Gå til indhold

Denon AVR-X520BT + Argon ALTO Junior 5.1 Hjemmebio

En god start på en rigtig HD-hjemmebiograf. Her får du en kompetent 5.1-kanals Denon-receiver med 70 hi-fi-watt og indbygget Bluetooth. Kraftfuld subwoofer sørger for den dybe bund. Fuldblods surround til soundbar-pris!

Varenummer:: {{bundle.code}}

{{bundle.lowestPrice}} /Sæt

Highlights Denon AVR-X520BT / Argon Junior 40 – kompetent surroundsystem til ren røverpris

  • Understøtter de nyeste HDMI-standarder
  • God råstyrke med 70 ægte hi-fi watt
  • Indbygget Bluetooth
  • Inklusive 8" subwoofer til den dybeste bas
  • Hjemmebio til soundbar-pris

Denon AVR-X520BT og Argon Junior 40-højttalersystemet udgør tilsammen et komplet surroundsystem, der spiller bukserne af varehusenes plastiksystemer. Her får du en perfekt startpakke med alle de nødvendige komponenter for fed surroundlyd, nemlig to fronthøjttalere, to baghøjttalere, én centerhøjttaler, én subwoofer og en surroundreceiver.

Surroundreceiveren, AVR-X520BT, har indbyggede dekodere for langt de fleste af dagens HD-audioformater inklusive Dolby True HD og DTS-HD. Dermed kan du få det bedste ud af dagens flotte højopløste multikanals filmlyd, uanset hvilken Blu-ray-afspiller du vælger.

AVR-X520BT har desuden indbygget Bluetooth, så du trådløst kan streame musik fra din smartphone, tablet eller computer. Den har desuden sin helt egen app til både iOS og Android, så de kan kontrollere receiveren direkte fra din smartphone.

Læs mere om Denon AVR-X520BT

Læs mere om Argon 6340

Læs mere om Argon 6344C

Læs mere om Argon SUB840

Anmeldelser

5,0

Baseret på 1 anmeldelser fra kræsne medlemmer

Ole Condrup Boesen

Til prisen fås ikke bedre! Passer perfekt til en mindre stue. Lyden i film er god, med dyb bas i eksplosioner og klar tale. Musik lyder også klart og tydeligt, fra både RnB, rock, pop og country. Musik med tung bas kommer dog hurtigt til kort. Bluetooth med smartphone virker også fint. Højtalerne fås i hvide og giver et generelt eksklusivt look i en stue. Mit første rigtige surround sæt og er 100% tilfreds. *Det halve af min stue hvor familen ser film og anlægget er sat op, måler ca 6x6m, hvis man har behov for en reference. ** Subwooferen har en stand-by funktion, hvilket virker fint, da den først sparker ind når der er behov for den. Den kan dog sættes til on hele tiden hvis det ønskes.

14 måneder siden

Book en personlig demonstration

I Hi-Fi Klubben kan du opleve produkterne med dine egne øjne og ører, før du handler. Du kan tilmed aftale tid for en personlig demonstration. Så bliver det endnu nemmere for dig at vælge rigtigt!

Vi bruger småkager, aka cookies (informationskapsler), så du bl.a. kan bruge vores netbutik. Vi bruger dem også til at finde ud af, hvordan vores netsider bliver brugt, så vi hele tiden kan forbedre os, selvfølgelig imens vi lytter til vores favoritmusik. Ved at fortsætte accepterer du alt dette. Læs mere om cookies her