Gå til indhold

Argon Audio BT2 Bluetooth-receiver

{{product.ribbonText}}

BT2 er en smart Bluetooth-løsning, som giver dig supernem trådløs streaming af din bærbare musiksamling på smartphone, tablet, MP3, mobil eller computer. Sæt den til dit stationære anlæg (analogt eller digitalt), par enhederne – og kør!

Varenummer: {{product.code}}

{{product.inventoryStatus}}

{{product.price}} /stk

{{product.sellableOnWebText}}

for at købe varen til medlemspris
Normalpris {{product.originalPrice}} Kan ikke købes online

{{chosenStore.inventoryStatus}}

Highlights Argon BT2 – Bluetooth-modtager til nem og vellydende trådløs musikstreaming til alle anlæg

 • Særdeles nem i opsætning og brug
 • Flot lydkvalitet for et Bluetooth-produkt
 • Understøtter højkvalitets streaming Bluetooth aptX-format
 • Både phono, minijack og optisk digital audio-ud
 • Supernem parring med en række Bluetooth-afspillere via NFC

BT2 er en smart trådløs Bluetooth-modtager, som nemt og økonomisk kan opgradere dit eksisterende anlæg til trådløs musikstreaming i fin kvalitet. Du kan streame fra alle Bluetooth-kompatible afspillere, dvs. smartphone, tablet, iPod, MP3-afspiller, mobil, PC/Mac m.m. Og du kan streame både din egen bærbare musiksamling samt streamingtjenester som Spotify, WiMP m.fl. Bare tilslut BT2 til dit stationære anlæg én gang for alle, opret Bluetooth-forbindelsen – og kør!

BT2 er udstyret med dagens bedste Bluetooth-teknologi, inklusive det tabsfrie aptX-format, som giver mulighed for lyd i CD-kvalitet. Med den såkaldte NFC-funktion (Near Field Communication) kan du parre din afspiller med BT2 bare ved at føre de to tæt forbi hinanden. Du behøver altså ikke engang at gå ind i menuerne på f.eks. din smartphone. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

NFC og aptX understøttes af en række nyere smartphones/tablets, bl.a. fra Samsung.

Ekspertvurdering

Fordele

 • Særdeles nem i opsætning og brug
 • Flot lydkvalitet med indbygget 24-bit opsampling
 • Understøtter højkvalitets streaming i Bluetooth aptX-format*
 • Både phono, minijack og optisk digital audio-ud**
 • NFC for nem parring med en række Bluetooth-afspillere*

Begrænsninger

 • Brug af den optiske digitaludgang kræver understøttelse af 24-bit/192kHz på DAC eller forstærker/receiver

Produktbeskrivelse

Nem opsætning og fin lydkvalitet
BT2 kommunikerer trådløst med din Bluetooth-afspiller og sender signalet videre til anlægget via kabel. Rækkevidden er op til 10 meter, så du kan bekvemt sidde i sofaen med f.eks. din smartphone i hånden og navigere i musikken herfra.

Du skal ikke spekulere på kompliceret netværksopsætning og andre besværligheder – du skal bare have Bluetooth aktiveret på din bærbare musikafspiller. BT2 er udstyret med et højkvalitets chipset fra CRS, og med den specielle aptX-kodning af signalet kan du (afhængigt af musikfilens kvalitet) opnå en lydkvalitet, der er på niveau med CD.

CRS-chipsettet er blandt markedets absolut bedste, og det opsampler det indgående musiksignal til 24-bit/192kHz for at opnå den bedst mulige signalbehandling. Signalet fra den optiske digitaludgang på BT2 er i denne opløsning, som understøttes af en lang række nyere DAC’er og receivere, samt nogle stereoforstærkere med digital indgang.

Hvis du ikke kan udnytte digitaludgangen, tilslutter du bare din forstærker via den analoge udgang (RCA eller minijack), som via den indbyggede DAC også leverer en strålende lydkvalitet.

* BT2 virker med alle produkter, som understøtter Bluetooth Audio Protocol, dvs. langt de fleste nyere computere (PC/Mac), mobiltelefoner, smartphones og tablets. NFC og aptX understøttes bl.a. af nogle nyere Android-produkter.
** Opløsningen på den optiske udgang er 24-bit/192kHz. Hvis du vil bruge digital-ud, skal den tilsluttede DAC, forstærker eller receiver understøtte denne opløsning.

Tekniske specifikationer

Rækkevidde: op til 10 meter
CRS chipset med aptX-understøttelse
NFC-understøttelse (Near Field Communication)
Udgange: L/R (RCA og minijack), optisk digital*
Strømforsyning medfølger
Mål: 8,7 x 2,2 x 5,6 cm (BxHxD)
Vægt: 87 gram
Farve: Hvid
* Opløsningen på den optiske udgang er 24-bit/192kHz. Hvis du vil bruge digital-ud, skal den tilsluttede DAC, forstærker eller receiver understøtte denne opløsning.

Argon Audio

Argon Audio er Hi-Fi Klubbens eget mærke, som altid giver dig forrygende valuta for pengene. Med Argon Audio på banen er der ingen undskyldning for at lade dårlige produkter og dårlig lyd lyd forurene din hverdag!

 • Langt bedre end no-name-løsninger
 • Suveræn kvalitet til prisen
 • Gennemtænkt design
 • Gennemtestet af Hi-Fi Klubben
 • Både kabler, tilbehør og hi-fi-komponenter

Læs mere om Argon Audio

Book en personlig demonstration

I Hi-Fi Klubben kan du opleve produkterne med dine egne øjne og ører, før du handler. Du kan tilmed aftale tid for en personlig demonstration. Så bliver det endnu nemmere for dig at vælge rigtigt!

Vi bruger småkager, aka cookies (informationskapsler), så du bl.a. kan bruge vores netbutik. Vi bruger dem også til at finde ud af, hvordan vores netsider bliver brugt, så vi hele tiden kan forbedre os, selvfølgelig imens vi lytter til vores favoritmusik. Ved at fortsætte accepterer du alt dette. Læs mere om cookies her