Gå til indhold

Pro-Ject Cover it 1 Pladespillertilbehør

{{product.ribbonText}}

Cover it 1 er et smukt og særdeles solidt udført støvlåg til RPM-serie pladespillerne fra Pro-Ject. Materialet er krystalklar akryl, og låget er designet til at matche din Pro-Ject model helt optimalt. Passer til RPM 10.1 Evolution.

Varenummer: {{product.code}}

{{product.inventoryStatus}}

{{product.price}} /stk

{{product.sellableOnWebText}}

for at købe varen til medlemspris
Normalpris {{product.originalPrice}} Kan ikke købes online

{{chosenStore.inventoryStatus}}

Highlights Pro-Ject Cover it 1 – beskyt og præsentér din Pro-Ject pladespiller optimalt

Cover it 1 er et smukt og solidt udført støvlåg til RPM-serie pladespillerne fra Pro-Ject. Ved at placere din pladespiller under låg undgår du, at støv lander på pladetallerkenen og derfra forplanter sig videre til plader og pickup, med alt hvad det medfører af rensebesvær, slid og dårligere lyd. Der er kabelgennemgang på bagsiden og gribehuller på siderne, så låget bliver så funktionelt som muligt.

Rent visuelt er det selvfølgelig også et stort plus, at din flotte pladespiller præsenterer sig fra sin allerbedste side uden at være dækket af støv. Den krystalklare akryl giver både dig selv og dine gæster frit indsyn til alle herlighederne, og Pro-Ject støvlåg fås i flere udgaver, så du kan vælge den perfekte løsning til netop din model.

Pro-Ject Cover it 1 passer til RPM 10.1 Evolution.

OBS: Viste pladespillere er kun til illustration og medfølger ikke.

OBS: Hi-Fi Klubben kan også levere en række andre produkter fra Pro-Ject ud over de viste på hjemmesiden. Kontakt din butik for nærmere information.

Produktbeskrivelse


Tekniske specifikationer

  • Støvlåg til Pro-Ject RPM-serie pladespillere 
  • Passer til RPM 10.1 Evolution
  • Udført i gennemsigtig akryl 
  • Mål (udvendigt): 52,5 x 29,0 x 42,5 cm 
  • Mål (indvendigt): 51,4 x 28,5 x 41,5 cm 
  • Vægt: 4,3 kg
  • OBS: Hi-Fi Klubben kan også levere en række andre produkter fra Pro-Ject ud over de viste på hjemmesiden. Kontakt din butik for nærmere information.

Pro-Ject

Pro-Ject er et traditionsrigt firma fra Østrig, der har specialiseret sig i at forkæle dine vinylskiver med lækre pladespillere og en masse forskelligt tilbehør af høj kvalitet, inkl. RIAA/pickup-forforstærkere.

  • Velbyggede pladespillere og masser af godt tilbehør
  • Både budgetvenlige og high-end produkter
  • Flot design og lækre materialer

Læs mere om Pro-Ject

Mere læsning

Book en personlig demonstration

I Hi-Fi Klubben kan du opleve produkterne med dine egne øjne og ører, før du handler. Du kan tilmed aftale tid for en personlig demonstration. Så bliver det endnu nemmere for dig at vælge rigtigt!

Vi bruger småkager, aka cookies (informationskapsler), så du bl.a. kan bruge vores netbutik. Vi bruger dem også til at finde ud af, hvordan vores netsider bliver brugt, så vi hele tiden kan forbedre os, selvfølgelig imens vi lytter til vores favoritmusik. Ved at fortsætte accepterer du alt dette. Læs mere om cookies her