Gå til indhold
Denon DL-A110 MC-pickup

DenonDL-A110MC-pickup

Denon fejrer deres 110-års jubilæum for fuld musik med denne eksklusive Limited Edition version. Kvalitet i verdensklasse!
stk4.499,-
Forventes på lager 18. februar 2023
PriceRunner

Læs mere:

Beskrivelse

Denon DL-A110 – unik Limited Edition moving coil pickup til fejring af Denons 110-års jubilæum

Denon DL-A110 er en eksklusiv Limited Edition udgave af den legendariske DL-103 moving coil pickup. Denne specialversion leveres inklusive et elegant specialdesignet pickup-hus, som er produceret specielt i anledning af Denons 110-års jubilæum. Det er faktisk hele 110 år siden, at Denon indtog deres plads blandt verdens førende producenter af lydudstyr, og når de lancerer en jubilæumsmodel, kan du være sikker på, at du står med noget helt unikt foran dig.

Letvægts pickup-huset har standard SME bajonetfatning og er en perfekt reproduktion af det oprindelige hus, som blev brugt af Japans statsradio helt tilbage i 1960’erne, hvor DL-103 oprindelig blev introduceret. Dette gør DL-103 til det ældste nulevende Denon produkt, men der er absolut ikke noget gammelt over præstationerne. Musikaliteten og evnen til at skabe et sammenhængende, realistisk lydbillede er nemlig stadig helt i særklasse.

Ejerglæde på højeste niveau

Alle detaljer på DL-A110 er produceret til utrolig høje kvalitetsstandarder på Denons egen Shirakawa fabrik i Japan, som er reserveret til deres allerfineste high-end produkter. Hvert færdigt eksemplar leveres således med 5 års fabriksgaranti og et specielt certifikat med godkendelse fra Denons ledende ingeniør. Alt i alt en helt unik totaloplevelse og et produkt, som vil give dig mange års uovertruffen ejerglæde.

Vent ikke for længe, hvis du vil sikre dig DL-A110 eller et af de tre andre eksklusive 110-års produkter. Der er tale om en Limited Edition, som kun produceres i meget begrænset antal. Når det er slut, er det slut.

DL-A110 fås i Graphite Silver aluminiumsfinish. Leveres færdigmonteret i pickup-hus. Eksklusiv æske med 110-års jubilæumslogo medfølger.

Test af Denon DL-A110

Denon DL-A110 MC-pickup

Highlights

 • Moving Coil low output
 • Håndbygget på Denons egen Shirakawa fabrik i Japan
 • Produceres kun i begrænset antal (Limited Edition)
 • Leveres færdigmonteret i letvægts pickup-hus
 • Standard SME-fatning

HiFi-Klubbens
Ekspertvurdering

 • Moving Coil low output
 • Håndbygget på Denons egen Shirakawa fabrik i Japan
 • Produceres kun i begrænset antal (Limited Edition)
 • Leveres færdigmonteret i letvægts pickup-hus
 • Standard SME-fatning
 • Fungerer optimalt i tungere tonearme

Videoer om Denon DL-A110

Tekniske specifikationer

Frekvensområde ved -3 dB20-45.000 Hz
Nåleenhed 16,5 Micron round tip
Nåletryk anbefalet2,5 g
Pickup typeMoving Coil
Udgangsspænding (mV) 0,25

Tilbehør til Denon DL-A110

Anbefalede produkter