HiFi Klubben

Gå til indhold

Vogels SOUND 1250 Vægbeslag

{{product.ribbonText}} {{product.ribbonText}} {{product.ribbonOfferExpiresInfo}} Vogels SOUND 1250 Vægbeslag

SOUND 1250 er et fikst beslag til at montere en soundbar-højttaler under dit TV via dit eksisterende TV-beslag. På denne måde bliver soundbar og TV til én enhed, som kan fungere sammen med et drejeligt vægbeslag eller en lignende løsning.

Varenummer: {{product.code}}

{{product.inventoryStatus}}

{{product.price}} /Sæt

{{product.sellableOnWebText}}

for at købe varen til medlemspris
Normalpris {{product.originalPrice}}
Send påmindelse når varen er på lager
Kan ikke købes online

{{chosenStore.inventoryStatus}}

Highlights Vogel’s SOUND 1250 – beslag til at montere en soundbar under dit flad-TV

SOUND 1250 er en smart løsning til at montere en soundbar-højttaler under dit flad-TV, specielt hvis du har dette siddende på et drejeligt vægbeslag eller lignende, hvor det ikke er hensigtsmæssigt at have soundbaren siddende på væggen.

Du skruer de to beslag fast på dit eksisterende TV-beslag og skruer derefter soundbaren fast til SOUND 1250. Så er TV og soundbar én enhed, som altid vil følges ad, når du f.eks. trækker TV’et ud fra væggen eller drejer det.

Tekniske specifikationer

  • Beslag til at montere soundbar-højttaler på (drejeligt) TV-vægbeslag
  • Farve: Sort
  • Sælges parvist

Book en personlig demonstration

I HiFi Klubben kan du opleve produkterne med dine egne øjne og ører, før du handler. Du kan tilmed aftale tid for en personlig demonstration. Så bliver det endnu nemmere for dig at vælge rigtigt!

Vi bruger småkager, aka cookies (informationskapsler), så du bl.a. kan bruge vores netbutik. Vi bruger dem også til at finde ud af, hvordan vores netsider bliver brugt, så vi hele tiden kan forbedre os, selvfølgelig imens vi lytter til vores favoritmusik. Ved at fortsætte accepterer du alt dette. Læs mere om cookies her