HiFi Klubben

Gå til indhold
Tilbudstorvet Gør et kup på udstillingsmodeller, udgåede produkter og overskudslager fra alle vores butikker. Læs mere

Sony KD-55A1 OLED-TV

{{product.ribbonText}} {{product.ribbonText}} {{product.ribbonOfferExpiresInfo}} Sony KD-55A1 OLED-TV

55” high-end 4K OLED-TV med helt enestående billedkvalitet og unikt design, hvor hele skærmen fungerer som én stor højttaler. Et overdådigt TV, som vil give dig filmoplevelser i særklasse – og et kig direkte ind i fremtidens muligheder!

Varenummer: {{product.code}}

{{product.inventoryStatus}}

{{product.price}} /stk

{{product.sellableOnWebText}}

for at købe varen til medlemspris
Normalpris {{product.originalPrice}}
Send påmindelse når varen er på lager
Kan ikke købes online

{{chosenStore.inventoryStatus}}

Highlights Sony KD-55A1 – 55” high-end 4K OLED-TV med unikt design, unik billedkvalitet og unikt integreret højttalersystem

 • Triluminos OLED-panel med 4K X1 Extreme billedbehandling
 • Integreret "Acoustic Surface" lydsystem
 • Unikt og eksklusivt design
 • 4K/UHD-opløsning med HDR og X-Tended Dynamic Range PRO
 • USB-optagefunktion med dobbelte TV-tunere

KD-55A1 er et eksklusivt high-end 4K OLED-TV med helt enestående billedkvalitet. Her har Sony taget et topklasse-billedpanel fra markedets førende OLED-producent LG og kombineret det med deres egen fantastiske 4K X1 Extreme billedprocessor. Du får knivskarpe detaljer, brillante farver og kulsort sort. Bedre kan det næsten ikke gøres med dagens teknologi.

Herudover får du et helt unikt og super-eksklusivt design, som får skærmen til at virke, som om den næsten svæver på dit TV-møbel uden fod. Det helt nyudviklede "Acoustic Surface"-lydsystem er monteret i en slank bjælke på skærmens bagside og får via fire "aktuator"-enheder hele skærmen til at virke som højttaler – i stereo! De dybere toner klares af en ekstra bashøjttaler, som er indbygget i den integrerede stander.

Det samlede resultat er intet mindre end spektakulært, og du har med garanti aldrig tidligere set eller hørt et TV som dette.

Eksklusiv og avanceret billedbehandling
KD-55A1 understøtter HDR-standarden, som med ægte HDR-materiale kan forløse hele potentialet i den digitale billedteknologi. Det specielle i denne model er Sonys eksklusive Super Bit Mapping 4K HDR-teknologi, som et langt stykke hen ad vejen kan genskabe den brillante dynamik og kontrast fra ægte HDR-materiale. Ikke helt det samme – men stadig et spektakulært løft i forhold til konkurrenterne.

Den avancerede 4K X1 Extreme processor sørger for, at også ikke-UHD billedkilder bliver opskaleret og behandlet optimalt, så de præsenterer sig i en fantastisk kvalitet på skærmen. Du vil blive overrasket over hvor meget ekstra kvalitet, der kan vrides ud af f.eks. en almindelig Blu-ray eller DVD-film på denne måde.

Android TV og Chromecast built-in giver dig en hel stribe af nye og spændende Smart TV-funktioner, og med dobbelte TV-tunere og pause/optagefunktion via USB bestemmer du selv, hvornår du vil se dine favoritudsendelser.

OBS: Det specielle integrerede "Acoustic Surface"-højttalersystem kan klare almindelige daglige formål som nyhedsudsendelser og lignende. Hi-Fi Klubben anbefaler dog stadig kraftigt at tilkoble en soundbar, et sæt aktive højttalere eller et separat stereo- eller surroundanlæg. Så kan lyden leve op til den flotte billedkvalitet, når du for eksempel ser film.

Produktbeskrivelse

OLED – fremtidens TV?
OLED er et meget spændende bud på fremtidens TV. I en OLED-skærm er der ingen bagbelysning bag panelet som på de konkurrerende LED/QLED-TV. Ved OLED er det selve de enkelte billedpunkter (pixels), der udsender lys, og herved kan du på én gang kombinere en række af fordelene fra LED og de nu uddøde plasma-TV: superfladt design, lavt energiforbrug, perfekt sortniveau og ultrahurtig responstid.

I modsætning til LED/QLED-TV kan OLED gengive rent sort, fordi du her bare skal slukke for de rigtige pixels for at få kulsort. Betragtningsvinklen er også meget bred, så alle i stuen kan få et flot billede at kigge på, også uden at de behøver at sidde direkte foran skærmen.

OLED har ikke helt så høj lysstyrke som de bedste LED/QLED-skærme, og de føler sig derfor bedst hjemme i rum, hvor der er nogenlunde kontrol over baggrundsbelysningen. Det bør du tage med i betragtningen, hvis du har en meget lys stue. Du er altid velkommen til at tage Hi-Fi Klubben med på råd, hvis du er i tvivl, om den ene eller anden type TV er bedst til dit behov.

HDR – tættere på virkeligheden end nogensinde
HDR – High Dynamic Range – er billedstandarden, som forløser hele potentialet i dit UHD-TV. Ægte HDR-materiale – dvs. HDR hele vejen fra originaloptagelse til gengivelsen på din TV-skærm – giver dig et langt mere virkelighedstro billede, som kan gengive scener med kraftige højlys og dybe skygger samtidig, vel at mærke med fuld detaljerigdom, brillans og kontrast overalt i billedet.

Glæd dig til at se for eksempel en nattescene fra storbyen eller en solnedgang gengivet i HDR – dette er den digitale teknologis endelige knockout til den traditionelle filmrulle!

HDR giver dig ikke højere opløsning (flere pixels) i forhold til UHD/4K, men det løfter din oplevelse og dit TV op på et helt nyt niveau. UHD Blu-ray film med HDR er forlængst på markedet, og streamingtjenester som f.eks. Netflix kan også tilbyde UHD-titler med HDR. Glæd dig til at opleve, hvor godt dit UHD-TV i virkeligheden er!

Android TV med Chromecast built-in – et uendeligt univers af streaming
Chromecast er en genial funktion, som følger med Android Smart TV-platformen. Med Chromecast indbygget i TV'et kan du via din smartphone eller tablet streame lyd og billede fra de utallige online-tjenester, som allerede understøtter funktionen. Dette inkluderer bl.a. Netflix, HBO, YouTube og mange, mange flere. Du vælger bare dit TV som medieafspiller inde fra din mobile app – så kører det på storskærmen, mens du styrer det hele fra f.eks. din tablet (både Android og iOS).

Det virkelig smarte er især, at appen ikke engang behøver at være indbygget i TV'et. Så længe Chromecast bare understøttes i din mobilenhed, kan du bruge funktionen. Det giver dig drastisk mange flere muligheder end på andre Smart TV-platforme. Du kan også spejle Google Chrome-vinduer trådløst fra Mac/PC på TV'et.

Med Chromecast funger din smartphone/tablet som fjernbetjening i stedet for som medieafspiller, ligesom med f.eks. Spotify Connect. Selve afviklingen af medierne sker direkte fra TV'et via dit netværk. Det giver dig langt bedre batteritid, og hvis du f.eks. har set en halv film på Netflix på vej hjem i toget, kan du sætte den på pause og lynhurtigt genoptage afspilningen på TV'et, når du træder ind af stuedøren derhjemme.

OBS: Du skal acceptere Googles brugsvilkår og politik for privatliv for at bruge dette TV. Gå til
https://www.google.com/intl/da/policies/terms/
https://www.google.com/intl/da/policies/privacy/

Game Mode – gaming på storskærm
Har du spilkonsol eller PC koblet direkte til TV’et via HDMI, kan du optimere din spiloplevelse yderligere ved at vælge Game Mode i menuen. Så kører billedsignalet uden om flere af af TV’ets indbyggede processorer, og du opnår en lynhurtig respons ligesom på din PC-monitor. Denne indstilling kan du lave én gang for alle på den aktuelle indgang.

Se verdens bedste film og serier med streaming
På samme måde som Spotify og TIDAL har revolutioneret musiklytning, kan du som ejer af KD-55A1 glæde dig over at få adgang til video-streamingtjenester som f.eks. Netflix. Med et abonnement får du adgang til næsten ubegrænsede mængder af film og TV-serier over nettet, og både lyd og billede er i topkvalitet. En god bredbåndsforbindelse giver dig allerede nu adgang til at streame et hastigt voksende udvalg af film og serier i ægte 4K/UHD/HDR-kvalitet.

Photo Share – del billeder med familie og venner på en helt ny måde
Med Sonys smarte Photo Share app bliver det sjovere og nemmere end nogensinde at nyde de fotos, som du selv og familien har liggende på jeres smartphone eller tablet. I går bare ind i appen på TV'et og klikker jer på TV'ets eget netværk, hvorefter I direkte kan sende jeres udvalgte fotos op på skærmen – og downloade hinandens mesterværker i fuld opløsning!

Photo Share er en helt ny måde at dele fotos på, og du vil nyde at sidde sammen med de andre og dele jeres oplevelser. Det virker med næsten alle smartphones/tablets, og du slipper for besværet med at logge på et wi-fi-netværk med sikkerhedskoder. En virkelig brugbar funktion, som er med til at adskille Sony fra konkurrenterne.

Optagefunktion via USB – se TV når det passer dig
Med KD-55A1 kan du optage TV-udsendelser, hvis du ønsker at se dem på et senere tidspunkt. Det kræver blot, at du investerer i en USB-harddisk, som i dag kan fås i fornuftige størrelser for få hundrede kroner. Når først den er tilkoblet og formatteret, kan du i praksis glemme alt om den.

Optagefunktionen giver dig en utrolig frihed i din TV-hverdag, fordi du ikke længere er slave af at skulle sidde klar i sofaen ved udsendelsens start. Du kan tilmed lynhurtigt programmere ugens optagelser via den elektroniske programguide (EPG).

Som en eksklusiv detalje er KD-55A1 bestykket med dobbelte TV-tunere, så du kan optage én udsendelse, samtidig med at du ser en anden. Vær dog opmærksom på, at TV'et kun har ét CI-slot til kortlæser, så minimum den ene udsendelse er nødt til at være ukrypteret (free-to-air). Du kan dog stadig optage en krypteret TV-udsendelse og samtidig se en Blu-ray/DVD-film via HDMI. Vær også opmærksom på, at du kun kan optage fra de indbyggede digitale TV-tunere. Du kan altså ikke optage fra video-streamingtjenester (f.eks. Netflix) eller fra Blu-ray.

Knivskarp digital billedkvalitet via antenne, kabel-TV og satellit
KD-55A1 har indbyggede DVB-T2, DVB-C og DVB-S2 tunere til knivskarpt og støjfrit digital-TV (inkl. HDTV) via både antenne, kabel-TV og parabol/satellit (Canal Digital). Du behøver derfor ikke en separat tunerboks med tilhørende fjernbetjening for at nyde suveræn digital billedkvalitet.

Tekniske specifikationer

 • Kategori : 4K/OLED-TV m/HDR
 • Composit : 1
 • S-video : Nej
 • Component : Nej
 • HDMI : 4, v.2.0 (m. Audio Return Channel)
 • Beslag : VESA 400x200 (ekstraudstyr)
 • Skærm størrelse : 55
 • Opløsning : 3840 x 2160 (4K, 16:9 widescreen)
 • DVB-T tuner : Ja (MPEG-2/MPEG-4/DVB-T2) (x2)
 • DVB-C tuner : Ja (MPEG-2/MPEG-4) (x2)
 • DVB-S tuner : Ja, DVB-S/S2(Canal Digital) (x2)
 • Energiforbrug standby : 0,5 watt
 • Scart/RGB : Nej
 • VGA : PC-in kun via HDMI
 • Farve : Sort (metal)
 • Størrelse : 122,8 x 71,1 x 8,6 (0,8) cm (ekskl. bordstativ) (BxHxD)
 • Vægt : 25,0 kg (ekskl. bordstativ)
 • Triluminos 4K OLED-panel
 • Integreret "Acoustic Surface"-højttalersystem (4 x aktuator, 1 x subwoofer)
 • 4K HDR Processor X1 Extreme
 • Super Bit Mapping 4K HDR
 • Plug-and-play
 • Danske menuer
 • Android TV med Chromecast built-in
 • Screen Mirroring (Miracast)
 • Dobbelte indbyggede TV-tunere (DVB-T2/C/S2)
 • Common Interface (CI+ slot, 1.3)*
 • Boxer-godkendt
 • Optagefunktion via USB
 • Indbygget trådløs netværksfunktion (wi-fi, 2,5 / 5GHz, a/b/g/n/ac)
 • Ethernet-tilslutning
 • EPG (elektronisk programguide, 8 dage)
 • HDMI-CEC
 • X1-processor
 • 4K X-Reality PRO billedbehandling
 • 24p True Cinema
 • Optisk digital audio-ud
 • Tilslutning for hovedtelefon/subwoofer (på side)
 • 3 x USB 2.0-tilslutning
 • Analog audio-ind
 • Tænd/sluk timer
 • Fjernbetjening m/Voice Control medfølger (RMF-TX201E)
 • Integreret bordstander
 • Energiforbrug (typisk): 135 watt
 • Mål (inkl. bordstativ): 122,8 x 71,0 x 33,9 cm (BxHxD)
 • Vægt (inkl. bordstativ): 28,8 kg
 • Mål, kasse: 136,4 x 87,2 x 19,6 cm
 • * KD-55A1 har kun ét CI-slot til kortlæser, så du har ikke mulighed for at se to krypterede udsendelser på én gang.
 • OBS: Du skal acceptere Googles brugsvilkår og politik for privatliv for at bruge dette TV. Gå til
 • https://www.google.com/intl/da/policies/terms/
 • https://www.google.com/intl/da/policies/privacy/

Mere læsning

Book en personlig demonstration

I HiFi Klubben kan du opleve produkterne med dine egne øjne og ører, før du handler. Du kan tilmed aftale tid for en personlig demonstration. Så bliver det endnu nemmere for dig at vælge rigtigt!

Vi bruger småkager, aka cookies (informationskapsler), så du bl.a. kan bruge vores netbutik. Vi bruger dem også til at finde ud af, hvordan vores netsider bliver brugt, så vi hele tiden kan forbedre os, selvfølgelig imens vi lytter til vores favoritmusik. Ved at fortsætte accepterer du alt dette. Læs mere om cookies her