Gå til indhold

Nu kan du købe vinyl i Hi-Fi Klubben

Som noget helt nyt kan du nu købe musik på vinyl i de fleste af vores butikker fordelt over hele landet. De gode gamle musikbutikker med landsdækkende kapaciteter er bukket under for et skiftende marked med streaming og internetsalg. Derfor tager vi nu bolden videre, så du igen kan købe musik på det smukke vinyl-medie.

Vi har nu i 37 år – siden grundlæggelsen i 1980 - specialiseret os i god lyd i alle prisklasser, hvor musik- og lydoplevelser altid har været i centrum. Nu tager vi skridtet videre mod den gode lydoplevelse og åbner for salg af vinyler i 23 butikker. Salget er startet med Metallicas nye album, ’Hardwired… To Self-Destruct’, som allerede nu er på vej ud i vores butikker.

Distributionen af fysiske musikformater i Hi-Fi Klubbens butikker kommer i kølvandet på, at mange musikelskere har mistet deres lokale pladeforhandler i takt med, at musikforhandlere som Stereo Studio og FONA de seneste år har måttet dreje nøglen om. Med konceptet Hi-Fi Scenen har vi forsøgt at skabe et rum for aktuelle bands og musikere, hvor de kan præsentere deres musik for en lille skare fans og selvfølgelig afspilles musikken på et veludrustet stereoanlæg! Og netop derfor er salget af fysiske formater også et naturligt skridt i vores udvikling

Det nyåbnede salg af fysiske formater stiller hele Universal Musics katalog til rådighed for Hi-Fi Klubben, der frit vil kunne udvælge, hvilke udgivelser, der vil være tilgængelige på butikkernes hylder.

Til at starte med vil salg af vinyl være tilgængeligt i 23 butikker fordelt over hele landet. Det er den enkelte butik, der bestemmer, hvilke titler de gerne vil have på hylderne. Men har du et ønske til en bestemt titel, så forhør dig i butikken.

Du kan købe vinyl fra Universal Music i følgende butikker:

Hi-Fi Klubben Holbæk (Nygade 12)

Hi-Fi Klubben Holstebro (Struervej 61)

Hi-Fi Klubben Hørsholm (Usserød Kongevej 80)

Hi-Fi Klubben Kolding (Søndergade 13 C)

Hi-Fi Klubben København Amager (Amagerbrogade 161)

Hi-Fi Klubben København Gl. Kongevej (Gl. Kongevej 178)

Hi-Fi Klubben København Østerbro (Østerbrogade 200)

Hi-Fi Klubben København Aaboulevard (Aaboulevard 56-58)

Hi-Fi Klubben Køge (Vestergade 20)

Hi-Fi Klubben Lyngby (Lyngby Hovedgade 40)

Hi-Fi Klubben Næstved (Dania 6)

Hi-Fi Klubben Odense (Østre Stationsvej 4)

Hi-Fi Klubben Randers (Østervold 2)

Hi-Fi Klubben Silkeborg (Søndergade 17)

Hi-Fi Klubben Slagelse (Korsgade 9)

Hi-Fi Klubben Sønderborg (Rønhaveplads 3)

Hi-Fi Klubben Taastrup (Taastrup Torv 20)

Hi-Fi Klubben Viborg (Vesterbrogade 14)

Hi-Fi Klubben Aabenraa (Søndergade 8)

Hi-Fi Klubben Aalborg Storcenter (Hobrovej 452)

Hi-Fi Klubben Aalborg Vesterbro (Vesterbro 56-58)

Hi-Fi Klubben Aarhus Europaplads (Europaplads 4)

Hi-Fi Klubben Aarhus Storcenter Nord (Finlandsgade 17)

Hi-Fi Klubben Aarhus Tilst (Agerøvej 27)

Vi elsker vinyl, og derfor har vi samlet lidt læsestof her...

Vi bruger småkager, aka cookies (informationskapsler), så du bl.a. kan bruge vores netbutik. Vi bruger dem også til at finde ud af, hvordan vores netsider bliver brugt, så vi hele tiden kan forbedre os, selvfølgelig imens vi lytter til vores favoritmusik. Ved at fortsætte accepterer du alt dette. Læs mere om cookies her