HiFi Klubben

Gå til indhold
Lokale tilbud Gør et kup på udstillingsmodeller, udgåede produkter og overskudslager fra alle vores butikker. Læs mere

Bluesound RC1 Fjernbetjening

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stk
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Bluesound RC1 Fjernbetjening

Billeder

Varenummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} stk

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

RC1 er en traditionel IR-fjernbetjening med trykknapper til Bluesound-systemet. Kan bruges som supplement til BluOS app, så du eller familien ikke altid behøver at rejse jer eller hive telefonen op af lommen for at styre musikken.

Bluesound RC1 – kompakt IR-fjernbetjening til Bluesound systemet

RC1 er en kompakt og prisbillig traditionel IR-fjernbetjening med trykknapper til Bluesound. Den giver dig nem adgang til en række grundlæggende funktioner (lydstyrke, start/stop m.m.), uden at du absolut skal have telefonen op af lommen for at bruge BluOS-appen. 

Med RC1 kan alle i familien finde ud af at høre musik på jeres Bluesound-system, og du kan definere hele 10 forvalg, så I hver især har direkte adgang til f.eks. jeres yndlings internet-radiostation eller playliste, blot ved at trykke på en enkelt knap. Med RC1 skal du ikke rode rundt med telefon og app bare for at høre de seneste nyheder i radioen.

Hvis du lige skal skrue ned for noget musik, som en anden har sat på, kan du klare det i et snuptag ligesom på et almindeligt anlæg. Og du kan lynhurtigt trykke mute, hvis din telefon ringer. Der er kort sagt masser af måder, at RC1 kan gøre det endnu nemmere og sjovere at nyde alverdens musik på Bluesound.

Klar til brug
RC1 virker direkte ud af kassen og kan helt ukompliceret bruges som supplement til med appen. Du skal ikke ind og indstille noget for at skifte fra den ene kontrol til den anden.

RC1 passer til alle Bluesound-enheder med IR-kontrol, dvs. NODE / POWERNODE / VAULT / PULSE SOUNDBAR (Gen 2 eller nyere) samt nogle NAD-produkter med Bluesound, f.eks. det eksklusive M10 minianlæg og musikstreameren M50.2*

RC1 fås i sort finish. Batteri medfølger.

* Flere produkter kan blive kompatible i fremtiden, evt. via firmware-opdateringer. RC1 kan ikke bruges til NAD-produkter med Bluesound via MDC-moduler.

Tekniske specifikationer

  • IR (infrarød) trykknap-fjernbetjening til Bluesound Gen 2 / 2i (NODE / POWERNODE / VAULT / PULSE SOUNDBAR) samt nogle NAD-produkter med Bluesound (f.eks. M10, M50.2)*
  • Kan styre lydstyrke, mute, start/stop/skip og andre grundlæggende funktioner
  • Trykknapper til 10 faste forvalg (favoritter) efter eget valg
  • 2 brugerdefinerede funktioner på multiknap
  • 8 IR-kanaler til matching af valgfrie Bluesound-enheder
  • Batteri medfølger (3V CR2032 knapcelle)
  • Materiale: Plast
  • Farve: Sort

* RC1 passer ikke til NAD-produkter med Bluesound bygget ind via MDC-moduler.

Vil du opleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du opleve produkterne med dine egne øjne og ører, inden du handler. Du kan endda arrangere tid til personlig demonstration. Dette gør det lettere for dig at vælge det rigtige.