HiFi Klubben

Gå til indhold
Lokale tilbud Gør et kup på udstillingsmodeller, udgåede produkter og overskudslager fra alle vores butikker. Læs mere

Vogels PPC 1540 Loftsbeslag

{{product.price}} /stk
Vogels PPC 1540 Loftsbeslag

Billeder

Varenummer: {{product.code}}

{{product.inventoryStatus}}

{{quantityModel}} stk

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

PPC 1540 er et højdejustérbart universal-loftbeslag, som passer til projektorer op til 15 kilo. Det er en meget fleksibel monteringsløsning, og den bundsolide konstruktion sikrer, at din projektor altid sidder stabilt.

Vogel’s PPC 1540 – højdejustérbart loftbeslag til projektorer op til 15 kilo

PPC 1540 er et højdejustérbart universal-loftbeslag, som passer til projektorer op til 15 kilo. Via teleskopstangen kan du justere afstanden til loftet mellem 40 og 55 cm, så du har fine muligheder for at opnå den optimale vandrette placering af projektoren. Med den indbyggede kabelskjuler får du samtidig en montering, der er så elegant som muligt.

De justérbare metalarme kan tilpasses praktisk talt alle projektorer beregnet til skruemontering, og den solide konstruktion sikrer, at din projektor forbliver i den rette position. Du kan finjustere placeringen af projektoren efter ophængning, og når alt er på plads, kan du låse hele mekanikken urokkeligt fast i den rigtige position med den unikke patentanmeldte friktionsring.

Tekniske specifikationer

  • Loftbeslag til projektorer
  • Projektoren kan drejes 360 grader og tiltes 15 grader
  • Justérbar højde via teleskopstang 
  • Monteringshuller Ø: 3,0-41,0 cm
  • Min. afstand til loft: 40,0 cm
  • Max. afstand til loft: 55,0 cm
  • Max. belastning: 15 kg
  • Farve: Sølv

Vil du opleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du opleve produkterne med dine egne øjne og ører, inden du handler. Du kan endda arrangere tid til personlig demonstration. Dette gør det lettere for dig at vælge det rigtige.

Vi bruger småkager, aka cookies (informationskapsler), så du bl.a. kan bruge vores netbutik. Vi bruger dem også til at finde ud af, hvordan vores netsider bliver brugt, så vi hele tiden kan forbedre os, selvfølgelig imens vi lytter til vores favoritmusik. Ved at fortsætte accepterer du alt dette. Læs mere om cookies her