Gå til indhold

Ortofon Cadenza Red MC-pickup

{{product.ribbonText}}

Cadenza Red er introduktionsmodellen i Ortofons Cadenza-serie af MC-pickupper. Du får en Fine Line-slebet diamantnål og spoler af 99,99% rent sølv, der tilsammen producerer et dynamisk, men kontrolleret lydbillede med imponerende dybde.

Varenummer: {{product.code}}

{{product.inventoryStatus}}

{{product.price}} /stk

{{product.sellableOnWebText}}

for at købe varen til medlemspris
Normalpris {{product.originalPrice}} Kan ikke købes online

{{chosenStore.inventoryStatus}}

Highlights Ortofon Cadenza Red – ægte high-end MC-pickup til din high-end pladespiller

Cadenza Red er introduktionsmodellen fra Ortofons bedste serie af high-end MC-pickupper. Her får du blandt andet en nøgen Fine Line-slebet diamantnål monteret på en nålearm af aluminium og spoler af 99,99% rent sølv. Forvent et kontrolleret og dynamisk lydbillede der vil tage enhver pladespiller op på et højere niveau.

Se eventuelt producentens hjemmeside for mere info.

GRATIS MONTERING: Hvis du køber en ny pickup i Hi-Fi Klubben, monterer vi den gratis på din pladespiller. Spørg i din Hi-Fi Klubben butik for info.

Hi-Fi Klubben kan også levere en række andre produkter fra Ortofon ud over de viste på hjemmesiden. Kontakt din butik for nærmere information.

Tekniske specifikationer

  • GRATIS MONTERING: Hvis du køber en ny pickup i Hi-Fi Klubben, monterer vi den gratis på din pladespiller. Spørg i din Hi-Fi Klubben butik for info.
  • Hi-Fi Klubben kan også levere en række andre produkter fra Ortofon ud over de viste på hjemmesiden. Kontakt din butik for nærmere information.

Book en personlig demonstration

I Hi-Fi Klubben kan du opleve produkterne med dine egne øjne og ører, før du handler. Du kan tilmed aftale tid for en personlig demonstration. Så bliver det endnu nemmere for dig at vælge rigtigt!

Vi bruger småkager, aka cookies (informationskapsler), så du bl.a. kan bruge vores netbutik. Vi bruger dem også til at finde ud af, hvordan vores netsider bliver brugt, så vi hele tiden kan forbedre os, selvfølgelig imens vi lytter til vores favoritmusik. Ved at fortsætte accepterer du alt dette. Læs mere om cookies her