HiFi Klubben

Gå til indhold
Lokale tilbud Gør et kup på udstillingsmodeller, udgåede produkter og overskudslager fra alle vores butikker. Læs mere

Vogels THIN 515 Vægbeslag til TV

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stk
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Vogels THIN 515 Vægbeslag til TV

Billeder

Varenummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} stk

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

THIN 515 er et vipbart og solidt VESA universal-vægbeslag, som passer til TV fra 40 til 65”. TV’et kan monteres helt fladt ind til væggen og tiltes 15 grader fremad – ideelt til høj placering, f.eks. i køkken.

Vogel’s THIN 515 – vipbart VESA universal-vægbeslag til TV fra 40 til 65 tommer

THIN 515 er et vipbart, solidt og fleksibelt VESA universal-vægbeslag, som passer til fladskærme fra 40 til 65". Efter montering kan du tilte dit TV op til 15 grader fremover, og det er ideelt til alle de steder, hvor du af den ene eller anden grund ønsker at montere TV'et højt.

Du kan for eksempel bruge THIN 515 i soveværelset, børneværelset eller køkkenet. Her er det tit en fordel at hænge TV'et højt, dels for at spare plads, og del fordi du får TV'et uden for rækkevidde af fedtsprøjt eller pilfingre. Ved at tilte skærmen fremover får du også den rigtige betragtningsvinkel, når du ligger ned. En stor behagelighed i soveværelset.

Nem og elegant montering
Afstanden ind til væggen er bare 20 mm, så dit TV præsenterer sig elegant som et billede på væggen, samtidig med at den nødvendige ventilation sikres. Selve monteringen af beslaget på væggen er også usædvanlig nem, fordi THIN 515 er udstyret med et lille indbygget vaterpas, som indikerer den rigtige vandrette placering. Så er du på sikker grund, inden du begynder at bore huller i væggen.

OBS: Vær opmærksom på, at THIN 515 ikke er velegnet til TV med bagudvendte kabeltilslutninger.

Tekniske specifikationer

  • Universal-vægbeslag til TV fra 40 til 65"
  • Kan tiltes op til 15 grader fremover
  • Minimum afstand til væg: 20 mm
  • Indbygget vaterpas for nem montering
  • Passer til VESA op til 600x400
  • Max. belastning: 25 kg
  • Farve: Sort

OBS: Når du monterer beslaget, skal du sikre dig, at du anvender den rigtige type skruer og rawlplugs til belastningen og vægmaterialet (gips, træ, beton eller andet). Søg evt. vejledning i dit lokale byggemarked, hvis du er i tvivl.

Anbefalede produkter

Vil du opleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du opleve produkterne med dine egne øjne og ører, inden du handler. Du kan endda arrangere tid til personlig demonstration. Dette gør det lettere for dig at vælge det rigtige.

Mere læsning