Gå til indhold

Pro-Ject Tube Box S RIAA/pickup forforstærker

{{product.ribbonText}}

Tube Box S er en rørbestykket RIAA/pickup-forforstærker, der med sin varme og musikalske lyd vil komplimentere selv de bedste pickupper og pladespillere. Dual mono-opbygningen giver optimal kanalseparation og dermed optimalt stereoperspektiv.

Varenummer:: {{product.code}}

{{product.inventoryStatus}}

{{product.price}} /stk

{{product.sellableOnWebText}}

Kan ikke købes online

{{chosenStore.inventoryStatus}}

Highlights Pro-Ject Tube Box S – rørbestykket RIAA/pickup-forforstærker med unikke audiofile kvaliteter

 • Rørbestykning giver særdeles musikalsk og ørevenlig lyd
 • Dual mono-konfiguration
 • Både til MM- og MC-pickupper
 • Gain, indgangsimpedans og indgangskapacitans kan justeres individuelt
 • Subsonisk filter

Tube Box S er en særdeles vellydende og forholdsvis kompakt RIAA/pickup-forforstærker, der byder på en særdeles musikalsk og ørevenlig lyd. Vi har nemlig at gøre med noget så sjældent som en rørforstærker. Rør har en nærmest magisk evne til at gengive musik med en unik analog varme, uden at detaljering eller dynamik tager skade.

I forhold til transistorer "klipper" rørforstærkere transienterne i musiksignalet meget blødere, og selvom en tilsvarende transistorforstærker måske måler bedre på papiret, er forvrængningsprodukterne helt anderledes ørevenlige og harmoniske fra rør. Det er ikke uden grund, at rør-entusiaster både inden for hi-fi og guitarforstærkere har et næsten religiøst forhold til deres grej. Ligesom vinyl kan rør bare et eller andet indlysende rigtigt, som ikke lader sig forklare med specifikationer – du er nødt til at opleve det med dine egne ører!

Hvis du har investeret i en rigtig god pickup, måske endda en kostbar Moving Coil-model, for netop at opnå disse kvaliteter, kan Tube Box S være det sidste pift, der sender din musikoplevelse op i den audiofile himmel.

Tube Box S fås i sort aluminiumsfinish.

OBS: Hi-Fi Klubben kan også levere en række andre produkter fra Pro-Ject ud over de viste på hjemmesiden. Kontakt din butik for nærmere information.

Ekspertvurdering

Fordele

 • Rørbestykning giver særdeles musikalsk og ørevenlig lyd
 • Dual mono-konfiguration
 • Både til MM- og MC-pickupper
 • Gain, indgangsimpedans og indgangskapacitans kan justeres individuelt
 • Subsonisk filter

Begrænsninger

 • Ingen mekanisk tænd/sluk-knap
 • Nogle transistorbaserede alternativer kan præstere en højere opløsning og mere neutral lyd

Produktbeskrivelse

Dual mono for optimalt stereoperspektiv – både til MM og MC
Tube Box S er opbygget efter en såkaldt dual mono-konfiguration. Det betyder kort fortalt, at hver stereokanal er opbygget som et separat og komplet mono-forstærkertrin. Fordelen ved denne kostbare konstruktion er en optimal kanalseparation, hvilket er en af de afgørende forudsætninger for at opnå det eftertragtede tredimensionelle stereobillede.

Hele magien og ruminformationen i stereobilledet ligger gemt i de allermest mikroskopiske detaljer, og ødelægges de af støj allerede i fødslen, er de tabt – uanset hvad du sætter på af grej senere i kæden. Derfor giver det i højeste grad mening at beskytte de ultrasvage og følsomme pickup-signaler mod enhver form for støj.

Du kan bruge Tube Box S sammen med både MM- og MC-pickupper, og du kan justere følsomhed (gain), indgangsimpedans og indgangskapacitans, så næsten enhver pickup kan få optimale arbejdsbetingelser. Forstærkeren rummer også et subsonisk filter til frasortering af lavfrekvent støj.

OBS: Hi-Fi Klubben kan også levere en række andre produkter fra Pro-Ject ud over de viste på hjemmesiden. Kontakt din butik for nærmere information.

Tekniske specifikationer

 • Rørbestykket RIAA-forforstærker til MM/MC-pickupper
 • Dual mono-konfiguration
 • Tilslutninger: L/R ind/ud (RCA)
 • Gain-niveauer: 41/51/61 dB
 • Indgangsimpedans: 10/100/1k/2k ohm (MC), 47k ohm (MM)
 • Indgangskapacitans: 50/150/270/370pF
 • Subsonisk filter: -12 dB ved 20Hz
 • Forvrængning: 0,01% (MM) / 0,05% (MC)
 • Mål: 10,3 x 7,4 x 10,4 cm (BxHxD)
 • Vægt: 810 gram
 • Farve: sort
 • OBS: Hi-Fi Klubben kan også levere en række andre produkter fra Pro-Ject ud over de viste på hjemmesiden. Kontakt din butik for nærmere information.

Anmeldelser

4,7

Baseret på 3 anmeldelser fra kræsne medlemmer

Jan Ejnar Laursen

Jeg giver Jørgen helt ret i varmen fra ens vinyler men pas på hvis man som jeg vil lave om på de plastik dimser der sidder i bunden af forstærkeren. De knækker let og skader mere end godt er. Nu har de fået den retur til reparation og så håber jeg det kommer til at spille igen. Indtil videre kun 4 stjerner men jeg kommer tilbage med mere når den er i hus igen.

Én måned siden

Henrik Korsbo

I.f.m. indkøb af nyt hi-fi grej var det også tid at overveje en udskiftning af min gamle NAD PP 2 RIAA forstærker, der har tjent min Thorens pladespiller i mange år. Jeg har en Cambridge forstærker, så det var logisk at teste Cambridge 651P RIAA: den er et klart løft fra PP 2 - er generelt mere detaljeret og har en ren gengivelse, ikke mindst vokaler, men den faldt på evnen til at gengive percussion tilfredsstillende. Slag på hajhat o.s.v. har tendens til "metalagtig lyd", og i det hele taget er percussion delen lidt "mudret/uklar" - f.eks. ved afspilning af Come Together fra Abbey Road. Prøvede derefter Pro-Ject Tube Box S, og fik det ekstra løft jeg efterlyste: detaljeret varm analog lyd, og en mere behagelig gengivelse af percussion. Læg hertil, at der er et væld af indstillingsmuligheder i bunden af Pro-Ject Tube Box S, så den kan optimeres i.f.t. den pick-up du anvender, uanset om MM eller MC. Så, vil du ikke ofre kr. 10.000 - 15.000 på en high-end RIAA, men vil gerne rykke langt over standardniveau, så giv Pro-Ject Tube Box S en chance. Tak til Hi-Fi Klubben i Holstebro for god service.

15 måneder siden

Jørgen Maegaard Galting

Pro-Ject Tube Box phono rør forforstærker har en dejlig varm og luftig analog lyd, som ens vinyl samling fortjener. Og har man så Ortofons 2M Black pick-up tilsluttet specielt til denne forforstærker , vil jeg vove og på stå , at vinyl lyd lyder mere varmt og behageligt end CD lyd.

18 måneder siden

Pro-Ject – forkæl dine vinylskiver

Pro-Ject er et traditionsrigt firma fra Østrig, der har specialiseret sig i at forkæle dine vinylskiver med lækre pladespillere og en masse forskelligt tilbehør af høj kvalitet, inkl. RIAA/pickup-forforstærkere.

 • Velbyggede pladespillere og masser af godt tilbehør
 • Både budgetvenlige og high-end produkter
 • Flot design og lækre materialer

Læs mere om Pro-Ject

Mere læsning

Book en personlig demonstration

I Hi-Fi Klubben kan du opleve produkterne med dine egne øjne og ører, før du handler. Du kan tilmed aftale tid for en personlig demonstration. Så bliver det endnu nemmere for dig at vælge rigtigt!

Vi bruger småkager, aka cookies (informationskapsler), så du bl.a. kan bruge vores netbutik. Vi bruger dem også til at finde ud af, hvordan vores netsider bliver brugt, så vi hele tiden kan forbedre os, selvfølgelig imens vi lytter til vores favoritmusik. Ved at fortsætte accepterer du alt dette. Læs mere om cookies her