Gå til indhold

Argon Screen Clean 1 Rensemiddel

{{product.ribbonText}} {{product.ribbonText}} {{product.ribbonOfferExpiresInfo}}

Screen Clean 1 er et rensesæt, som sikkert og effektivt fjerner støv, snavs og fingeraftryk fra skærmen på dit flad-TV. Den specielle formel og den fnugfri mikrofiberklud sørger for, at både skærm og elektronik beskyttes bedst muligt.

Varenummer: {{product.code}}

{{product.inventoryStatus}}

{{product.price}} /stk

{{product.sellableOnWebText}}

for at købe varen til medlemspris
Normalpris {{product.originalPrice}} Kan ikke købes online

{{chosenStore.inventoryStatus}}

Highlights Argon Screen Clean 1 – effektivt rensesæt til alle fladskærme

Screen Clean 1 er et rensesæt, som sikkert og effektivt fjerner støv, snavs og fingeraftryk fra skærmen på dit flad-TV og din computer. Selve væsken er alkoholfri, antistatisk og drypfri, så både den sarte plastikfront og elektronikken beskyttes bedst muligt.

Den specielle formel sørger for, at væsken ikke efterlader grimme striber, og den medfølgende mikrofiberklud er både holdbar og fnugfri for optimal effekt.

Tekniske specifikationer

  • Rensevæske til fladskærme
  • Pumpespray
  • Indhold: 200 ml
  • Vaskbar mikrofiberklud medfølger

Mere læsning

Book en personlig demonstration

I Hi-Fi Klubben kan du opleve produkterne med dine egne øjne og ører, før du handler. Du kan tilmed aftale tid for en personlig demonstration. Så bliver det endnu nemmere for dig at vælge rigtigt!

Vi bruger småkager, aka cookies (informationskapsler), så du bl.a. kan bruge vores netbutik. Vi bruger dem også til at finde ud af, hvordan vores netsider bliver brugt, så vi hele tiden kan forbedre os, selvfølgelig imens vi lytter til vores favoritmusik. Ved at fortsætte accepterer du alt dette. Læs mere om cookies her