Gå til indhold
Backbox

DIVERSE Celsus Dynabox Rubber

1.199,-stk

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Til indbygningshøjttalere, hvis du f.eks. har behov for lydisolering eller lufttætning. Lavet i gummi, så den kan eftermonteres gennem hullet.

Læs mere:

Beskrivelse

Celsus Dynabox – backbox i gummi til montering bag indbygningshøjttalere
Celsus Dynabox er en separat backbox, som kan bruges med de fleste løse indbygningshøjttalere. Dynabox er fremstillet af gummi, så den let kan eftermonteres gennem højttalerens monteringshul. Du krøller simpelthen kabinettet sammen og presser det op gennem det allerede udskårne hul til enheden. Når Dynabox er på plads, stives kabinettet af ved hjælp af de medfølgende skumgummistykker.

Hvornår skal jeg bruge en backbox?
Dynabox er især anvendelig ved montering i lofter og ydervægge med dampspærre. Da gummikabinettet er luft- og vandtæt, fungerer det som ny dampspærre bag enheden i stedet for den, som blev perforeret ved udskæringen til højttaleren.

En backbox er også påkrævet i de tilfælde, hvor der er brug for at forhindre lyden fra bagsiden af højttaleren i at forplante sig til forsiden eller til andre rum eller etager – f.eks. ved porøse lofter, løse pladelofter eller lette gipsvægge.

Se artiklen ” Hvornår skal jeg bruge en backbox ?”

Se monteringstegningen til Dynabox her

Tekniske specifikationer

FarveGrå
FarvebeskrivelseGrå
Vægt (kg)2,8
Højde emballage (cm)17
Længde emballage (cm)48
Vægt emballage (kg)3,8
Bredde emballage (cm)34