HiFi Klubben

Gå til indhold

København Gl. Kongevej

Åbningstider

mandag16. jul10:00 - 17:30
tirsdag17. jul10:00 - 17:30
onsdag18. jul10:00 - 17:30
torsdag19. jul10:00 - 17:30
fredag20. jul10:00 - 18:00
lørdag21. jul10:00 - 15:00
søndag22. julLukket

Kontakt os

Telefon:70 80 90 40
E-mail:1850@hifiklubben.dk

Her finder du os

Gl. Kongevej 178
1850 Frederiksberg C

Kort

Parkeringsmuligheder

I HiFi Klubben på Gl. Kongevej er der gode parkeringsmuligheder når du skal handle god lyd. Hvis du har brug for længere ekspedition med god rådgivning findes der 2 timersparkering ved Grundtvigsvej og Howitzvej, markeret med grønt på kortet. Til hurtig handel og afhentning af varer er der 30 min. parkering på Falkoner Allé, lige foran butikken, som er markeret med blåt på kortet.

Husk at stille P-Skiven!

Hvad kan vi tilbyde på Gl. Kongevej?

På Gl. Kongevej har vi gode muligheder for at demonstrere vores produkter så du kan finde det helt rigtige lyd og billede system. Om det gælder streaming, stereo,  surround, fladskærm eller projektor har vi et stort udvalg. Butikken består bl.a. en stor biograf med Dolby Atmos. En stereo kuppel hvor du kan lytte forskel på lige de højttalere og den forstærker du lyster. En flot TV væg med alle aktuelle modeller, samt diverse trådløse højttalere.

Montering og levering

Butikken har naturligvis en montør tilknyttet, som gerne kommer hjem til dig og hjælper med installation og levering af produkterne. Husk at vi også kan stå for større installationer i vores solutions afdeling som tager sig af custom install. Spørg i butikken, hvis du har lyst til at høre nærmere om disse tilbud.

Vi ses i HiFi Klubben Gl. Kongevej!

Book en personlig demonstration

I HiFi Klubben kan du opleve produkterne med dine egne øjne og ører, før du handler. Du kan tilmed aftale tid for en personlig demonstration. Så bliver det endnu nemmere for dig at vælge rigtigt!

Vi bruger småkager, aka cookies (informationskapsler), så du bl.a. kan bruge vores netbutik. Vi bruger dem også til at finde ud af, hvordan vores netsider bliver brugt, så vi hele tiden kan forbedre os, selvfølgelig imens vi lytter til vores favoritmusik. Ved at fortsætte accepterer du alt dette. Læs mere om cookies her