HiFi Klubben

Gå til indhold
Lokale tilbud Gør et kup på udstillingsmodeller, udgåede produkter og overskudslager fra alle vores butikker. Læs mere

Vogels MotionMount NEXT 7355 Vægbeslag til TV

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stk
 • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Vogels MotionMount NEXT 7355 Vægbeslag til TV

Billeder

Varenummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} stk

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

MotionMount NEXT 7355 er et drejeligt VESA universal-vægbeslag med motor til TV fra 40 til 65”. Styres via app og indstiller automatisk TV’ets placering, når du tænder og slukker. Drejeligt i 120 grader vandret og 20 grader lodret.

Vogel’s MotionMount NEXT 7355 – drejeligt VESA universal-vægbeslag med indbygget motor til TV fra 40 til 65 tommer

MotionMount NEXT 7355 er et VESA universal-vægbeslag med indbygget motor, der kan indstilles direkte fra sofaen via smartphone eller tablet. Passer til skærme fra 40 til 65 tommer.

MotionMount NEXT 7355 kan indstillets 120 grader vandret, 20 grader lodret og 65 cm i dybden, så du altid har den bedste synsvinkel, når du ser film og TV. Du styrer nemt det hele fra den brugervenlige app til smartphone og tablet. Når du slukker dit TV, kører beslaget automatisk skærmen ind til væggen, så den fylder mindst muligt. Den seneste TV-placering bliver altid gemt, så du ikke skal justere dit TV igen, næste gang du tænder.

TV-beslag er ofte pænest, når de er godt gemt væk bag skærmen. MotionMount NEXT 7355 et derimod godt kompromis mellem design og funktionalitet. Beslaget monteres på væggen med et rundt dæksel, og alle synlige led er afrundede i kanterne for et lækkert look. Finishen i sort og metal er et perfekt match til de fleste af dagens TV.

Afstanden til væggen er kun 7,2 cm, når beslaget er slået helt ind. På trods af dette kan TV’et trækkes hele 72 cm ud fra væggen, og med den bundsolide konstruktion kan du trygt stole på, at alting forbliver på sin rette plads.

Nem montering og styr på kablerne
MotionMount NEXT 7355 er konstrueret med et smart skinnesystem, som gør det nemt at rette TV’et ind til perfekt vandret position efter montering. Det giver ro i sjælen, når du skal bore hullerne i væggen. Samtidig får du Vogel’s smarte kabelholder-system, som elegant samler kablerne og sørger for, at de ikke hænger og dingler under dit TV, når du trækker det ud fra væggen.

Vogel’s MotionMount NEXT 7355 fås i sort finish.

OBS: Den viste kabelskinne (NEXT 7840) er ekstratilbehør.

Se producentens videoer

 

Tekniske specifikationer

 • Indbygget motor for automatisk justering
 • App til justering af skærm-position
 • Drejeligt universal-vægbeslag til TV  
 • Minimum skærmstørrelse: 40”
 • Maksimal skærmstørrelse: 65”
 • Minimum afstand til væg: 72 mm
 • Maksimal afstand til væg: 72 cm
 • Vandret / lodret drejbarhed: op til ± 120 grader / ± 20 grader
 • Indbygget kabelholder-system
 • Passer til VESA op til 600x400
 • Max. belastning: 30 kg
 • Farve: Sort

OBS:  Sørg for at anvende den rigtige type skruer og rawlplugs til belastningen og vægmaterialet, samt at væggen i sig selv er solid nok. Søg evt. vejledning i dit lokale byggemarked, hvis du er i tvivl.

Vil du opleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du opleve produkterne med dine egne øjne og ører, inden du handler. Du kan endda arrangere tid til personlig demonstration. Dette gør det lettere for dig at vælge det rigtige.

Mere læsning