HiFi Klubben

Gå til indhold
Tilbudstorvet Gør et kup på udstillingsmodeller, udgåede produkter og overskudslager fra alle vores butikker. Læs mere

Spar 1000 kroner på køb af lyd til ekstra rum

Denon AVR-X4400H Surround receiver

{{product.ribbonText}} {{product.ribbonText}} {{product.ribbonOfferExpiresInfo}} Denon AVR-X4400H Surround receiver

AVR-X4400H er en eksklusiv 9.2-kanals topreceiver med 125 hi-fi-watt, indbygget HEOS multirum, 3 x HDMI-ud, Dolby Atmos/DTS:X/Auro-3D, 32-bit audio-opsampling og nyeste HDMI-standarder. Meget tæt på toppen, bortset fra prisen. Sort eller sølv.

Varenummer: {{product.code}}

{{product.inventoryStatus}}

{{product.price}} /stk

{{product.sellableOnWebText}}

for at købe varen til medlemspris
Normalpris {{product.originalPrice}}
Send påmindelse når varen er på lager
Kan ikke købes online

{{chosenStore.inventoryStatus}}

Highlights Denon AVR-X4400H – 9.2-kanaler med 125 hi-fi-watt, indbygget HEOS multirum, Dolby Atmos, DTS:X, Auro-3D, 3 x HDMI-ud, 32-bit signalbehandling og nyeste HDMI-standarder

 • Strømstærk 9.2-kanals forstærkerdel med 11.2 pre-out
 • Audiofil signalbehandling med 32-bit DDSC-HD og AL32 Multichannel Processing inkl. 32-bit audio-opsampling
 • Indbygget HEOS multirums-funktion
 • 3 x HDMI-ud med zone/dual-funktion
 • Dolby Atmos, DTS:X, Auro-3D og Audyssey XT32 digital rumkorrektion

AVR-X4400H er en avanceret 9.2-kanals topklasse-receiver, som yder 125 strømstærke hi-fi-watt* og giver dig indbygget HEOS multirums-funktion. Med 9.2 kanaler og 11.2 pre-out kan du udbygge til en fabelagtig hjemmebiograf. Du kan også udnytte de nye surroundformater Dolby Atmos, DTS:X og Auro-3D og opnå en hidtil uhørt realisme i din filmlyd. Ikke mindst, fordi denne receiver er udstyret med den eksklusive Audyssey XT32 rumkorrektion.

AL32 Processing opsampler alle audiosignaler til 32-bit, så du får en langt finere signalbehandling og dermed hørbart bedre lyd. Alle disse lækre detaljer bidrager til at løfte din film- og musikoplevelse op i den eksklusive liga. Designet er også gjort ekstra elegant med superenkel front i ægte aluminium. Hvis du ikke har brug for den ekstra effekt og de ekstreme muligheder i topmodellerne, har du et fantastisk kontrolcenter til din hjemmebiograf her.

Indbygget HEOS og utallige avancerede muligheder
Som noget virkelig lækkert har AVR-X4400H indbygget HEOS multirums-funktion, så du helt uden ekstra apparater har direkte adgang til alverdens musik via et hastigt voksende antal af streamingtjenester og titusindvis af radiostationer på nettet. Det hele ligger lige under dine fingerspidser på den dedikerede HEOS-app, og du får både perfekt integration og optimal lydkvalitet på denne måde.

HEOS er Denons eget trådløse multirums-system, som nemt og hurtigt kan give dig trådløs musik i hele dit hjem. AVR-X4400H klarer dit stationære system, og så er det ellers bare at udbygge med trådløse højttalere og musikstreamere, så tosset du vil. Og hele familien kan finde ud af det!

AVR-X4400H giver dig også avanceret digital videobehandling med 4K-opskalering, 3D-understøttelse og HDMI 2.0 inklusive HDR og HDCP 2.2-kopibeskyttelse. Dette betyder kort sagt, at AVR-X4400H er helt klar til 4K/Ultra HD-billedmedier, så du kan nyde ultra-højopløste filmoplevelser i fuld kvalitet.

*OBS: De opgivne 125 watt er målt som reelle hi-fi-watt (8 ohm, 20-20.000 Hz, lav forvrængning, to kanaler i drift). Målt på samme måde som nogle konkurrenter gør det (1 kHz hyletone i én kanal), yder AVR-X4400H hele 200 watt. Vær opmærksom på dette, når du sammenligner!

NYHED: AVR-X4400H er klargjort til den nye videostandard Dolby Vision / HLG samt eARC for overførsel af Dolby Atmos via HDMI fra TV. Begge disse funktioner kommer senere som gratis opdatering.

Denon AVR-X4400H fås i sort eller sølv finish (Premium Silver).

Se producentens video

Ekspertvurdering

Fordele

 • 9.2-kanals forstærker med 11.2 pre-out
 • Audiofil signalbehandling med 32-bit DDSC-HD kredsløb
 • AL32 Processing Multichannel signalbehandling med 32-bit audio-opsampling
 • Understøtter Dolby Atmos, DTS:X og Auro-3D
 • Finish i ægte aluminium
 • Audyssey XT32 digital rumkorrektion
 • Indbygget HEOS multirums-funktion m. internetradio
 • Specialfremstillede DHCT-udgangstransistorer (Denon High Current Transistors)
 • Forgyldte RCA-terminaler
 • HDR og fuld HDCP2.2-understøttelse
 • eARC for overførsel af Dolby Atmos via HDMI fra TV (gratis opgradering)
 • Understøtter Dolby Vision / HLG (via gratis senere opgradering)
 • 3 x HDMI-ud med zone/dual-funktion
 • Clock Jitter Reducer
 • Pladespillerindgang (MM)
 • Avanceret video-opskalering til 4K/60Hz
 • Mange tilslutningsmuligheder, også til analoge billedkilder
 • Indbygget Bluetooth, wi-fi, AirPlay og Spotify Connect
 • HDMI Zone 2 (lyd/billede)
 • Audio Zone 2/3 med HDMI, optisk/coaxial og analog lyd
 • Avanceret grafisk brugerflade med opsætningsguide
 • ISFccc billedkalibrering til ISF-certificerede installatører
 • Understøtter streaming af DSD og FLAC/FLAC HD
 • Kan app-fjernbetjenes via Denon 2016 AVR Remote app og HEOS app(iOS/Android)
 • HDMI-indgang på front
 • Smart ECO mode giver op til 50% energibesparelse

Begrænsninger

 • "Kun" 9 forstærkerkanaler
 • Forstærkerdel ikke opbygget i monoblokke
 • Kun én USB-indgang

Produktbeskrivelse

Dolby Atmos, Auro-3D og DTS:X – tre veje til den ultimative biograflyd
Med Dolby Atmos kan du få det samme lydsystem i din hjemmebiograf, som bliver brugt i verdens bedste biografteatre. En lang række nyere filmproduktioner – f.eks. på Blu-ray – rummer faktisk allerede Dolby Atmos-information i lydsporet. Det er ikke noget, du hører i en normal HD-hjemmebiograf, men en lang række effekter og anden lydinfo er faktisk produceret til at blive sendt til Atmos-ekstrahøjttalere – normalt i loftet – når du bare har den nødvendige dekoder.

De indbyggede 9.2 kanaler gør det muligt at lave en fuld surround-biograf inkl. to subwoofere og ekstra Atmos-højttalere (op til 7.2.2 eller 5.2.4) uden ekstra effektforstærkere. Ved at tilkoble et stereo-effekttrin til de to resterende pre-out udgange kan du komme helt op på 7.2.4 eller 9.2.2). Tænker du kompromisløst i din hjemmebiograf, vil Dolby Atmos løfte dig op på næste niveau!

Auro-3D er skabt som et alternativ – og en direkte konkurrent – til Dolby Atmos, og det drejer sig også her om at skabe en ny højdedimension i lyden. I Auro-3D skabes det ekstra "lag" ved at dublere front- og sidekanaler med ekstra højttalere i loftet. Ved at justere balancen mellem top og bund skaber man et lydbillede med ekstra dybdefornemmelse. I en fuld 10.1-kanals Auro-3D-opsætning tilføjer man yderligere en såkaldt VOG-kanal i loftet i centrum af lydbilledet ("Voice of God").

Som det tredje af disse hyper-surround-formater finder du DTS:X, som også understøttes af AVR-X4400H fra fødslen. Du har virkelig alle muligheder, så du kan vælge præcis det format og den opsætning, du foretrækker.

Suveræn brugervenlighed og app-fjernbetjening
Allerede under installationen kan du nyde den elegante og gennemtænkte grafiske brugerflade. Når du første gang tilslutter AVR-X4400H til dit TV, starter Denons "Setup Wizard", som trin for trin guider dig igennem samtlige nødvendige indstillinger til højttalere, rumkorrektion, netværk og tilslutninger. Højttalerterminalerne sidder vandret, så du kan se det hele ovenfra, og de nye farvekoder gør også det hele meget enklere. Tilsvarende kan du farvekode kablerne med de medfølgende labels.

Prikken over i'et er Denons fjernbetjenings-app (2016 AVR Remote), som fås både til iOS og Android. Her har du fuld kontrol over alle begivenhederne på anlægget, inklusive Spotify. Du kan bl.a. styre opsætning og afspilning, og du kan navigere i din musiksamling fra PC/netværksharddisk inkl. cover-art. Via appen kan du også styre f.eks. din Blu-ray-afspiller, og da det foregår via HDMI-CEC funktionen, vil funktionen virke i langt de fleste tilfælde uanset mærket på din afspiller.

Bluetooth, wi-fi, Spotify Connect og AirPlay – trådløs musikstreaming på alle tænkelige måder
Ud over HEOS (som kan klare langt de fleste streamingbehov inkl. internetradio) har AVR-X4400H også indbygget trådløst netværk (wi-fi). Hvis du har en iOS-enhed (Apple iPhone eller iPad) med minimum iOS 7, så vil du opleve en helt ny bekvemmelighed i netværksopsætningen. Denons Setup Wizard guider dig gennem et par enkle trin, hvorefter alle netværksindstillinger overføres trådløst til receiveren. Denne kobler derefter på dit netværk, helt uden at du indtaster netværks-id, passwords eller andet.

Herudover får du Bluetooth-funktion, som giver både dig, din familie og dine venner nem adgang til at spille musik på anlægget direkte fra mobil, smartphone eller tablet. Det er bare at vælge receiveren som afspiller på dit bærbare apparat – så er der musik. Receiveren tænder selv og slår selv over på den rigtige indgang, når du vælger den via Bluetooth, den kan huske op til 8 apparater, og du kan endda spille i et andet rum (Zone 2) direkte fra din smartphone.

Spotify Connect er genialt til dig, der i forvejen er vild med din Spotify app. Her fungerer din smartphone som fjernkontrol til Spotify, ikke som musikafspiller. Det giver dig meget bedre batteritid og stabilitet i forhold til f.eks. at streame via AirPlay, og du kan køre musikken fra den samme Spotify app, som du kender i forvejen.

Via AirPlay kan du trådløst streame al din musik fra din iPhone/iPod touch/iPad over til anlægget i fuld CD-kvalitet. Dette inkluderer streamingtjenester som f.eks. YouSee Musik og andre streaming-apps, som ikke understøttes af HEOS. Du kan også streame din iTunes-musiksamling fra computeren til AVR-X4400H, og via netværksfunktionen kan du streame musik direkte fra din PC eller netværksharddisk (NAS).*

Audio Zone 2 med HEOS og HDMI Zone 2 for maksimal fleksibilitet
Zone 2-funktionen på AVR-X4400H er en alternativ måde at få multirums-funktionalitet, fordi du her kan sende al din musik videre til et anlæg i et andet rum, uanset hvilken kilde musikken kommer fra. Du kan spille fra HDMI, CD-afspiller, Spotify, USB, netværk, digitale eller analoge indgange – kort sagt lige hvad du vil. I næsten alle konkurrenter er du henvist til analoge signalkilder i Zone 2, og det gør i praksis funktionen fuldstændig ubrugelig.

Har du et 7.1-højttalersystem koblet til AVR-X4400H, kan du bruge de resterende fire forstærkerkanaler til direkte at drive højttalere i andre rum. Du skal bare tilslutte et par helt almindelige højttalere med kabel – så er der fyret op under et nyt rum med masser af strømstærke receiver-watt til rådighed. Du kan vælge selvstændig signalkilde for den ekstra zone, så du f.eks. lytter til musik i soveværelset, mens familien ser film i stuen. Og for at gøre det hele ekstra lækkert indgår de tre zoner også i HEOS-systemet som en grupperet multirums-zone, hvor du kan styre lydstyrken individuelt i hver zone via HEOS-appen!

Kronen på værket er HDMI Zone 2, som du kan bruge til at sende både billede og lyd fra HDMI-indgangen digitalt videre til et andet rum via HDMI. For eksempel hvis du vil have den samme film kørende på TV'et i køkkenet, som kører i din hjemmebiograf. Du får det fulde HDMI-signal inklusive multikanals lyd sendt til den ekstra zone, så med et ekstra anlæg dér kan du faktisk drive endnu en hjemmebio fra AVR-X4400H.

125 hi-fi-watt og bundsolid konstruktion
AVR-X4400H er en ægte 9-kanals receiver, der er opbygget med 9 identiske effektblokke med specialfremstillede, ekstra strømstærke udgangstransistorer (DHCT). Hver kanal yder 125 seriøse hi-fi watt i 8 ohm, og hele signalvejen er gjort så kort som muligt for at opnå maksimal lydkvalitet. Dette inkluderer brugen af stærke mikroprocessorer, multilags-print og avancerede SMD-moduler (Surface Mount Devices).

Den kritiske D/A-konvertering varetages af en 32-bit HD-version af Denons unikke D.D.S.C.-kredsløb og højkvalitets 32-bit/192 kHz D/A-konvertere i alle kanaler. I alle kanaler får du også Denons eksklusive AL32 Processing, som opsampler alle digitale lydsignaler – f.eks. 16-bit signalet fra musik-CD'er – til 32-bit. Denne meget høje opløsning giver en langt mere præcis signalbehandling.

De forskellige analoge og digitale sektioner i receiveren er helt adskilt fra hinanden, og en stribe separate strømforsyninger er med til at sikre en helt ren forsyningsstrøm til alle kredsløb. Den mekaniske konstruktion og kølesystemet er særdeles solidt og vibrationsfrit opbygget.

Få det bedste ud af de tabsfrie lydformater
Hvis du tænker i seriøse audiofile baner, er der ingen vej uden om de tabsfrie FLAC og FLAC HD-formater, som AVR-X4400H understøtter både via netværk og USB. Uanset om du ripper din CD-samling i FLAC eller anskaffer højopløste FLAC HD-filer via nettet eller andre kilder, er FLAC/FLAC HD tidens bedste bud på lydformater, som kan afløse den 30 år gamle CD-standard. Og hvis du f.eks. lytter til live-albums eller klassisk musik, vil du sætte pris på, at AVR-X4400H kan afspille "gapless", dvs. helt uden pause mellem numrene. I denne Denon-generation kan du endda "spole" frem og tilbage i det nummer, som du afspiller via netværksfunktionen.

Hvis du kigger efter kvalitets-alternativer til FLAC, vil du glæde dig over, at Denons nyeste generation også understøtter afspilning af DSD (Super Audio CD) og AIFF formaterne. Og hvis du helt vil undgå indflydelse fra den digitale signalbehandling – f.eks. ved kritisk musiklytning – kan du via Pure Direct-funktionen frakoble alle kredsløb, der er unødvendige for musikgengivelsen.

Clock Jitter Reducer for helt ren digital lyd
Den såkaldte "jitter-forvrængning" er en væsentlig grund til, at der kan være stor forskel på lydkvaliteten fra gode og dårlige digitale komponenter, herunder CD-afspillere, Blu-ray-afspillere m.m.

Jitter er digital forvrængning i tidsdomænet, og den opstår bl.a. som følge af usynkroniserede "clocks" i diskafspiller og forstærker/receiver. Clocken styrer afviklingen af de digitale processer i f.eks. D/A-konverteren, og hvis clocken i signalkilden og receiveren ikke er 100% synkroniserede, opstår der tidsforskydninger i signalet, hvilket går ud over lydkvaliteten.

AVR-X4400H er udstyret med Denons eget "Clock Jitter Reducer"-kredsløb. Dette giver en væsentlig reduktion af jitter på de digitale lydsignaler, som du f.eks. modtager via coaxial eller optisk indgang. Gevinsten er en hørbart mere ren og præcis lydgengivelse.

Tre HDMI-udgange, avanceret videobehandling, 4K-video og kun ét HDMI-kabel til dit TV
AVR-X4400H har hele tre HDMI-udgange inkl. HDMI Zone 2, så du kan drive f.eks. et ekstra TV i køkkenet samtidig med dit primære TV og/eller projektor i hjemmebiografen. Du får 3D pass-through, så du uden problemer kan tilslutte din 3D-spilkonsol eller 3D Blu-ray-afspiller og sende 3D-billedet videre til dit 3D-kompatible TV. Via HDMI-indgangen på fronten kan du på et øjeblik tilslutte kamera, spilkonsol m.m. uden at skulle ned og rode bag apparaterne i reolen.

Herudover får du hele 8 HDMI-indgange med HDCP2.2, HDMI-repeater, konvertering fra analog video til HDMI og opskalering helt op til 4K/60Hz Ultra-HD-opløsning. Alt dette betyder i praksis, at du kan tilslutte alle dine analoge og digitale billedkilder til receiveren (inkl. 3D og 4K) og sende billedet videre til dit TV eller projektor i bedst mulige kvalitet via ét enkelt kabel. Med Audio Return Channel kan du tilmed sende lyden fra dit TV retur til receiveren via det samme HDMI-kabel, endda inklusive Dolby Atmos-information via den nye eARC-funktion. Så bliver det ikke meget nemmere eller mere elegant.**

For at understrege seriøsiteten i HDMI-videobehandlingen har Denon udstyret AVR-X4400H med en af dagens mest avancerede videoprocessorer, som understøtter den bedst mulige billedkvalitet i HDMI 2.0-standarden. Derfor understøttes også fremtidig 4:4:4 Pure Color sub-sampling, HDR og udvidet farverum BT.2020 pass-through.

Audyssey MultEQ-XT32 – superpræcis rumkorrektion med to subwoofere
AVR-X4400H er udstyret med high-end Audyssey MultEQ-32XT, som giver superpræcis og højopløst digital rumkorrektion i helt op til otte målepositioner i rummet. Systemet kan samtidig kalibrere og rumkorrigere to separate subwoofere, så du har mulighed for at opnå en enestående dyb og præcis basgengivelse i din hjemmebiograf. De to subwoofere behøver ikke engang at være ens eller symmetrisk placeret.

Audyssey LFC, Dynamic Volume og Dynamic EQ for nem daglig brug
Audyssey LFC er en "nabovenlig" funktion, som på raffineret vis tilpasser bassen, så den forplanter sig mindst muligt til væggene og dermed dine naboer. Vel at mærke uden at påvirke lytteoplevelsen i rummet mere end højst nødvendigt.

Audyssey Dynamic Volume er en smart funktion, som overvåger lydstyrken på programmaterialet og sørger for, at det valgte lytteniveau konstant opretholdes – også selvom du skifter signalkilde eller kanal på dit TV. Du behøver ikke længere konstant at skrue op og ned i takt med reklameblokkene. Audyssey Dynamic EQ er en avanceret digital "loudness", som tilpasser lyden til lavt volumen.

OBS: Ovennævnte funktioner er tænkt som en hjælp til specielle situationer, typisk sent om aftenen, når ungerne er lagt i seng. Hvis du vil have den optimale hi-fi-oplevelse, kan – og bør – du frakoble dem. Dette er heldigvis ganske nemt, og du kan gemme op til fire personlige grundindstillinger, så du med et snuptag kan skifte mellem f.eks. den optimale indstilling til film, musik og aftenlytning.

* Afspilning fra NAS-disk forudsætter, at denne er udstyret med media server-funktion.
** Kræver at TV'et også understøtter Audio Return Channel.

Tekniske specifikationer

 • Indbygget HEOS multirums-system
 • Indbygget trådløs netværksfunktion (wi-fi), 2,4/5GHz
 • D.D.S.C. HD kredsløb (32-bit)
 • Front i ægte aluminium
 • Avanceret grafisk brugerflade (GUI)
 • Forgyldte RCA-terminaler
 • Farvekodede højttalerterminaler (labels til kabler medfølger)
 • HDMI 2.0 med HDCP2.2, 4K video, 3D, Audio Return Channel, Deep Color, xvYCC, HDR, 4:4:4 Pure Color sub-sampling, BT.2020 pass-through, Auto Lipsync og HDMI-CEC (HDMI Control)
 • eARC for overførsel af Dolby Atmos via HDMI fra TV (gratis opgradering)
 • Understøtter Dolby Vision / HLG (via gratis senere opgradering)
 • HDMI/3D pass-through (også i standby)
 • HDMI-repeater
 • ISF-certificeret
 • Audyssey App-understøttelse
 • Indgange kan navngives individuelt
 • Mulighed for bi-amping eller Zone 2/3 via evt. overskydende bagkanaler
 • 4 personlige brugerindstillinger (kan vælges via fjernbetjening)
 • DDSC-HD/AL32 Processing Multichannel signalbehandling med 32-bit audio-opsampling
 • Denon Link HD med Clock Jitter Reducer
 • Audioformater via USB/streaming: MP3, WMA, AAC, ALAC (op til 24-bit/192 kHz), AIFF, FLAC/FLAC HD (op til 24-bit/192 kHz)
 • DSD streaming via HDMI og netværk (op til DSD5.6)
 • Understøtter "Gapless" musikafspilning (uden ophold mellem numre)
 • 32-bit D/A-konvertere (AKM AK4458VN) i alle kanaler
 • Pure Direct (Tone Defeat)
 • Automatisk følsomheds-justering på alle indgange
 • Compressed Audio Restorer
 • 12V trigger-out
 • IR remote in/out
 • RS-232C port
 • HDMI diagnostic mode
 • Kan firmware-opgraderes både via netværk og USB
 • Aftageligt strømkabel
 • Målemikrofon og mikrofonholder medfølger
 • ECO mode med auto-standby
 • Energiforbrug max / tændt / tændt ECO mode: 710 watt / 110 watt / 65 watt
 • Energiforbrug standby / CEC standby / netværk standby: 0,1 watt / 0,5 watt / 3,7 watt
 • * Mulige Atmos-konfigurationer: op til 7.2.2 / 5.1.4 (7.2.4 / 9.2.2 via eksternt stereo-effektrin)

Denon

De nyeste finesser, solid lydkvalitet og masser af valgmuligheder. Dét er Denon i en nøddeskal. Her finder du alt, hvad du har brug for til at opbygge et topmoderne stereo- eller surroundanlæg, uanset om du bevæger dig i den kompakte eller tunge klasse.

 • Alt til stereo, surround og streaming
 • Nyeste teknologi
 • Mange løsninger til smartphone, tablet og iPod
 • Stolte traditioner for lydkvalitet
 • Både kompaktanlæg og high-end

Læs mere om Denon

Mere læsning

Book en personlig demonstration

I HiFi Klubben kan du opleve produkterne med dine egne øjne og ører, før du handler. Du kan tilmed aftale tid for en personlig demonstration. Så bliver det endnu nemmere for dig at vælge rigtigt!

Vi bruger småkager, aka cookies (informationskapsler), så du bl.a. kan bruge vores netbutik. Vi bruger dem også til at finde ud af, hvordan vores netsider bliver brugt, så vi hele tiden kan forbedre os, selvfølgelig imens vi lytter til vores favoritmusik. Ved at fortsætte accepterer du alt dette. Læs mere om cookies her