indbygget Google Assistant. Det betyder, at du kan bruge din Google Nest Hub til at styre hele dit hjem: lys, radiatorer, robotstøvsuger og kaffemaskine. Jo flere smarte ting du får, jo sjovere og jo mere genial bliver din Google Nest Hub.

Med Google Nest Hub kan du nemt vælge musik fra din favorit streamingtjeneste. Du skal blot lave opsætningen én gang for alle, og derfra fortæller du bare højtaleren, hvad du vil høre, for eksempel: ’Hey Google, spil playlisten Discover Weekly’. Du kan altid skifte til en anden tjeneste ved at tilføje det til din stemmekommando. Udvalget af streamingtjenester er ikke komplet, men det vokser hurtigt.

Genkender din stemme
Google Nest Hub er imponerende god til at genkende din stemme blandt andre brugere, som den er sat op til. Du undgår altså at omtale dig selv i tredjeperson, når du vil høre dine egne playlister. Du siger det bare: ”Hey Google, spil musik fra min playliste Yndlingsmusik”.

Stemmestyring udvikler sig hele tiden
For at være helt op to date med Google Nest Hub anbefaler vi at tjekke Googles egen supportside. Vi har samlet nogle links, der kan hjælpe dig med at finde det du søger.

Hvilke lyd- og musiktjenester understøtter Google Nest Hub?   

Hvordan bruger jeg Google Nest Hub med TV og streamingtjenester? 

Hvordan bruger jeg de praktiske Google Nest Hub-funktioner?

Hvordan gør jeg hjemmet smart med Google Nest Hub?

Tekniske specifikationer

FarveGrå
FarvebeskrivelseLys grå
Vægt (kg)0,6
Højde emballage (cm)9
Længde emballage (cm)15
Vægt emballage (kg)1
Bredde emballage (cm)9