HiFi Klubben

Gå til indhold
Lokale tilbud Gør et kup på udstillingsmodeller, udgåede produkter og overskudslager fra alle vores butikker. Læs mere
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}

Bluesound VAULT Musikstreamer

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stk

PRIS KUN PÅ TILBUDSTORVET

Bluesound VAULT Musikstreamer

Billeder

{{quantityModel}} stk

{{sellableOnWebText}}

Varenummer: StockItem_407_BLSV500HGBK

Beskrivelse

  • DEMO model. Sort farve.
  • Original emballage: Ja
  • Komplet tilbehør: Ja
  • Produktet står i HiFi Klubben Netbutik
  • Normalpris: 6.299,-

VAULT er Bluesound-systemets fuldt udbyggede musikstreamer. Her får du indbygget cd-ripper og 1TB HDD-musiklager, så du kan overføre, opbevare og afspille hele din musiksamling helt uden af brug af pc.

VAULT er Bluesound-systemets fuldt udbyggede musikstreamer med indbygget cd-ripper og 1TB HDD-musiklager. Her får du audiofil lydkvalitet, 24-bit afspilning, trådløs fjernkontrol via iOS/Android og WiMP-understøttelse. Sort eller hvid finish.

Bluesound VAULT – audiofil musikstreamer med indbygget cd-ripper, HDD-musiklager, 24-bit afspilning og høj brugervenlighed
VAULT er Bluesound-systemets fuldt udbyggede musikstreamer. Her får du indbygget cd-ripper og 1TB HDD-musiklager, så du kan overføre, opbevare og afspille hele din musiksamling helt uden af brug af pc.

Med sin audiofile opbygning kan VAULT matche selv et virkelig godt anlæg, så du ikke behøver at gå på kompromis med lydkvaliteten for at nyde din musik via streaming. Den indbyggede harddisk er en ekstremt støjsvag type, som aldrig vil forstyrre din musikoplevelse. Du kan også glemme alt om virus og andre pc-dårligdomme – VAULT handler om musik og intet andet!

Streaming i luksusklassen på dit eksisterende anlæg
Bortset fra de ekstra funktioner er VAULT opbygget ligesom den mere kompakte NODE-musikafspiller. Du får derfor alt det bedste fra streaming-universet på dit eksisterende stereo- eller surroundanlæg, inklusive en superlækker app-brugerflade, streamingtjenester som WiMP* samt internetradio. Til forskel fra NODE skal VAULT dog forbindes til dit netværk via kabel for at sikre et stabilt musiksignal fra harddisken videre ud i systemet. Præcist som du kender det fra dagens netværksharddiske (NAS’er).

Muligheden for afspilning af højopløst 24-bit lyd og højkvalitets OP-amps fra Burr-Brown er med til at understrege, at Bluesound er en af markedets absolut mest seriøse streamingløsninger. Og hvis du tænker i kompromisløst audiofile baner, har du mulighed for at tilslutte en ekstern DAC via den optiske digitaludgang. På denne måde kan du løfte lydkvaliteten fra Bluesound endnu højere på dit stationære stereoanlæg.

Totalt overblik og nem betjening via smartphone eller tablet
Via din tablet eller smartphone (Apple iOS/Android) har du totalt overblik over hele din musiksamling med albumcovers og alle funktioner lige under fingerspidserne. Du får fuld integration med streamingtjenesten WiMP*, og du kan afspille alverdens musik-filformater – inklusive 24-bit – i uovertruffen kvalitet med samme lækre funktionalitet. Indbygget internetradio finder du naturligvis også.

VAULT er kompakt designet, og den flotte højglansfinish afrundes af en elegant aluminiumsprofil, som giver et eksklusivt look. Og du skal ikke lade dig snyde af, at VAULT vejer langt mindre, end du er vant til fra analoge komponenter – dette er en vaskeægte ulv i digitale fåreklæder!

Rip dine cd’er i kompromisløs kvalitet
Med VAULT kan du rippe hele din cd-samling helt uden brug af pc. Du skal bare indsætte cd’en – så sørger VAULT for at lagre al musikken på den indbyggede harddisk. Herefter er den tilgængelig på app-kontrollen, inklusive cover-art og id-tags, som hentes over nettet samtidig med ripningen. Det hele organiserer sig selv, så det er lige til at gå til.

Bemærk, at VAULT primært er skabt til lagring af musik. Derfor er den ikke en fuldblods NAS-disk med UPnP og Media Server-funktion. Men ligesom med andre netværksdrev kan du ”mappe” VAULT fra din pc/Mac, så du kan få adgang til både at afspille og opdatere din musiksamling herfra. På denne måde overfører du også musikfiler, som du har downloadet fra nettet via computeren.

Til forskel fra at rippe cd’erne til en almindelig pc- eller netværksharddisk (NAS) via din computer får du med VAULT altid en helt perfekt ripning. VAULT bruger en version af det Linux-baserede CDParanoia-program, som altid vil give dig en 100% præcis kopi af originaldisken. Hvis dette ikke er muligt – f.eks. på grund af en ridset cd – vil VAULT simpelthen skubbe disken ud igen. I så fald kan du dog stadig vælge at rippe cd’en via din pc, som det er gængs praksis for de fleste.

Du kan vælge at rippe i det tabsfrie FLAC-format, MP3 eller helt ukomprimeret WAV****. Hvis du gerne vil have en kompakt version af din musik – for eksempel til at overføre til din smartphone eller tablet – kan du endda rippe til FLAC og MP3 samtidig. Som opdatering har NAD også planlagt at muliggøre direkte køb/download af HD-musikfiler fra nettet via VAULT.

Kan kombineres på utallige måder
VAULT er primært skabt til brug sammen med et eksisterende anlæg eller en effektforstærker, men du kan også tilkoble et sæt gode aktive højttalere, så du får et selvstændigt og kompakt anlæg. På denne måde kan du lynhurtigt udbygge dit system med flere VAULT eller andre Bluesound-komponenter, så du kan nyde musikken i flere rum, både individuelt og samtidigt.

VAULT fås i sort eller hvid højglansfinish.

OBS: VAULT skal forbindes til dit netværk via kabel for at sikre et stabilt musiksignal fra harddisken videre ud i systemet, specielt i forbindelse med højopløste 24-bit musikfiler. Du har dog stadig fuld trådløs kontrol fra din smartphone/tablet som på de øvrige Bluesound-komponenter.

Tekniske specifikationer

Ekspertvurdering

Fordele

audiofil lydkvalitet
indbygget cd-ripper
indbygget 1TB HDD-musiklager
understøtter 24-bit højopløst lyd* 
fuld integration med øvrige Bluesound-komponenter og NAD M50/M52 
både analog og digital audio-ud (optisk)
trådløs app-kontrol via både Apple iOS og Android
kan afspille musik direkte fra USB-lagermedier***
flot højglansfinish
nem opsætning
streaming af både din egen pc-musiksamling, streamingtjenester og internetradio
fuld integration med streamingtjenesten WiMP*
kan placeres ude af syne, f.eks. i et skab
fremragende multirums-muligheder
kræver ikke nødvendigvis kabelforbindelse til internettet

Begrænsninger

ikke musikstreaming direkte fra smartphone/tablet (f.eks. AirPlay/Bluetooth/DirectPlay)
ikke 12V trigger-ud
ikke tilslutning for ekstern lydkilde
ikke tilslutning for hovedtelefon
kræver kabelforbindelse til dit hjemmenetværk
ikke indbygget Spotify-understøttelse*

Vil du opleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du opleve produkterne med dine egne øjne og ører, inden du handler. Du kan endda arrangere tid til personlig demonstration. Dette gør det lettere for dig at vælge det rigtige.

Vi bruger småkager, aka cookies (informationskapsler), så du bl.a. kan bruge vores netbutik. Vi bruger dem også til at finde ud af, hvordan vores netsider bliver brugt, så vi hele tiden kan forbedre os, selvfølgelig imens vi lytter til vores favoritmusik. Ved at fortsætte accepterer du alt dette. Læs mere om cookies her