HiFi Klubben

Gå til indhold
Lokale tilbud Gør et kup på udstillingsmodeller, udgåede produkter og overskudslager fra alle vores butikker. Læs mere

HEOS by Denon Amp + DALI ZENSOR 1 Musikanlæg med streaming

{{bundle.price}} /System
HEOS by Denon Amp + DALI ZENSOR 1 Musikanlæg med streaming

Billeder

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

Trådløst minianlæg med vellydende stereo i en kompakt størrelse lige til reolen. Nyd alverdens musik fra internetradio, Spotify, TIDAL og andre streamingtjenester styret direkte fra din smartphone. Indbygget HEOS-multirum.

HEOS by Denon Amp + DALI ZENSOR 1 – trådløst minianlæg med HEOS-multirum og masser af streamingmuligheder

  • Velbyggede højtalere med fine musikalske allround-kvaliteter
  • HEOS multirum, Spotify Connect, TIDAL, Bluetooth m.fl.
  • Kan udbygges til nem trådløs musik i hele dit hjem
  • Kompakt og komplet stereoanlæg – perfekt til reolen
  • Suverænt brugervenlig HEOS app-kontrol (Apple iOS/Android)

HEOS Amp + DALI ZENSOR 1 er et hi-fi-anlæg med fine allround-kvaliteter og en kompakt størrelse, som du nemt finder plads til i dit hjem. Her får du den rigtige stereolyd, og du kan nemt udvide med trådløse HEOS-højttalere, så du får et rigtigt HEOS-multirumssystem.

HEOS Amp giver dig kræfter nok til at få alle kvaliteterne frem i ZENSOR 1-højtalerne, og den klarer også endnu bedre modeller, hvis du senere får lyst til at opgradere. Betjeningen går som en leg via den brugervenlige HEOS-app.

Du kan lytte til titusindvis af radiokanaler på internettet og afspille dit eget musikbibliotek fra smartphone, tablet eller PC/Mac – altsammen i en fed stereolyd, som spiller almindelige trådløse højtalere ned under gulvbrædderne. HEOS Amp understøtter også et væld af streamingtjenester, så du kommer aldrig til at mangle musik.

Nem trådløs musik i hele dit hjem
Hvis du vil have musik i flere rum, supplerer du bare med et andet HEOS-produkt, for eksempel en trådløs HEOS 1 eller HEOS 3-højtaler til det lille rum, en HEOS 7 til det større plus en HEOS Bar til dit TV. Det er så nemt, at hele familien kan finde ud af det, og i løbet af ingen tid kan du få musikken ud i alle hjørner af dit hjem. Men pas på – når du først har prøvet det, er der ingen vej tilbage!

ZENSOR 1 fås i valnød, sort eller hvid finish. Højtalerkabel købes separat.

Læs mere om HEOS Amp her

Læs mere om DALI ZENSOR 1 her

Tilbehør

Anbefalede produkter

Vil du opleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du opleve produkterne med dine egne øjne og ører, inden du handler. Du kan endda arrangere tid til personlig demonstration. Dette gør det lettere for dig at vælge den rigtige.

Vi bruger småkager, aka cookies (informationskapsler), så du bl.a. kan bruge vores netbutik. Vi bruger dem også til at finde ud af, hvordan vores netsider bliver brugt, så vi hele tiden kan forbedre os, selvfølgelig imens vi lytter til vores favoritmusik. Ved at fortsætte accepterer du alt dette. Læs mere om cookies her