Gå til indhold

LG AG-F260 3D Briller

{{product.ribbonText}}

LG AG-F260 er 3D-briller til LG Cinema 3D-tv. 3D bringer biografens totale indlevelse ind i stuen på Blu-ray-film og spil. Passive 3D-briller i lækkert design, uden besværlig elektronik og fuldkommen flimmerfri. Kræver ikke mørklægning af stuen.

Varenummer: {{product.code}}

{{product.inventoryStatus}}

{{product.price}} /stk

{{product.sellableOnWebText}}

for at købe varen til medlemspris
Normalpris {{product.originalPrice}} Kan ikke købes online

{{chosenStore.inventoryStatus}}

Produktbeskrivelse

LG AG-F260 – økonomiske og flimmerfri 3D briller til hjemmebiografen med LG 3D-tv
LG AG-F260 3D-briller er det naturlige tilbehør til LG Cinema 3D-tv. De fleste producenter bruger såkaldte aktive 3D-briller, hvor billedet til venstre og højre øje vises skiftevis. Hos LG har man valgt den smarte ”Cinema 3D”-teknologi, som gør det muligt at bruge de langt simplere passive, polariserende 3D-briller ligesom i biografen.

Opløsningen i billedet bliver lidt lavere end med aktive systemer, men du slipper til gengæld helt for flimmer, og kan dermed nyde ægte 3D, uden at der nødvendigvis er mørkt i stuen. Bærekomfort og design er af høj klasse, og prisen er væsentlig lavere end ved aktive briller, så hele familien kan få 3D-oplevelser uden lommesmerter.

Tekniske specifikationer

  • Passive 3D-briller
  • Bruges sammen med LG 3D-tv: 42LM699T, 42LM860V og 47LM860V, 55LM860V.
  • Farve: Sort

LG

LG er en global elektronik-gigant, som også producerer højkvalitets flad-TV. I Hi-Fi Klubben finder du blandt andet de sidstnævnte, som er et meget interessant alternativ til de andre store spillere på markedet.

  • Højkvalitets flad-TV
  • Lækkert design
  • Altid nyeste teknologi

Læs mere om LG

Book en personlig demonstration

I Hi-Fi Klubben kan du opleve produkterne med dine egne øjne og ører, før du handler. Du kan tilmed aftale tid for en personlig demonstration. Så bliver det endnu nemmere for dig at vælge rigtigt!

Vi bruger småkager, aka cookies (informationskapsler), så du bl.a. kan bruge vores netbutik. Vi bruger dem også til at finde ud af, hvordan vores netsider bliver brugt, så vi hele tiden kan forbedre os, selvfølgelig imens vi lytter til vores favoritmusik. Ved at fortsætte accepterer du alt dette. Læs mere om cookies her