HiFi Klubben

Gå til indhold
Lokale tilbud Gør et kup på udstillingsmodeller, udgåede produkter og overskudslager fra alle vores butikker. Læs mere
Spar 1.299,-

Bowers & Wilkins FS-CM S2 Højttalerstander

1.999,- /Sæt

PRIS KUN PÅ TILBUDSTORVET

Bowers & Wilkins FS-CM S2 Højttalerstander

Billeder

{{sellableOnWebText}}

Varenummer: StockItem_411_BWFSCMS2SI

Beskrivelse

  • Butiksdemo i pæn stand
  • Produktet står i HiFi Klubben Randers
  • Normalpris: 3.298,-

B&W FS-CM S2 er en elegant og solid 56 cm gulvstander, som er specielt designet til at matche B&W’s kompakte CM-serie højttalere. Kabler kan skjules indvendigt i søjlen, og du kan vælge mellem sort og sølv finish. 

B&W FS-CM S2 – gulvstander til optimal placering af din kompakthøjttaler

FS-CM S2 er en elegant højttalerstander, som er specielt designet til at matche B&W’s egne CM1-, CM5- og CM6-modeller. Du kan dog også bruge den sammen med andre kompakte højttalere, både fra B&W og andre producenter.

Topplade og søjle er solidt og tungt udført i metal, mens bundpladen er i MDF. Du har mulighed for skjult kabelføring i søjlen, og toppladen er forberedt til skrue-fastgørelse af CM1, CM5 og CM6. 

Spikes og gummifødder medfølger. 

Tekniske specifikationer

Vil du opleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du opleve produkterne med dine egne øjne og ører, inden du handler. Du kan endda arrangere tid til personlig demonstration. Dette gør det lettere for dig at vælge det rigtige.

Mere læsning

Vi bruger småkager, aka cookies (informationskapsler), så du bl.a. kan bruge vores netbutik. Vi bruger dem også til at finde ud af, hvordan vores netsider bliver brugt, så vi hele tiden kan forbedre os, selvfølgelig imens vi lytter til vores favoritmusik. Ved at fortsætte accepterer du alt dette. Læs mere om cookies her