Gå til indhold
Videoprojektor

Epson EH-TW9400

19.795,-stk
Forventes på lager 27. april 2024
  -
Knivskarpe billeder, ekstremt fleksibel montering og mulighed for ISF-kalibrering gør denne 4K-kompatible projektor til en drøm for entusiaster.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

Epson EH-TW9400 – high-end 4K-kompatibel LCD-projektor med suveræn billedkvalitet og ekstra fleksibel Lens Shift

 • Fremragende lysstyrke, kontrast og sortgengivelse
 • Kompatibel med 4K/UHD/HDR-billedmateriale
 • Motoriseret optik (zoom, fokus, Lens Shift)
 • Forberedt for ISF-kalibrering
 • Ekstremt lavt støjniveau

EH-TW9400 er en high-end 4K-kompatibel LCD-projektor, som giver enestående billedoplevelser i en ambitiøs hjemmebiograf. Her får du en kontrast og sortgengivelse, som du aldrig ville have drømt om fra en LCD-projektor. Og lysstyrken er så høj, at du kan få en god filmoplevelse selv i rum, hvor du ikke kan mørklægge fuldstændig.

Ekstremt fleksibel Lens Shift, vidvinkeloptik med stort zoomomfang og lav throw ratio gør det muligt at få store, korrekte og brillante billeder i stort set ethvert rum. Og hvis billedkvaliteten skal have det sidste pift, er EH-TW9400 forberedt for professionel ISF-kalibrering.

4K-oplevelse til fornuftig pris med PRO-UHD

Med Epsons avancerede PRO-UHD teknologi kan du komme meget tæt på den lækre 4K-oplevelse til en langt lavere pris end med fuldblods 4K-projektorer. EH-TW9400 kan modtage 4K-video via HDMI og ”flette” de enkelte frames på en måde, som forøger pixelantallet og ligner et ægte 4K-billede næsten til forveksling. Du er der ikke 100%, men du er godt på vej – og et godt stykke over Full-HD. EH-TW9400 kan også via PRO-UHD opskalere et almindeligt Full-HD signal til 4K. På denne måde får du altid den bedst mulige oplevelse i din hjemmebiograf.

Epson EH-TW9400 fås i sort finish. 

Motoriseret optik, LensShift og ekstra fleksible muligheder

Som noget karakteristisk for LCD-projektorer har EH-TW9400 en særdeles fleksibel Lens Shift funktion. Du kan forskyde linsen i både lodret og vandret plan, så billedet kommer helt på plads uden brug af den kvalitetsødelæggende digitale keystone-korrektion.

Optikken er fuldt motoriseret, så du kan foretage de nødvendige indstillinger fra lænestolen via fjernbetjeningen (Lens Shift, zoom, fokus). Det betyder, at du kan opnå et perfekt centreret og vinkelret billede på dit lærred, også selvom du ikke har mulighed for at placere projektoren helt optimalt, for eksempel på grund af en bjælke i loftet. EH-TW9400 har en ekstra ventilationsåbning på fronten, som gør den nem at installere på steder, hvor andre projektorer ikke ville have tilstrækkelig plads til at ”ånde” og derfor ville være i fare for overophedning.

Store billeder på kort afstand

Prikken over i’et er en meget lav Throw Ratio på 1,345:1. Sammen med den vidvinklede optik betyder dette, at EH-TW9400 kan projicere et forbløffende stort billede på kort afstand. For eksempel et 100” billede med kun 3 meter imellem objektiv og lærred. Så bliver det næsten ikke mere fleksibelt. Støjniveauet fra blæseren er ekstremt lavt (20 dB i Eco mode), så din filmoplevelse ikke bliver forstyrret. Lampelevetiden er ekstremt lang, helt op til 5.000 timer i Eco Mode. Det svarer cirka til, at du ser en film hver eneste dag i syv år!

LCD – lysstærk og fleksibel 

LCD-teknologi i projektorer virker lidt anderledes end de LCD-paneler, vi kender fra TV. I et TV består hver pixel af farvede sub-pixels, og farven genereres i pixels på selve LCD-panelet. I en LCD-projektor opdeles lyset i forskellige bølgelængder (farver) via specielle spejle og filtre. De tre stråler af rødt, grønt og blåt lys sendes derefter igennem deres eget dedikerede LCD-panel og skaber derved billedet. De tre billeder forenes til ét i et prisme og sendes til slut ud igennem objektivet.

Denne måde at skabe farverne på kaldes samtidig farvegengivelse og har den store fordel, at den er helt fri for den såkaldte regnbue-effekt, som kendes fra DLP-projektorer. Designet gør det også langt enklere at lave Lens Shift, så LCD-projektorer er ofte meget fleksible med hensyn til placering. Lysstyrken er ofte ganske høj, så derfor er LCD et godt valg til store lærreder eller lokaler, hvor du ikke kan mørklægge fuldstændigt.

På negativsiden er LCD stadig LCD, så for at lave sort, er man nødt til at blokere lys fra at gå igennem panelerne. Og selv de allerbedste LCD-paneler vil slippe lidt lys igennem. Derfor har LCD-projektorer generelt ikke så god sortgengivelse som DLP og andre, mere avancerede teknologier.

Lampegaranti i HiFi Klubben

Projektorpærer er inkluderet i HiFi Klubbens garanti (3 år på denne projektor) Garantien gælder dog kun op til den estimerede levetid i timer ifølge producentens egne specifikationer.

HiFi Klubbens
Ekspertvurdering

Fordele

 • Fremragende kontrast og sortgengivelse
 • Kompatibel med 4K/UHD/HDR-billedmateriale
 • Forberedt for ISF-kalibrering
 • Motoriseret optik (zoom, fokus, Lens Shift)
 • Husker op til 10 forskellige indstillinger af optikken
 • Både lodret og vandret Lens Shift funktion for ekstra fleksibel placering
 • Meget høj lysstyrke både for hvidt og farvet lys
 • Kan skabe store billeder på kort afstand
 • Ekstremt lavt støjniveau
 • Lang lampelevetid

Begrænsninger

 • Ikke trådløs signaloverførsel
 • Der findes avancerede alternativer, f.eks. med laser- eller SXRD-teknologi

Tilbehør til Epson EH-TW9400

Tekniske specifikationer

Støjniveau eco mode dB20