Gå til indhold

Denon AVR-X520BT + DALI ZENSOR PICO + VOKAL + SUB E9F Hjemmebio

Her er et surroundsystem, der drysser små perler af vellyd ud i stuens fire verdenshjørner. Den anerkendte DALI-kvalitet høres fra alle højttalere. Denon forstærker med alle de nødvendige standarder. Højttalerne fås i sort, hvid eller valnød.

Varenummer:: {{bundle.code}}

{{bundle.lowestPrice}} /Sæt

Highlights Kvalitet kan også være kompakt

 • Forstærker med alle nødvendige standarder
 • Kompakte, men velbyggede højttalere
 • Højttalere fås i sort, hvid eller valnød
 • 9" subwoofer sørger for den solide bund

Må det helst ikke fylde mere end højst nødvendigt, så er her en smagsprøve på den anerkendte DALI-kvalitet i så små mål som overhovedet muligt. Med ZENSOR PICO, har de danske ingeniører fra DALI formået at stoppe imponerende meget avanceret teknologi ind i en højttaler, der ikke er højere end din opslåede laptop.

Bagpå ZENSOR PICO vil du kunne finde et integreret nøglehuls-vægbeslag. Det gør det muligt hurtigt og smertefrit at pryde væggene med kompakt vellyd. Faktisk er højttalerne tunet til en placering tæt på væggen – noget der selvfølgelig også kan opnås med en reol eller lignende.

Denon-forstærkeren, AVR-X520 BT, har en begrænset dybde på kun 32 cm. Det gør det ekstra nemt at finde plads til AVR-X520BT i reolen. Den gemmer desuden et par tricks i ærmet, for eksempel indbygget Bluetooth, der gør det muligt at streame din musik, helt trådløst, fra din smartphone, tablet eller computer. Og når nu vi snakker smartphones og tablets. AVR-X520BT har sin helt egen app, til både iOS og Android, der gør det muligt at styre receiveren med fjernbetjeningen du altid har i lommen – din smartphone.

I ægte hjemmebio-stil kan AVR-X520 BT med dens 5 HDMI-indgange samle f.eks. din Blu-ray afspiller, PlayStation og videokamera i én boks, og derefter sende billedet videre til dit TV i ét enkelt kabel og lyden videre til dit surroundsetup.

En solid bund
De små mål på ZENSOR PICO-højttalerne sætter selvfølgelig deres naturlige begrænsninger i den dybe bas. Det er her DALIs mindste, men også mest elegante subwoofer, DALI E-9F, kommer ind i billedet.

SUB E-9F er en kompakt, men yderst kompetent subwoofer, der komplimenterer de små ZENSOR PICO-højttalere på fineste vis. Den 9" store basenhed håndterer alt lige fra bazooka-forsagede eksplosioner til Clint Eastwoods stemmebånd. I stil med resten af systemet, fylder SUB E-9F ikke alverden – den er f.eks. kun 31 cm dyb.

Hør det i virkeligheden – book en demo
Det kan ganske tit være en god ide, at høre et system i den virkelige verden før man investerer sine hårdt tjente penge i det. Det er derfor, du i bunden af denne side har mulighed for at booke en demonstration af lige netop dette system. På den måde vil det stå klar til demonstration, så snart du træder ind i Hi-Fi Klubben. Så kan vi komme til sagen med det samme.

Husk at højttalerkabler og andre kabler ikke medfølger i dette system.

Ekspertvurdering

Fordele

 • Kompakte, men velbyggede DALI-højttalere
 • Receiver med Bluetooth så du kan streame musik trådløst
 • Højttalerne fås i sort, hvid eller valnød
 • Receiver med auto-setup
 • 9" subwoofer sørger for den solide bund
 • Receiver understøtter de nyeste HDMI-standarder

Begrænsninger

 • DALI laver større og bedre lydende højttalere
 • Større forstærkere er bedre til at håndtere musik
 • Kan ikke udbygges til et 7.1-system
 • Ikke ARC (Audio Return Channel)
 • Receiver understøtter ikke alle video- og billedformater

Produktbeskrivelse

Du kan læse meget mere om de forskellige produkter i dette system lige her:

Forstærkeren, Denon AVR-520BT

Front- og baghøjttalerne, DALI ZENSOR PICO

Centerhøjttaleren, DALI ZENSOR PICO VOKAL

Subwooferen, DALI SUB E-9F

Anmeldelser

5,0

Baseret på 1 anmeldelser fra kræsne medlemmer

Lasse Johansen

12 måneder siden

Book en personlig demonstration

I Hi-Fi Klubben kan du opleve produkterne med dine egne øjne og ører, før du handler. Du kan tilmed aftale tid for en personlig demonstration. Så bliver det endnu nemmere for dig at vælge rigtigt!

Vi bruger småkager, aka cookies (informationskapsler), så du bl.a. kan bruge vores netbutik. Vi bruger dem også til at finde ud af, hvordan vores netsider bliver brugt, så vi hele tiden kan forbedre os, selvfølgelig imens vi lytter til vores favoritmusik. Ved at fortsætte accepterer du alt dette. Læs mere om cookies her