Gå til indhold

Black Friday 2022
2023

Tilbud
lige nu

Her finder du et nemt og hurtigt overblik over alle vores aktuelle tilbud, så du altid kan få en ekstra god pris, når du køber nyt hi-fi eller TV. Se om der ligger et supertilbud og venter på dig, og husk at du i HiFi Klubben altid kan prøve produkterne, inden du køber.
Se alle tilbud

Populære
produkter

Argon Audio TT Pladespiller
Argon Audio TT
Pladespiller
1.699,- / stk
176
Bowers & Wilkins PX7 S2 Trådløst headset
Trådløst headset
2.399,- / 2.999,- / stk
197
HiFi Klubben Giftcard Gavekort
HiFi Klubben Giftcard
Gavekort
200,- / System
Sonos Sub Mini Trådløs subwoofer
Trådløs subwoofer
3.749,- / stk
70
Sonos Amp Kompaktanlæg
Kompaktanlæg
5.790,- / stk
61
Sonos Sub (Gen3) Trådløs subwoofer
Trådløs subwoofer
6.290,- / stk
62
Jabra Elite 5 Trådløse in-ear høretelefoner
Trådløse in-ear høretelefoner
878,- / Sæt
12
Sonos Arc Soundbar
Sonos Arc
Soundbar
7.490,- / stk
108
Sonos Roam Trådløs højtaler med batteri
Sonos Roam
Trådløs højtaler med batteri
1.344,- / stk
28
Argon Audio TT-3 Pladespiller
Argon Audio TT-3
Pladespiller
3.299,- / stk
72
DALI OBERON 5 Gulvhøjtaler
DALI OBERON 5
Gulvhøjtaler
5.998,- / par
55
DALI SUB E-9 F Subwoofer
Subwoofer
3.999,- / 4.899,- / stk
29
Argon Audio FORTE A4 Mk2 Kompakt højtaler – Aktive
Argon Audio FORTE A4 Mk2
Kompakt højtaler – Aktive
3.199,- / 3.998,- / Sæt
19

Alle
butikker

fejrer Black Days

Din lokale HiFi Klubben fejrer også Black Days. Vi har sørget for at butikkerne har gode tilbud på alt fra højtalere og subwoofer til TV og høretelefoner. Vores dygtige medarbejdere står altid klar til at byde dig velkommen i vores butikker. I HiFi Klubben får du altid ærlig og kompetent rådgivning baseret på dine behov. Ikke bare en tom omgang salgsgas.

Fem gode
grunde

til at handle i HiFi Klubben

  • Prismatch – Vi matcher konkurrenternes landsdækkende priser på alle vores TV-modeller og Sonos-produkter.
  • 3 års garanti – Du får altid 3 års fuld garanti på alle dine køb i HiFi Klubben. Det er 1 år mere end vores standard garanti og langt bedre end Købeloven.
  • Rådgivning – Vi giver dig altid ærlig og kompetent rådgivning baseret på dine behov. Du skal nemlig have den rigtige løsning – ikke bare den dyreste.
  • 30 dages Buy and Try – Prøv dit nye udstyr hjemme hos dig selv i 30 dage, inden du beslutter dig.
  • Garanti for gåsehud – I HiFi Klubben handler alting om lyd og billede i topkvalitet. Vi giver dig musik- og filmoplevelser, som med garanti kan give dig gåsehud.

Levering
Black Friday

I dagene efter Black Friday vil leveringstiden være længere end normalt på grund af den meget store mængde pakker hos PostNord og andre transportører. Derfor er det vigtigt, at du er tålmodig, og henter dine pakker med det samme, når de ankommer på dit lokale posthus eller i postbutik.

Afhentning
i en af HiFi Klubbens butikker

Hvis du ikke vil vente på posten/afhente på posthus eller i postbutik, kan du vælge at hente dine varer i en af vores butikker. I butikken kan du også se produkterne og samtidig få råd og vejledning af vores engagerede medarbejdere. Leveringstiden, fra hovedlageret sender og til butikken har varen på lager klar til afhentning, er normalt 1-4 dage (forudsat at varen ikke er i restordre eller på anden måde forsinket). Ved afhentning i butik betaler du naturligvis ikke porto/fragt.

Hvad er
Black Friday?

Black Friday er altid fredagen efter den fjerde torsdag i november som også er Thanksgiving. 

I forlængelse af Black Friday kommer Cyber Monday, og du kan i dag finde tilbud, der gælder helt fra torsdag til mandag. Faktisk er det muligt at finde tilbud i hele ugen op til Black Friday og endda hele måneden i op Black Friday. Det kaldes Black Days, Black Week og Black Month. Black Friday betegnelsen er mere end 30 år gammelt og stammer oprindeligt fra Philadelphia i USA. Her beskrev fænomenet den voldsomme trafik, der opstod dagen efter Thanksgiving.

Hvornår
er Black Friday?

Black Friday er altid fredagen efter den fjerde torsdag i november. Derfor varierer datoen fra år til år. Det er dog altid mellem den 23. og den 29. november. Her kan du se datoerne for de kommende år

  • Fredag den 25. november 2022
  • Fredag den 24. november 2023
  • Fredag den 29. november 2024

I HiFi Klubben glæder vi os også til de kommende år, hvor vi står klar med de bedste tilbud både online og i alle vores butikker.