Gå til indhold
Denon
Trådløst headset

Denon AH-GC25W

1.799,-stk

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Lækre, komfortable, trådløse, velspillende og sammenklappelige. Gennemført Denon-kvalitet til fornuftig pris.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

Denon AH-GC25W – trådløse over-ear hi-fi-høretelefoner med højkvalitets Bluetooth, høj komfort og lækker finish

Denon AH-GC25W er trådløse, komfortable og velspillende over-ear høretelefoner med seriøs hi-fi-lydkvalitet. Uanset om du er på farten eller chiller hjemme i sofaen foran anlægget, vil disse lækre og sammenklappelige høretelefoner give dig store musikoplevelser. Med Clear Voice Capture (CVC) kan du også føre telefonsamtaler i imponerende klar kvalitet.

Batterilevetiden er op til 30 timer med Bluetooth, og automatisk standby sørger for, at høretelefonerne ikke dræner sig selv i tasken, hvis du skulle glemme at slukke for dem. Løber batterierne alligevel tør for strøm, kan du stadig lytte via det medfølgende kabel som med normale høretelefoner. Det koster lidt på lydkvaliteten, men AH-GC25W bliver trods alt ikke helt tavse som nogle konkurrenter.

AH-GC25W er kort sagt et par yderst komfortable og velbyggede hi-fi-høretelefoner til dig, der kan undvære Noise Cancelling (ANC). Til gengæld sparer du penge, og du får længere batteritid i forhold til storebror AH-GC30.

Denon AH-GC25W fås i sort eller hvid finish.

Skabt til rejse, komfort og musiknydelse

AH-GC25W er spækket med gennemtænkte detaljer, som gør det til en fornøjelse at have dem med på farten. For eksempel kan de kobles trådløst til to Bluetooth-enheder samtidig (Dual Mode), så du lynhurtigt kan skifte fra det ene apparat til det andet, for eksempel hvis telefonen ringer, mens du ser en film på din tablet.

Komforten er i top, så du kan lytte i timevis uden træthed. Den polstrede hovedbøjle og ørepuder med memoryskum forkæler både dine ører og din musikoplevelse. Drejeled med to bevægelsesakser på ørestykkerne sikrer den helt optimale placering over dine ører. Bøjler og led er eksklusivt og solidt udført i aluminium, så AH-GC25W kan klare udfordringerne både i dag og i morgen.

AH-GC25W kan klappes sammen både i ørestykkerne og bøjlerne, og det medfølgende rejseetui glider ned i selv den mest fyldte rejsetaske. Går rejsen med fly, kan du bruge det medfølgende minijack-kabel til at koble dig på flyets entertainment-system eller eventuelt bare for at spare på batteriet.

Højkvalitets Bluetooth og krystalklare opkald

Bluetooth-funktionen på AH-GC25W understøtter aptX, aptX HD og Apple AAC, så du kan opnå dagens bedste Bluetooth-lydkvalitet, uanset hvilken telefon eller trådløs musikafspiller du bruger. Hvis du vil have de allersidste dråber af lydkvalitet med, kan du koble høretelefonerne til din computer via et USB-kabel. Så kan du få ukomprimeret digital lyd i fuld CD-kvalitet. En helt anden og bedre oplevelse end med den gamle minijack, som sikkert allerede er forsvundet fra din telefon.

Clear Voice Capture er en raffineret teknologi, som forbedrer lyden på en lang række parametre og sørger for, at du får en imponerende klar stemmegengivelse ved telefonopkald, selv i meget støjende omgivelser.

Denon Audio App – gør din oplevelse endnu større

Denon Audio App kan gøre musiklytningen på smartphone endnu sjovere. Lydbilledet kan fintunes med equalizerindstillinger, og spectrum analyzer, internetradio, playlister samt opdatering på sociale medier giver et ekstra pift til din oplevelse. Fås til iOS og Android.

Tekniske specifikationer

HøretelefontypeOver-ear
Aktiv støjreduceringNej
Frekvensområde5-40.000 Hz
Følsomhed98 dB
MikrofonJa
Akustisk konstruktionLukket
Bluetooth versionJa - 5 ( aptX, aptX HD )
Enhed størrelse40 mm
Afspilning via USBJa