Gå til indhold

NAD M17 + M27 + B&W 803 D3 + 805 D3 + DB1 + HTM1 D3 Hjemmebio

Her er et surroundsystem, der bader stuen i absolut kompromisløs vellyd. NAD-forstærker med de geniale MDC-moduler og B&W-højttalere fra den absolutte verdenselite hele vejen rundt. DB1-subwooferen sørger for enormt dyb bund. Bedre bliver det ikke.

Varenummer:: {{bundle.code}}

{{bundle.lowestPrice}} /Sæt

Highlights B&W 800-serie – Fantastisk design, endnu bedre lyd

 • Højttalere fra verdens måske bedste højttalerserie
 • NAD's største og bedste surround-for- og effektforstærker
 • Forforstærker kan udbygges med de geniale MDC-moduler
 • DB1 er verdens måske bedste subwoofer.
 • Surroundsystemer bliver ikke meget bedre end det her

Alting omkring B&W 803 D3 dufter langt væk af high-end. Tag for eksempel den kostbare diamantdiskant, der stadigvæk er galionsfiguren på verdens bedste højttalerserie, B&W 800 Series Diamond D3.

Vi har dog ikke bare at gøre med verdens bedste højttalerserie, men også den mest avancerede serie af højttalere, der nogensinde er produceret. I kombination med de rette forstærkere, f.eks. M17 og M27 fra NAD, leverer disse ekstreme high-end højttalere sætte dine filmoplevelser op i en helt uovertruffen liga. Filmlyd fås ikke meget bedre med den nuværende teknologi.

Fronthøjttalerne, B&W 803 D3, er optimale for filmentusiasten, der nægter at gå på kompromis med sit surroundsystem, men samtidig elsker smukt design. Da 803 D3 nu også fås i hvid lak, er den med i kapløbet om at blive et nyt design-ikon inden for højttalere.

Baghøjttalerne, B&W 805 D3, er en af 800-seriens mere kompakte højttalere, men med lyd, der er alt andet end kompakt. Forvent en filmoplevelse med smukt definerede landskaber og en lydscene, der aldrig kommer til at lyde slatten i bagkanalerne. 805 D3 fås også i den smukke hvide finish.

B&W 803 D3 og 805 D3 fås i enten sort pianolak, hvid eller ægte rosentræ.

NAD Masters-serien – for- og effektforstærker i mesterlig kvalitet
For- og effektforstærkeren er begge to fra den nye generation af NAD's Masters-serie. Her har de audiofile ingeniører formået at skabe en serie high-end produkter, som sætter nye standarder, både hvad angår lydkvalitet, fleksibilitet og brugervenlighed. Alle de nyeste teknologiske landvindinger er taget i brug for at give dig den bedst mulige filmoplevelse, og ligesom i første generation er design og finish også i absolut verdensklasse.

Forforstærkeren, NAD M17 er en digital surround-forforstærker/processor, som giver dig suveræn lydkvalitet og en fleksibilitet, som ingen receiver kan leve op til. Den kan udbygges med de geniale MDC-moduler fra NAD, er udstyret med 6 HDMI-indgange og horder af både analoge og digitale indgange.

M17 kan for eksempel opgraderes med indbygget Bluesound-modul, så du kan nyde trådløs musikstreaming (inkl. Spotify Connect eller TIDAL) og app-kontrol på højeste niveau, og sikrer, at din streamingoplevelse kan være i samme audiofile kvalitet som resten af dette surroundsystem.

Effektforstærkeren, NAD M27, byder på 180 aggressive hi-fi-watt, der ubesværet kan trække selv de bedste højttalere fra B&W's 800-serie. Med andre ord får du her rigeligt med kræfter til at få alle filmens detaljer med.

NAD M17 og M27 fås i sølv finish.

B&W HTM1 D3 – den ultimative centerhøjttaler til den ultimative hjemmebiograf
HTM1 D3 er skabt til at varetage den vigtige centerkanal i en high-end hjemmebiograf baseret på B&W's store Diamond-gulvmodeller. De to 8" Aerofoil-basenheder giver den nødvendige tyngde til at skabe et homogent og dynamisk lydbillede ved alle lydstyrker. Dynamik i film er skabt med faste standarder, så det er essentielt, at højttaleren er i stand til at gengive denne dynamik uden forvrængning og med perfekt timing.

Indmaden er, langt hen af vejen, den samme som i de større gulvhøjttalere 802 D3 og giver derfor den samme klang og dynamik som resten af systemet. Her får du den perfekte partner til din eksklusive hjemmebiograf.

B&W HTM1 D3 fås med finish i højglans sort pianolak, hvid lak eller rosentræ.

B&W DB1 – sætter de skrå brædder i bevægelse
Ikke mindre end 1000 watt skal der til for at skabe den måske bedste subwoofer-lyd nogensinde. Eksplosioner kommer til at virke skræmmende livagtige, når dette monster får lov at folde sig ud. De to massive 12" basenheder leverer eksplosiv dybbas.

Den visuelle side af sagen er også helt i top. De smukke finishes i sort, hvid eller rosentræ sørger for at du ikke får lyst til at gemme subwooferen i hjørnet, men lade den stå fremme.

Husk at højttalerkabler og andre kabler ikke medfølger i dette system.

Ekspertvurdering

Fordele

 • High-end højttalere fra B&W's ikoniske 800-serie
 • Højttalere med den ikoniske 800-serie diamantdiskant
 • Højttalere med eksklusiv møbelfinish i hvid højglans, sort pianolak eller rosentræ
 • For- og effektforstærker fra NAD's Masters-serie
 • Forforstærker kommer kan udbygges med de geniale MDC-moduler
 • Forforstærker med masser af både analoge og digitale indgange
 • Forforstærker og effektforstærker i eksklusivt og solidt aluminium-design
 • Effektforstærker med hele 180 hi-fi watt og NAD's PowerDrive-teknologi
 • For- og effektforstærker med overraskende lavt strømforbrug
 • Centerhøjttaler med nærmest ubegrænset dynamik
 • Enormt kraftig subwoofere, der med lethed følger med resten af systemet

Begrænsninger

 • Fronthøjttalere kræver sin plads
 • Forforstærker uden USB-indgang
 • Forforstærker understøtter "kun" 7 forstærkerkanaler
 • Forforstærker understøtter ikke umiddelbart Dolby Atmos/Auro 3D/Audyssey DSX

Anmeldelser

0,0

Baseret på 0 anmeldelser fra kræsne medlemmer

Book en personlig demonstration

I Hi-Fi Klubben kan du opleve produkterne med dine egne øjne og ører, før du handler. Du kan tilmed aftale tid for en personlig demonstration. Så bliver det endnu nemmere for dig at vælge rigtigt!

Vi bruger småkager, aka cookies (informationskapsler), så du bl.a. kan bruge vores netbutik. Vi bruger dem også til at finde ud af, hvordan vores netsider bliver brugt, så vi hele tiden kan forbedre os, selvfølgelig imens vi lytter til vores favoritmusik. Ved at fortsætte accepterer du alt dette. Læs mere om cookies her