Gå til indhold

Ortofon Cadenza Bronze MC-pickup

{{product.ribbonText}}

Cadenza Bronze er den næststørste high-end model i Ortofons Cadenza-serie af MC-pickupper. Eksklusiv teknologi som Replicant 100-nål og guldbelagt kobbertråd tager dig tæt på den absolutte top med varme, klarhed og dynamik fra øverste liga.

Varenummer: {{product.code}}

{{product.inventoryStatus}}

{{product.price}} /stk

{{product.sellableOnWebText}}

for at købe varen til medlemspris
Normalpris {{product.originalPrice}} Kan ikke købes online

{{chosenStore.inventoryStatus}}

Highlights

Cadenza Bronze er den næststørste model i Ortofons bedste serie af high-end pickupper. Her får du blandt andet en Replicant 100-nål monteret på en nålearm af aluminium og spoler med guldbelagt kobbertråd, der sammen med det avancerede magnetsystem præsterer en fyldig og romantisk lydkvalitet. Forvent klarhed, dynamik og detaljering fra øverste liga.

Se eventuelt producentens hjemmeside for mere info.

GRATIS MONTERING: Hvis du køber en ny pickup i Hi-Fi Klubben, monterer vi den gratis på din pladespiller. Spørg i din Hi-Fi Klubben butik for info.

Hi-Fi Klubben kan også levere en række andre produkter fra Ortofon ud over de viste på hjemmesiden. Kontakt din butik for nærmere information.

Tekniske specifikationer

  • GRATIS MONTERING: Hvis du køber en ny pickup i Hi-Fi Klubben, monterer vi den gratis på din pladespiller. Spørg i din Hi-Fi Klubben butik for info.
  • Hi-Fi Klubben kan også levere en række andre produkter fra Ortofon ud over de viste på hjemmesiden. Kontakt din butik for nærmere information.

Book en personlig demonstration

I Hi-Fi Klubben kan du opleve produkterne med dine egne øjne og ører, før du handler. Du kan tilmed aftale tid for en personlig demonstration. Så bliver det endnu nemmere for dig at vælge rigtigt!

Vi bruger småkager, aka cookies (informationskapsler), så du bl.a. kan bruge vores netbutik. Vi bruger dem også til at finde ud af, hvordan vores netsider bliver brugt, så vi hele tiden kan forbedre os, selvfølgelig imens vi lytter til vores favoritmusik. Ved at fortsætte accepterer du alt dette. Læs mere om cookies her