Gå til indhold
37.495,-stk
Ukendt leveringstid
Ultimative ultra-high-end elektrostat høretelefoner, som vil give dig mange års uforglemmelige musikoplevelser. Toppen inden for head-fi!
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

Audeze CRBN – kompromisløse åbne ultra-high-end elektrostatiske head-fi høretelefoner

 • Ekstremt detaljeret og realistisk lydbillede
 • Suveræn bas for en elektrostat-konstruktion
 • Letvægtskonstruktion i magnesium, kulfiber, komposit og ægte læder
 • Håndbygget på Audezes egen fabrik i USA
 • Høj bærekomfort

Audeze CRBN (udtales Carbon) er ultra-high-end elektrostatiske head-fi høretelefoner, som vil give dig mange års uforglemmelige musikoplevelser. En kostbar og kompromisløs topmodel, som giver dig alt det bedste fra det elektrostatiske princip og samtidig eliminerer de traditionelle svagheder, som mange tilsvarende konstruktioner stadig slås med. 

Når du lytter til musik på CRBN, vil du opdage et hav af detaljer, som du aldrig har hørt før. Her kan du virkelig nyde ALT, hvad kunstneren og lydteknikeren har lagt ind i produktionen, uden at gengivelsen bliver overdrevent analytisk – den bliver bare komplet. Du får en bas og dynamik helt i top og samtidig den unikke detaljering og ”vægtløshed”, som gør elektrostater til en uforglemmelig lydoplevelse. 

Helt naturligt og uanstrengt, som den mest selvfølgelige ting i verden. Alting føles bare rigtigt, og dermed har du faktisk nået det ultimative mål inden for både hi-fi og head-fi.

Kompromisløst og solidt bygget

Den moderate vægt for Audeze CRBN er opnået ved at bruge eksotiske letvægtsmaterialer overalt, hvor det er muligt. Magnesium, kulfiber, aluminium og stærke kompositmaterialer er brugt i vid udstrækning, og de håndsyede oversize-ørepuder er beklædt med silkeblødt ægte læder. Den brede hovedbøjle fordeler vægten blødt og jævnt, så den massive konstruktion opleves langt mindre tyngende på hovedet, end du umiddelbart ville tro. 

Vælg selv din forstærker 

Ligesom andre fuldblods elektrostat-høretelefoner kræver CBRN en separat forstærker med indbygget højspændingsdriver. CBRN er kompatibel med ”Stax Pro Bias” 580V standarden, og kablet er termineret med standard 5-pin stik, så du får en lang række højkvalitets forstærkere at vælge imellem. 

Giv CRBN en virkelig god elektrostat-forstærker, og fyr op for din yndlingsmusik. Når du hører den suverænt luftige, detaljerede og naturlige gengivelse, så vil du forstå, hvorfor mange professionelle lydfolk, musikere og musikelskere sværger til elektrostater som den ultimative lydløsning! 

Audeze CRBN fås i sort finish. Forstærker købes separat.

Audeze elektrostatiske høretelefoner – en unik oplevelse

Ved første øjekast er der mange ligheder mellem elektrostater og de alternative Planar Magnetic høretelefoner, som har gjort Audeze til et kendt brand blandt alverdens head-fi entusiaster. Begge typer producerer nemlig lyd ved hjælp af en ultratynd folie, som er udspændt over et stort areal. Men så hører lighederne også op. Planar Magnetic virker ved hjælp af magneter, mens elektrostater bruger højspænding til at drive membranen. Plus/minus-spændingen (580 volt) påtrykkes de to flade ”statorer”, som omgiver den elektrisk ledende membran på hver side, og på denne måde bliver membranen i stand til at bevæge sig i takt med musiksignalet.

I CRBN er membranen produceret med indlejrede elektrisk ledende ”carbon nanotubes”, som erstatter det pådampede metallag, der ses i andre elektrostat-konstruktioner. Det giver en endnu tyndere membran og dermed endnu bedre respons over for de allersarteste musiksignaler. Samtidig er membranen immun over for fugt og temperatursvingninger, så den bevarer sine egenskaber intakt i hele produktets levetid.

Den unikke membran i CRBN løser to af de klassiske udfordringer, hvor elektrostater traditionelt står svagere end traditionelle konstruktioner: maksimalt lydtryk og gengivelsen af den dybeste bas. Kombinationen af et meget stort membranareal, større afstand mellem membran og stator samt en mindre stram opspænding end normalt giver tilsammen præstationer, som kombinerer det bedste fra dynamisk, Planar Magnetic og elektrostat-princippet. CBRN er kort sagt en ultimativ lydløsning, og du behøver kun at spekulere i alternative modeller, hvis du har brug for lydisolering fra dine omgivelser eller insisterer på bas og lydtryk på et helt ekstremt niveau.

En oplevelse for livet

Et sæt høretelefoner som CRBN er en investering for livet. Du vil aldrig opleve, at de kommer til kort i nogen som helst sammenhæng, og du kan roligt regne med, at de vil blive ved med at følge dig, selvom du udskifter resten af anlægget. Det eksklusive og tidløse design er også baseret på optimalt materialevalg og lydkvalitet frem for tilfældige modeluner. Det giver en yderligere garanti for, at du aldrig kommer til at fortryde din investering.

HiFi Klubbens
Ekspertvurdering

Fordele

 • Ekstremt detaljeret og realistisk lydbillede
 • Suveræn bas for en elektrostat-konstruktion
 • Letvægtskonstruktion i magnesium, kulfiber, komposit og ægte læder
 • Håndbygget på Audezes egen fabrik i USA
 • Åben konstruktion
 • Relativt lav vægt og høj bærekomfort
 • Eksklusivt transportetui medfølger

Begrænsninger

 • Kræver separat forstærker/højspændingsdriver (ekstratilbehør)
 • Nogle alternativer kan præstere mere fyldig basgengivelse og/eller højere lydtryk
 • Meget begrænset lydisolering i forhold til omgivelser

Tilbehør til Audeze CRBN

Tekniske specifikationer

HøretelefontypeOver-ear, Head-Fi
Frekvensområde20-40.000 Hz
MikrofonNej
Akustisk konstruktionÅben
Enhed type/størrelse90 mm - Electrostatic driver
Afspilning via USBNej

Anbefalede produkter