Gå til indhold

NAD T748v2 + B&W 684 S2 + 686 S2 + HTM62 S2 + ASW610 Hjemmebio

Dette surroundsystem fra B&W og NAD er garant for hjemmebiografoplevelser, der nærmer sig den ægte vare. NAD-forstærkeren er renset for smarte features, men leverer rå hi-fi-watt direkte igennem forstærkerterminalerne. Højttalere i sort eller hvid.

Varenummer:: {{bundle.code}}

{{bundle.lowestPrice}} /Sæt

Highlights En højttalerserie, der går i storebrors fodspor

 • Fuldvoksne gulvhøjttalere til både film- og musiklyd
 • Elegant og velovervejet B&W-design
 • Receiver med rå forstærkerkræfter
 • Kan med to ekstra højttalere udvides til et 7.1-system
 • Højttalere i sort eller hvid farve

B&W's 600-serie er anerkendt som værende en række utroligt velspillende højttalere til en fornuftig pris. Den er samtidig en afspejling af hvor langt ingeniørerne fra B&W er kommet med deres højttalerteknologier. Forskellige teknologier fra de helt dyre serier, som for eksempel 800-serien, er dryppet ned igennem sortimentet, og havnet i 600-serien. Tag for eksempel kevlar mellemtonen, der sørger for en ekstremt velopløst gengivelse af stemmer og instrumenter. Den blev for første gang introduceret i den dyrebare 800-serie, men sidder nu og udfører sit pragtfulde stykke arbejde i hjertet af højttalerne fra 600-serien.

Simpel, men potent receiver
NAD's surroundreceiver T 748 er ikke spækket til randen med smarte features. Den har heller ikke indbygget wi-fi eller andre komplicerede netværksfunktioner. Det er fordi pengene er blevet brugt andetsteds. T478 er nemlig et overflødighedshorn af rå forstærkerkræft, der bare tigger og beder efter et nogle ordentlige højttalere, der kan få lov at udleve deres fulde potentiale. Alle disse kræfter udelukker dog ikke de mest praktiske features som auto-setup og HDMI CEC, der gør det muligt at betjene dit surroundsystem med TV'ets fjernbetjening.

Klassisk B&W-design
Dette surroundsystem er en demonstration af hvor elegant et komplet system kan se ud. De 5 højttalere kan indpasses i de fleste stuer. Kabinetterne i 600-serien er nemlig slankere og mere elegante end nogensinde. Uanset om du foretrækker at bruge dine højttalere med eller uden frontstof, vil de fremstå som et smukt møbel, der vil falde naturligt ind i de fleste moderne boligmiljøer. Navnepladen omkring diskanten er i børstet aluminium, og et diskret metalgitter beskytter diskantmembranen mod ham din lille nevø, der har en animalsk trang til at pille ved alting.

Kompakt subwoofer – enorm lyd
Ser du på de tekniske specifikationer, vil du blive forbløffet over, hvor dybt subwooferen kan gå ned. 20 Hz -6 dB er flot under alle omstændigheder, men når det samtidig kommer fra et ultrakompakt, lukket kabinet, er det virkelig imponerende. Bowers & Wilkins har et langt stykke hen ad vejen formået at kombinere dyderne fra basrefleks og lukkede konstruktioner. ASW610 går rigtig dybt, og den kan spille tordnende højt i en hjemmebiograf. Samtidig er den præcis og veldefineret nok til at spille musik på feinschmecker-niveau.

Hør det i virkeligheden – book en demo
Det kan ganske tit være en god ide, at høre et system i den virkelige verden før man investerer sine hårdt tjente penge i det. Det er derfor, du i bunden af denne side har mulighed for at booke en demonstration af lige netop dette system. På den måde vil det stå klar til demonstration, så snart du træder ind i Hi-Fi Klubben. Så kan vi komme til sagen med det samme.

Husk at højttalerkabler og andre kabler ikke medfølger i dette system.

 

Ekspertvurdering

Fordele

 • Smukt B&W-design
 • Kompakte, men vellydende gulvhøjttalere
 • Kraftfuld receiver uden så mange dikkedarer
 • Kompakt subwoofer med enorm lyd
 • Fås i flere forskellige farver
 • Kan let udvides til et 7.1-surroundsystem
 • CEC-funktion – kun ét kabel til dit TV og én fjernbetjening til det hele
 • Audyssey auto-setup
 • Højttalere i sort eller hvid

Begrænsninger

 • Ingen streamingmuligheder
 • Ikke Audyssey rumkorrektion
 • Ikke USB-indgang eller streaming funktioner
 • Receiver understøtter ikke alle de nyeste lyd- og billedformater
 • Receiver understøtter ikke 4K

Produktbeskrivelse

Du kan læse meget mere om de forskellige produkter i dette system lige her:

Forstærkeren, NAD T 748

Fronthøjttalerne, B&W 684 S2   

Baghøjttalerne, B&W 686 S2

Centerhøjttaleren, B&W HTM62 S2

Subwooferen, B&W ASW 610

Book en personlig demonstration

I Hi-Fi Klubben kan du opleve produkterne med dine egne øjne og ører, før du handler. Du kan tilmed aftale tid for en personlig demonstration. Så bliver det endnu nemmere for dig at vælge rigtigt!

Vi bruger småkager, aka cookies (informationskapsler), så du bl.a. kan bruge vores netbutik. Vi bruger dem også til at finde ud af, hvordan vores netsider bliver brugt, så vi hele tiden kan forbedre os, selvfølgelig imens vi lytter til vores favoritmusik. Ved at fortsætte accepterer du alt dette. Læs mere om cookies her