Gå til indhold

Ortofon 2M Bronze MM-pickup

{{product.ribbonText}}

Her er vi oppe i high-tech klassen for analog vellyd. Ortofon 2M Bronze har avanceret Fine Line nåleslibning og den særlige Split Pole magnet-struktur, der eliminerer hvirvelstrømme i gabet mellem den bevægelige magnet og spolerne.

Varenummer:: {{product.code}}

{{product.inventoryStatus}}

{{product.price}} /stk

{{product.sellableOnWebText}}

Kan ikke købes online

{{chosenStore.inventoryStatus}}

Produktbeskrivelse

Frekvensområdet rækker næsten liniært helt op til 29.000 Hz, hvilket er ekstremt meget for moving magnet pick-upper og kun overgås af den absolutte topmodel 2M Black. Den avancerede og uindfattede Fine Line diamant nærmest støvsuger pladerillerne for selv de fineste informationer. Den brede kontaktflade til rillevæggene betyder også, at Bronze har lav forvrængning og sporer fremragende selv ved et relativt lavt nåletryk som det anbefalede 1,5 gram. Det medfører et markant lavere slid på dine dyrebare vinylskiver.

Selve huset er lavet af det nyudviklede materiale Noryl, en revolutionerende blanding af glas og plast som sikrer en meget vridningsstabil og resonansfattig basis for den følsomme indmad i pick-uppen. Magnetstrukturen er som i den billigere 2M Red Ortofons egen opfindelse ”Split Pole”, som fjerner forstyrrende ”støj” i magnetfeltet og dermed sikrer en meget liniær og udstrakt frekvensgang. I Bronze er teknikken yderligere forfinet med anvendelse af sølvbelægning på de hårtynde kobberledere i pick-uppen.

GRATIS MONTERING: Hvis du køber en ny pickup i Hi-Fi Klubben, monterer vi den gratis på din pladespiller. Spørg i din Hi-Fi Klubben butik for info.

OBS: Hi-Fi Klubben kan også levere en række andre produkter fra Ortofon ud over de viste på hjemmesiden. Kontakt din butik for nærmere information.

Ortofon BRONZE og BLACK er kompatibel med hinanden både fysisk og elektrisk.
Nåle og hus til Ortofon RED/BLUE er ikke elektrisk kompatibel med BRONZE/BLACK og ligeledes modsat.

Tekniske specifikationer

 • Princip: Moving Magnet
 • Kompliance: 22 µm/mN
 • Kanalseparation v. 1 kHz/15kHz: 26 dB/15 dB
 • Frekvensområde: 20-29.000 Hz -3 dB
 • Nåleslibning: Nude Fine Line
 • Montering: 0,5” standard
 • Udgangsspænding: 5 mV ved 1000 Hz, 5 cm/sec.
 • Anbefalet nåletryk: 1,5 gram
 • Vægt: 7,2 gram
 • Hus af resonansdødt Noryl glas/plast legering
 • Split Pole Pin magnetstruktur med meget lav hvirvelstrøm
 • Sølvbeklædte kobberledere
 • Farve: Bronze
 • OBS: Hi-Fi Klubben kan også levere en række andre produkter fra Ortofon ud over de viste på hjemmesiden. Kontakt din butik for nærmere information.
 • GRATIS MONTERING: Hvis du køber en ny pickup i Hi-Fi Klubben, monterer vi den gratis på din pladespiller. Spørg i din Hi-Fi Klubben butik for info.

Anmeldelser

5,0

Baseret på 4 anmeldelser fra kræsne medlemmer

Kasper Lund Resen

En drøm af en pickup. Den får det hele med. Og den er endda kun monteret på min Argon TT-2 pladespiller (filtmåtten er dog skiftet ud med en lædermåtte og der er også en Clamp-It pladestrammer). Vanvittig god lyd. Især mht. de lave og de høje toner. Masser af dynamik. Og markant detaljerigdom. Fungerer drøntgodt sammen med Project Phono Box DS forforstærker (og kvalitets signalkabler).

3 uger siden

Henrik Schleimann

2M Red er en god basal PU, 2M Blue er klart bedre uden man er i tvivl om at den er nært beslægtet 2M Red........2M Bronze!!!.....den er et bæst i en helt anden klasse! Den hiver alt op af rillerne, er utroligt detaljeret og leverer afgrundsdyb bas og lækker diskant i fuld balance. Dyr? NEJ den er alle pengene værd.

6 måneder siden

John B Jørgensen

Fantastisk god lyd ! Denne pickup giver virkelig nyt liv til din pladesamling . Jeg har monteret den på en Luxman PD 370 og den gav virkelig en forbedring i forhold til den OM 30 der sad på . Et godt køb med super lyd .

17 måneder siden

Feelthegroove

SIKKE en lyd - virkeligt imponeret og glad ejer :D<br><br>SKAL høres hvis du er glad for dine plader

32 måneder siden

Book en personlig demonstration

I Hi-Fi Klubben kan du opleve produkterne med dine egne øjne og ører, før du handler. Du kan tilmed aftale tid for en personlig demonstration. Så bliver det endnu nemmere for dig at vælge rigtigt!

Vi bruger småkager, aka cookies (informationskapsler), så du bl.a. kan bruge vores netbutik. Vi bruger dem også til at finde ud af, hvordan vores netsider bliver brugt, så vi hele tiden kan forbedre os, selvfølgelig imens vi lytter til vores favoritmusik. Ved at fortsætte accepterer du alt dette. Læs mere om cookies her