HiFi Klubben

Gå til indhold
Lokale tilbud Gør et kup på udstillingsmodeller, udgåede produkter og overskudslager fra alle vores butikker. Læs mere

Samsung VG-STSM11B Studio Stand Gulvstander

{{product.price}} /stk
Samsung VG-STSM11B Studio Stand Gulvstander

Billeder

Varenummer: {{product.code}}

{{product.inventoryStatus}}

{{quantityModel}} stk

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

Studio Stand er en elegant gulvstander, der fuldender designet af dit Samsung QLED-TV. Tripod-konstruktionen giver maksimal stabilitet, og dit TV bliver næsten til en ren skulptur i din stue. Eksklusivt udført i mørkebrunt aluminium.

VG-STSM11B Studio Stand – eksklusiv og raffineret gulvstander til dit Samsung QLED-TV

VG-STSM11B Studio Stand er en slank, solid og utrolig elegant gulvstander, som sætter prikken over i'et på dit Samsung QLED-TV. Studio Stand er designet af kunstnerens staffeli, og med sit eksklusive design helt i mørkebrunt metal står det både for innovation og flot formgivning.

Uanset hvor du placerer dit TV på Studio Stand, vil det blive en stilren detalje i dit hjem, selv når TV'et er slukket. Tripod-konstruktionen sikrer maksimal stabilitet, og standeren er også udstyret med en smart kabelløsning, som sammen med Invisible Connection og One Connect Box gør det nemt at holde orden i stuen.*

* 5 meter langt optisk kabel medfølger til Samsungs QLED-TV. 15 meter langt kabel kan købes separat.

Tekniske specifikationer

  • Gulvstander til 55” og 65” Samsung QLED-TV med Q-mount (Q7FN, Q8CN, Q8FN, Q9FN)
  • Udført i aluminium
  • Mål: 63,5 x 91,7 x 94,6 cm (BxHxD)
  • Vægt: 4,3 kg
  • Farve: Sort (mørkebrun)

Anbefalede produkter

Vil du opleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du opleve produkterne med dine egne øjne og ører, inden du handler. Du kan endda arrangere tid til personlig demonstration. Dette gør det lettere for dig at vælge det rigtige.

Vi bruger småkager, aka cookies (informationskapsler), så du bl.a. kan bruge vores netbutik. Vi bruger dem også til at finde ud af, hvordan vores netsider bliver brugt, så vi hele tiden kan forbedre os, selvfølgelig imens vi lytter til vores favoritmusik. Ved at fortsætte accepterer du alt dette. Læs mere om cookies her