Gå til indhold
Andet

FLIC Smart Button

299,-stk

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Smart knap med trådløs betjening af musik, Sonos-højtalere, TV m.m. Tilføj tre valgfri funktioner, der kan bruges ved at trykke på knappen.

Læs mere:

Beskrivelse

Flic Smart Button – smart knap til trådløs betjening af musik, Sonos-højtalere, TV og andet udstyr

Smart Button er en knap til at betjene musik, TV og andet elektronisk udstyr trådløst. Du kan sætte den op til tre valgfri funktioner i Flic-appen på din smartphone. Så har du en smart hurtig genvej til funktionerne blot ved at trykke på knappen.

Smart Button kan betjenes med et enkelt tryk, et dobbelttryk og ved at holde knappen nede. Du kan for eksempel bruge den til ’play’, ’næste sang’ og ’pause’ i din favorit streaming-app. Men du kan også bruge den til styre lys som Philips Hue, eller til opkald af forskellige kontakter i din telefonbog – du vælger helt selv. 

Flic Hub – gør det endnu smartere
Smart Button kan bruges med Bluetooth fra din smartphone, men vi anbefaler en Flic Hub til at gøre systemet rigtig smart. Med Flic Hub kan du altid bruge dine Smart Buttons derhjemme uden at have en smartphone i nærheden. Du kan endda tilkoble helt op til 60 knapper med hver deres setup.

Flic Hub har indbygget wi-fi til for eksempel at styre Sonos-højtalere. Her får du alle de funktioner, som du normalt har adgang til via knapperne på en Sonos-højtaler, men du kan også starte på en bestemt playliste fra Spotify, som du hører meget.

Flic Hub kan også udvides med en IR-blaster, der kan lære de infrarøde signaler fra dit anlæg eller din TV-fjernbetjening. Det betyder, at du kan få en hurtig genvej til funktionerne på din fjernbetjening. Vær dog opmærksom på, at din Flic Hub og IR-blaster skal placeres relativt tæt på TV’et, så det er inden for IR-signalets rækkevidde.

Flic Smart Button fås i hvid, sort og turkis finish.

Tekniske specifikationer

FarveHvid
FarvebeskrivelseHvid
Vægt (kg)0,02
Højde emballage (cm)1,1
Længde emballage (cm)1
Vægt emballage (kg)0,03
Bredde emballage (cm)2,5