HiFi Klubben

Gå til indhold
Lokale tilbud Gør et kup på udstillingsmodeller, udgåede produkter og overskudslager fra alle vores butikker. Læs mere

Køb 2 x Sonos One – Spar 450,- >>

Sonos Beam + Sub + One SL Surroundanlæg

Nu {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /System
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Sonos Beam + Sub + One SL Surroundanlæg

Billeder

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

Beam, Sub og One SL er et trådløst surroundsystem, som er supernemt både i opsætning og daglig brug. Du behøver ikke at trække et eneste højtalerkabel, og du kører det hele fra Sonos-appen. Sort eller hvid.

Sonos Beam / Sub / One SL – supernem surroundlyd helt uden højtalerkabler

  • Surroundlyd helt uden højtalerkabler
  • Utrolig nemt i opsætning og daglig brug
  • Lydstyrke kan styres fra din eksisterende TV-fjernkontrol
  • Fås både i sort og hvid finish
  • Kan udbygges til trådløs Sonos-musik i hele dit hjem

Sonos har surround-systemet til dig, der gerne vil have biograf-fornemmelse til din filmlyd, men absolut ikke har lyst til at få et stort, kompliceret anlæg med lange kabler ind i stuen. Når du tilføjer en trådløs subwoofer og to trådløse One SL som surround-baghøjtalere til Beam, får du et komplet surround-system, som placerer dig lige midt i handlingen, når din film kører på TV’et.

Selvom det stadig ikke er en helt ægte surround-hjemmebiograf, får du stadig en filmlyd, som yder dagens flotte billedkvalitet retfærdighed. Helt uden besværlig opsætning og lange højtalerkabler på tværs af stuen som med en traditionel løsning.

Supernemt i opsætning og daglig brug
Opsætningen går som en leg via Sonos-appen, og når først tingene er på plads, vil du kun bemærke dit højtalersystem, fordi lyden er så meget bedre end før. Det hele tænder og slukker nemlig automatisk sammen med dit TV.

Ud over strøm skal du kun trække det medfølgende optiske kabel mellem TV og Beam – resten fungerer 100 procent trådløst. Subwooferen kan endda placeres både stående og liggende, så du også har mulighed for at gemme den væk under en sofa. 

Beam, Sub og One SL indgår som en integreret del af det trådløse Sonos multirums-musiksystem. Det betyder, at du ud over lækker TV-lyd også har adgang til alverdens trådløse musik, som du kan streame ud i hele dit hjem via trådløse Sonos-højtalere og musikstreamere.

Både Beam, Sub og One SL fås i sort eller hvid finish.

Læs mere om Sonos Beam
Læs mere om Sonos Sub
Læs mere om Sonos One SL

Vil du opleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du opleve produkterne med dine egne øjne og ører, inden du handler. Du kan endda arrangere tid til personlig demonstration. Dette gør det lettere for dig at vælge det rigtige.