HiFi Klubben

Gå til indhold
Lokale tilbud Gør et kup på udstillingsmodeller, udgåede produkter og overskudslager fra alle vores butikker. Læs mere
Spar 2.000,-

JBL Boombox Bluetooth højtaler

1.999,- /stk

PRIS KUN PÅ TILBUDSTORVET

JBL Boombox Bluetooth højtaler

Billeder

{{sellableOnWebText}}

Varenummer: StockItem_421_JBLBOOMBOXBK

Beskrivelse

  • Står ydderst fint, dog uden kasse
  • Original emballage: Nej
  • Komplet tilbehør: Ja
  • Produktet står i HiFi Klubben Køge
  • Normalpris: 3.999,-

Boombox er en trådløs Bluetooth-højttaler, der leverer fed lyd og hårdtslående bas i op til et døgn per opladning. Den har et superlækkert design og er vandtæt, så du kan have den med dig overalt uden nogensinde at skulle bekymre dig om vejret.

JBL Boombox – trådløs og vandtæt Bluetooth-højttaler med lang batteritid og hårdtslående bas

  • Lækkert og robust design
  • Vandtæt (IPX7-certificeret)
  • 24 timer spilletid per opladning
  • Stor slagkraft for en trådløs højttaler
  • Kan forbindes med andre JBL-højttalere via JBL Connect+

Boombox er en trådløs Bluetooth-højttaler, der giver dig uanede mængder af underholdning på værelset, strandturen, festivalen, og hvor den ellers følger med. Med batteritid til et helt døgn og en vandtæt overflade, der kan modstå selv et skybrud, er den klar til næsten hvad som helst.

Boombox er tro mod sine forgængere, 80'ernes højtspillende Ghettoblastere-højttalere, ved at have en stor basenhed i hver side, der hopper med musikken, så det både kan høres, mærkes og ses. Designet er cool og nutidigt, og du kan nemt tage højttaleren på skulderen eller under armen, når du er på vej ud af døren.

Overfladen er betrukket i slidstærkt tekstil der gør højttaleren superlækker at se på. Den lille låge på bagsiden gemmer på to USB-udgange, så du altid kan oplade din smartphone, når du er langt fra den civiliserede verden – for eksempel i et festivaltelt.

Boombox fås i sort finish. Opladerkabel medfølger.

Tekniske specifikationer

Vil du opleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du opleve produkterne med dine egne øjne og ører, inden du handler. Du kan endda arrangere tid til personlig demonstration. Dette gør det lettere for dig at vælge det rigtige.

Mere læsning

Vi bruger småkager, aka cookies (informationskapsler), så du bl.a. kan bruge vores netbutik. Vi bruger dem også til at finde ud af, hvordan vores netsider bliver brugt, så vi hele tiden kan forbedre os, selvfølgelig imens vi lytter til vores favoritmusik. Ved at fortsætte accepterer du alt dette. Læs mere om cookies her