Gå til indhold

Vogels THIN 205 Vægbeslag til TV

{{product.ribbonText}}

THIN 205 er et solidt og fleksibelt VESA universal-vægbeslag, som passer til ultraslanke LED- og plasma-tv fra 26 til 42”. Tv’et kan monteres helt fladt ind til væggen, og du kan samtidig vippe bunden ud for nem adgang til kabeltilslutninger.

Varenummer: {{product.code}}

{{product.inventoryStatus}}

{{product.price}} /stk

{{product.sellableOnWebText}}

for at købe varen til medlemspris
Normalpris {{product.originalPrice}} Kan ikke købes online

{{chosenStore.inventoryStatus}}

Produktbeskrivelse

Vogel’s THIN 205 – VESA universal-vægbeslag til ultraslanke flad-tv fra 26 til 42 tommer
THIN 205 er et solidt og fleksibelt VESA universal-vægbeslag, som passer til ultraslanke LED- og plasma-tv fra 26 til 42”. Afstanden ind til væggen er minimale 15 mm, så dit tv præsenterer sig elegant som et billede på væggen, samtidig med at den nødvendige ventilation sikres.

Som en utrolig smart detalje har THIN 205 en ”service-indstilling”, hvor du kan vippe bunden af tv’et ud fra væggen og slå et par små støtteben ud. Hermed får du nem adgang til kabeltilslutningerne uden at være nødt til at afmontere hele dit tv igen.

Selve monteringen af beslaget på væggen er også usædvanlig nem, fordi THIN 205 er udstyret med et lille indbygget vaterpas, som indikerer den rigtige vandrette placering. Så er du på sikker grund, inden du begynder at bore huller i væggen.

OBS: Vær opmærksom på, at THIN 205 ikke er velegnet til flad-tv med bagudvendte kabeltilslutninger.
Dette er et VESA-universalbeslag, som passer til alle flade TV inden for de angivne rammer af mål, vægt og VESA-monteringshuller. Vær opmærksom på evt. bagudvendte tilslutninger eller andre ting på dit TV, som kan stille specielle krav til typen af beslag. Til nogle TV skal der bruges skruer i anden længde end dem, der følger med beslaget. Dette kan Hi-Fi Klubben hjælpe med i de fleste tilfælde.

Tekniske specifikationer

  • Universal-vægbeslag til 26-42” flad-tv
  • Minimum afstand til væg: 15 mm
  • Indbygget vaterpas for nem montering
  • Service-indstilling for nem adgang til kabeltilslutninger
  • Passer til VESA op til 400x400
  • Max. belastning: 25 kg
  • Farve: Sølv/aluminium

Mere læsning

Book en personlig demonstration

I Hi-Fi Klubben kan du opleve produkterne med dine egne øjne og ører, før du handler. Du kan tilmed aftale tid for en personlig demonstration. Så bliver det endnu nemmere for dig at vælge rigtigt!

Vi bruger småkager, aka cookies (informationskapsler), så du bl.a. kan bruge vores netbutik. Vi bruger dem også til at finde ud af, hvordan vores netsider bliver brugt, så vi hele tiden kan forbedre os, selvfølgelig imens vi lytter til vores favoritmusik. Ved at fortsætte accepterer du alt dette. Læs mere om cookies her