Gå til indhold
Comply
Skumpropper (Sæt)

Comply TrueGrip Pro

169,-Sæt

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Universal Comply-skumpropper, der former sig efter dine øregange og giver dine True Wireless in-ear høretelefoner flottere lyd og bedre pasform.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

Comply TrueGrip Pro M – ørestykker med memory foam til dine True Wireless in-ear høretelefoner

  • De falder ikke ud – selv ikke ved høj aktivitet.
  • Du får meget bedre bas på grund af den suveræne tilpasning til øregangen.
  • Du kan lytte i meget længere tid uden træthed eller irritation.
  • Du får bedre isolering mod støj, men kan stadig fornemme trafiklyde m.m.
  • Du sparer dine høretelefoner for sved, støv og vand med et indbygget filter i skumpropperne.

TrueGrip Pro er løse ørestykker, der kan erstatte de gummi- eller silikone-ørestykker, som følger med dine True Wireless in-ear høretelefoner. Ørestykkerne er udført i det unikke Comply memory foam, som former sig efter dine øregange, og det giver dig en masse fordele.


TrueGrip Pro M får dine True Wireless høretelefoner til at yde optimalt til sportsbrug uanset modellen. De har fleksibelt gummi på indersiden, så de kan udvide sig til at passe til høretelefoner i de fleste størrelser.

Comply har lavet TrueGrip Pro M-ørestykkerne kortere end deres almindelige ørestykker, så dine True Wireless in-ear høretelefoner har bedre kontakt til dit øre og ikke falder ud.

TrueGrip Pro M passer til de fleste True Wireless in-ear høretelefoner. Men har du et par Jabra, Sony eller Sennheiser True Wireless in-ear høretelefoner bør du undersøge, om der er en specifik model, der passer præcist til dine hørtelefoner.

Comply memory foam – et unikt materiale med utallige fordele

Teknologien bag Comply-skummet stammer helt tilbage fra 80’erne, hvor et forskerhold hos 3M, ledet af biokemikeren Bob Oliveira, udviklede grundlaget for materialet. I 1990 købte Oliveira teknologien og grundlagde sit eget firma Hearing Components.

Efter årelangt arbejde og yderligere forskning kom hans team op med Comply-materialet, som er ideelt til in-ear-ørepropper. Firmaet har også en ganske stor pro-afdeling, som laver specialprodukter til blandt andet politi og militær. Det er med til at understrege, at Comply er langt mere end bare skumgummi – det er et højteknologisk materiale, som løser sin helt specielle opgave til perfektion.

Tekniske specifikationer

FarveSort
FarvebeskrivelseMedium
Vægt (kg)0,1
Højde emballage (cm)5
Længde emballage (cm)14
Vægt emballage (kg)0,19
Bredde emballage (cm)12