HiFi Klubben

Gå til indhold

Vogels EFW 8206 Vægbeslag til TV

{{product.ribbonText}} {{product.ribbonText}} {{product.ribbonOfferExpiresInfo}} Vogels EFW 8206 Vægbeslag til TV

EFW 8206 er et særdeles solidt VESA universal-vægbeslag, som passer til TV fra 32” og op til 55”. Afstanden ind til væggen er kun 2,2 cm, og det indbyggede vaterpas gør det nemt at få TV’et til at hænge perfekt vandret.

Varenummer: {{product.code}}

{{product.inventoryStatus}}

{{product.price}} /stk

{{product.sellableOnWebText}}

for at købe varen til medlemspris
Normalpris {{product.originalPrice}}
Send påmindelse når varen er på lager
Kan ikke købes online

{{chosenStore.inventoryStatus}}

Highlights Vogel’s EFW 8206 – VESA universal-vægbeslag til TV fra 32 til 55 tommer

Vogel's EFW 8206 – VESA universal-vægbeslag til TV fra 32 til 55 tommer
EFW 8206 er et VESA universal-vægbeslag, som passer til TV fra 32 til 55". Afstanden ind til væggen er kun 2,2 cm, så dit superslanke TV præsenterer sig så elegant, som det næsten kan lade sig gøre.

EFW 8206 er særdeles solidt konstrueret, så du kan trygt stole på, at alting forbliver på sin rette plads, når monteringen er vel overstået.*

Nem montering med indbygget vaterpas
EFW 8206 er konstrueret med et smart indbygget vaterpas, som gør det nemt at rette beslaget ind til perfekt vandret position ved monteringen. Det giver ro i sjælen, når hullerne i væggen skal bores.

* Når du monterer EFW 8206, skal du sikre dig, at du anvender den rigtige type skruer og rawlplugs til belastningen og vægmaterialet, samt at væggen i sig selv er solid nok. Søg evt. vejledning i dit lokale byggemarked, hvis du er i tvivl.

Produktbeskrivelse

OBS: Dette er et VESA-universalbeslag, som passer til alle flade TV inden for de angivne rammer af mål, vægt og VESA-monteringshuller. Vær opmærksom på evt. bagudvendte tilslutninger eller andre ting på dit TV, som kan stille specielle krav til typen af beslag. Til nogle TV skal der bruges skruer i anden længde end dem, der følger med beslaget. Dette kan Hi-Fi Klubben hjælpe med i de fleste tilfælde.

Tekniske specifikationer

  • Universal-vægbeslag til 32-55" flad-TV
  • Afstand til væg: 2,2 cm
  • Indbygget vaterpas for perfekt vandret montering
  • Passer til VESA-monteringshuller fra 75x75 til 500x400
  • Max. belastning: 30 kg *
  • Farve: Grafit
  • Vægt: 1,6 kg
  • * Når du monterer EFW 8206, skal du sikre dig, at du anvender den rigtige type skruer og rawlplugs til belastningen og vægmaterialet, samt at væggen i sig selv er solid nok. Søg evt. vejledning i dit lokale byggemarked, hvis du er i tvivl.

Mere læsning

Book en personlig demonstration

I HiFi Klubben kan du opleve produkterne med dine egne øjne og ører, før du handler. Du kan tilmed aftale tid for en personlig demonstration. Så bliver det endnu nemmere for dig at vælge rigtigt!

Vi bruger småkager, aka cookies (informationskapsler), så du bl.a. kan bruge vores netbutik. Vi bruger dem også til at finde ud af, hvordan vores netsider bliver brugt, så vi hele tiden kan forbedre os, selvfølgelig imens vi lytter til vores favoritmusik. Ved at fortsætte accepterer du alt dette. Læs mere om cookies her