Gå til indhold

Dvd DVE: HD Basics Blu-ray Kalibrerings-disk

{{product.ribbonText}}

Din højopløste Blu-ray hjemmebiograf bliver langt bedre med en korrekt kalibrering. DVE: HD Basics er en speciel kalibrerings Blu-ray skive, som hurtigt får dig i mål for en minimal investering. Et uundværligt værktøj til alle filmentusiaster!

Varenummer: {{product.code}}

{{product.inventoryStatus}}

{{product.price}} /stk

{{product.sellableOnWebText}}

for at købe varen til medlemspris
Normalpris {{product.originalPrice}} Kan ikke købes online

{{chosenStore.inventoryStatus}}

Highlights

Produktbeskrivelse

DVE: HD Basics fra Joe Kane Productions er din uundværlige hjælper, hvis du vil have fuldt udbytte af din HD-hjemmebiograf. For et yderst beskedent beløb kan du opnå en dramatisk forbedret billedkvalitet, uanset om du bruger flad-tv eller projektor som billedfremviser. Og du kan nemt selv klare hele operationen hjemme i din egen stue.

HD Basics er en speciel kalibrerings Blu-ray skive, som indeholder en række avancerede testbilleder. Ved hjælp af disse kan du kalibrere lysstyrke, kontrast, skarphed, farvebalance m.m., så du kommer meget tæt på det teoretisk perfekte. Hvis du hidtil har kørt med fabrikkens standard-indstilling, vil du i de fleste tilfælde kunne løfte billedkvaliteten i en grad, der vil give dig en helt ny og meget bedre filmoplevelse. HD Basics virker til alle højopløste flad-tv (både LCD og plasma) samt HD-projektorer.

Hvorfor kalibrere?
Når du køber et fladskærms-tv, er det som regel helt forkert indstillet, når du pakker det ud af kassen. Af salgshensyn har fabrikanten nemlig justeret billedet til at være  ”dynamisk” (læs: imponerende) i stedet for korrekt. Det går kraftigt ud over din filmoplevelse derhjemme. Alle professionelle spillefilm og professionelle tv-produktioner er nemlig lavet ud fra en helt præcis standard, som tv og projektorer skal overholde. Ellers går du glip af en masse detaljer og lækkerier. Og du får ikke fuld valuta for de penge, du investerede i et tv af høj kvalitet.

DVE: HD Basics – nemt, hurtigt og godt
Billedkalibrering på øjemål er en meget tilfældig og upræcis fremgangsmåde, som sjældent giver gode resultater. HD Basics er den økonomiske vej til et flot HD-billede. For en meget beskeden investering opnår du at kunne optimere dit tv-billede helt præcist, uden gætterier og kostbart, professionelt værktøj. Du får et naturligt billede med masser af dybde og detaljer både i de lyse og mørke områder. Og du kan endelig se dine favoritfilm og tv-udsendelser, som de var tænkt fra producentens side!

Du kan bruge HD Basics med passende mellemrum, f.eks. ved ibrugtagning af tv’et eller projektoren og derefter en gang hvert halve år. Så er du sikker på, at dit billede – og dermed dine filmoplevelser – altid er helt oppe på mærkerne. I forhold til resultaterne og den problemfrie proces er HD Basics som sendt fra himlen til den seriøse billedentusiast. Og den kan bruges igen og igen, uden at det koster ekstra.

HD Basics afspilles direkte på din eksisterende Blu-ray afspiller, så du behøver ikke at spekulere i computer og software.

Tekniske specifikationer

  • Kalibrerings-værktøj til alle højopløste LCD-, og plasma-tv samt projektorer
  • Brugsvejledning medfølger

Book en personlig demonstration

I Hi-Fi Klubben kan du opleve produkterne med dine egne øjne og ører, før du handler. Du kan tilmed aftale tid for en personlig demonstration. Så bliver det endnu nemmere for dig at vælge rigtigt!

Vi bruger småkager, aka cookies (informationskapsler), så du bl.a. kan bruge vores netbutik. Vi bruger dem også til at finde ud af, hvordan vores netsider bliver brugt, så vi hele tiden kan forbedre os, selvfølgelig imens vi lytter til vores favoritmusik. Ved at fortsætte accepterer du alt dette. Læs mere om cookies her