Gå til indhold
Vogel's
TV-beslag

Vogel's EFW 8305

599,-stk

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Særdeles solidt VESA universal-vægbeslag, som passer til store flad-TV fra 32” og helt op til 80”. Afstand til væg kun 2,4 cm. Indbygget vaterpas.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

Vogel’s EFW 8305 – VESA universal-vægbeslag til store fladskærms-tv fra 32 til 80 tommer
EFW 8305 er et VESA universal-vægbeslag, som passer til store LCD-, LED- og plasma-tv fra 32” og helt op til 80”. Afstanden ind til væggen er kun 2,4 cm, så dit superslanke tv præsenterer sig så elegant, som det næsten kan lade sig gøre.

EFW 8305 er særdeles solidt konstrueret, så du kan trygt stole på, at alting forbliver på sin rette plads, når monteringen er vel overstået.*

Nem montering med indbygget vaterpas
EFW 8305 er konstrueret med et smart indbygget vaterpas, som gør det nemt at rette beslaget ind til perfekt vandret position ved monteringen. Det giver ro i sjælen, når hullerne i væggen skal bores.

Se installations-video her

* Når du monterer EFW 8305, skal du sikre dig, at du anvender den rigtige type skruer og rawlplugs til belastningen og vægmaterialet, samt at væggen i sig selv er solid nok. Søg evt. vejledning i dit lokale byggemarked, hvis du er i tvivl.

OBS: Dette er et VESA-universalbeslag, som passer til alle flade TV inden for de angivne rammer af mål, vægt og VESA-monteringshuller. Vær opmærksom på evt. bagudvendte tilslutninger eller andre ting på dit TV, som kan stille specielle krav til typen af beslag. Til nogle TV skal der bruges skruer i anden længde end dem, der følger med beslaget. Dette kan Hi-Fi Klubben hjælpe med i de fleste tilfælde.





Tekniske specifikationer

Maks. belastning70 kg
Indbygget vaterpasJa