Gå til indhold

Argon BT2 Bluetooth-receiver

{{product.ribbonText}}

BT2 er en smart Bluetooth-løsning, som giver dig supernem trådløs streaming af din bærbare musiksamling på smartphone, tablet, MP3, mobil eller computer. Sæt den til dit stationære anlæg (analogt eller digitalt), par enhederne – og kør!

Varenummer:: {{product.code}}

{{product.inventoryStatus}}

{{product.price}} /stk

{{product.sellableOnWebText}}

Kan ikke købes online

{{chosenStore.inventoryStatus}}

Highlights Argon BT2 – Bluetooth-modtager til nem og vellydende trådløs musikstreaming til alle anlæg

 • Særdeles nem i opsætning og brug
 • Flot lydkvalitet for et Bluetooth-produkt
 • Understøtter højkvalitets streaming Bluetooth aptX-format
 • Både phono, minijack og optisk digital audio-ud
 • Supernem parring med en række Bluetooth-afspillere via NFC

BT2 er en smart trådløs Bluetooth-modtager, som nemt og økonomisk kan opgradere dit eksisterende anlæg til trådløs musikstreaming i fin kvalitet. Du kan streame fra alle Bluetooth-kompatible afspillere, dvs. smartphone, tablet, iPod, MP3-afspiller, mobil, PC/Mac m.m. Og du kan streame både din egen bærbare musiksamling samt streamingtjenester som Spotify, WiMP m.fl. Bare tilslut BT2 til dit stationære anlæg én gang for alle, opret Bluetooth-forbindelsen – og kør!

BT2 er udstyret med dagens bedste Bluetooth-teknologi, inklusive det tabsfrie aptX-format, som giver mulighed for lyd i CD-kvalitet. Med den såkaldte NFC-funktion (Near Field Communication) kan du parre din afspiller med BT2 bare ved at føre de to tæt forbi hinanden. Du behøver altså ikke engang at gå ind i menuerne på f.eks. din smartphone. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

NFC og aptX understøttes af en række nyere smartphones/tablets, bl.a. fra Samsung.

Ekspertvurdering

Fordele

 • Særdeles nem i opsætning og brug
 • Flot lydkvalitet med indbygget 24-bit opsampling
 • Understøtter højkvalitets streaming i Bluetooth aptX-format*
 • Både phono, minijack og optisk digital audio-ud**
 • NFC for nem parring med en række Bluetooth-afspillere*

Begrænsninger

 • Brug af den optiske digitaludgang kræver understøttelse af 24-bit/192kHz på DAC eller forstærker/receiver

Produktbeskrivelse

Nem opsætning og fin lydkvalitet
BT2 kommunikerer trådløst med din Bluetooth-afspiller og sender signalet videre til anlægget via kabel. Rækkevidden er op til 10 meter, så du kan bekvemt sidde i sofaen med f.eks. din smartphone i hånden og navigere i musikken herfra.

Du skal ikke spekulere på kompliceret netværksopsætning og andre besværligheder – du skal bare have Bluetooth aktiveret på din bærbare musikafspiller. BT2 er udstyret med et højkvalitets chipset fra CRS, og med den specielle aptX-kodning af signalet kan du (afhængigt af musikfilens kvalitet) opnå en lydkvalitet, der er på niveau med CD.

CRS-chipsettet er blandt markedets absolut bedste, og det opsampler det indgående musiksignal til 24-bit/192kHz for at opnå den bedst mulige signalbehandling. Signalet fra den optiske digitaludgang på BT2 er i denne opløsning, som understøttes af en lang række nyere DAC’er og receivere, samt nogle stereoforstærkere med digital indgang.

Hvis du ikke kan udnytte digitaludgangen, tilslutter du bare din forstærker via den analoge udgang (RCA eller minijack), som via den indbyggede DAC også leverer en strålende lydkvalitet.

* BT2 virker med alle produkter, som understøtter Bluetooth Audio Protocol, dvs. langt de fleste nyere computere (PC/Mac), mobiltelefoner, smartphones og tablets. NFC og aptX understøttes bl.a. af nogle nyere Android-produkter.
** Opløsningen på den optiske udgang er 24-bit/192kHz. Hvis du vil bruge digital-ud, skal den tilsluttede DAC, forstærker eller receiver understøtte denne opløsning.

Tekniske specifikationer

Rækkevidde: op til 10 meter
CRS chipset med aptX-understøttelse
NFC-understøttelse (Near Field Communication)
Udgange: L/R (RCA og minijack), optisk digital*
Strømforsyning medfølger
Mål: 8,7 x 2,2 x 5,6 cm (BxHxD)
Vægt: 87 gram
Farve: Hvid
* Opløsningen på den optiske udgang er 24-bit/192kHz. Hvis du vil bruge digital-ud, skal den tilsluttede DAC, forstærker eller receiver understøtte denne opløsning.

BT2 i test

Anmeldelser

3,5

Baseret på 11 anmeldelser fra kræsne medlemmer

Kristian Henckel

Har nu haft enheden i længere tid og benyttet den med et væld af forskellige tablets og smartphones. Har aldrig haft problemer med at forbinde enheder og forbindelsen er yderst stabil. Fantastisk lille boks.

3 måneder siden

Jørgen Lindvig Christensen

Jeg har købt en Bluetooth enhed hos hi fi klubben på Frederiksberg,da jeg skulle pille kablet ud af forstærkeren gik det ene stik i stykker, jeg gik ind i forretningen og viste dem det, han sagde at det ikke var det kabel der lå i kassen og beskyldte mig for at lyve, jeg har aldrig før fået en så svinsk behandling så der sætter jeg aldrig mine ben igen, fem minus stjerner.

6 måneder siden

Rune Lassen

Lydkvaliteten er rigtig god og opsætning er super nem og hurtig. NFC funktionen virker super med min Sony Xperia Z5, og der bliver faktisk oprettet hurtigere forbindelse når jeg bruger NFC funktionen fra min Sony eller andre enheder med NFC. Alt i alt får man en rigtig god lydkvalitet samt god forbindelse til denne pris. Har haft denne lille sag i 3 år nu, og den har stadig ikke skuffet mig.

9 måneder siden

John Sørensen

Jeg kan ikke finde ud af parre den enhed med min iPhone. Hvad gør jeg?

19 måneder siden

Theodor Alexander Håkansson Heiselberg

Skod! Det er mega liret første gang man parer sin enhed med nfc! Wuup wuup! Men så går det eller kun en vej! Slukker, blinker, vil ikke parre - andet end man først fjerner paringen for så at forbinde igen. Ville ønske jeg havde købt en apple tv - den koster det samme!

25 måneder siden

Bjørn Olsen

Jeg kan kun sige at jeg er yderst tilfreds med denne lille smarte anordning :) det er kanon nemt at få til at virke, og så lyder det bare skide godt :) Jeg har smidt den på min oldnordiske NAD 114 / 216thx (som i øvrigt stadig spiller som en drøm man ikke har lyst til at vågne af :)) så nu venter jeg bare på at mine B&W cm 8 s2 kommer og erstatter mine gamle SA-højtalere!!! Så skal jeg da lige love for at festen kan skydes i gang :) tak til hifi-klubben i Odense for fantastisk service og betjening :)

28 måneder siden

Svanholm Lars

....og så skulle Gammelfar her blot installere en driver til bluetooth-enheden!!! Lyden er faktisk bedre, end hvad det unge menneske i afdelingen signalerede... Godt nytår! :-)

29 måneder siden

Svanholm Lars

Enheden gider ikke kommunikere med min PC... Så én stjerne er måske for meget for noget, der ikke virker?

29 måneder siden

BT2

Virker perfekt

35 måneder siden

Jacob

Har prøvet andre bt-modtagere, og har ikke været imponeret. <br>Men denne gang, var det anderledes. Den lille Argon, har overrasket mig enormt positivt. Både lyd-kvalitet, og at den holder en stabil forbindelse, selv fra god afstand, gør den til et glimrende valg for mig. Bruger så div enheder som medieafspiller...mobil/ipod/computer, hvilket giver stor fleksibilitet i dagligdagen<br><br>Eneste "men" jeg kan finde, er de oplagte: kvaliteten du sender, skal selvfølgelig være god fra starten af. Der mistes noget ved feks streaming af musik, så rippede cder er anbefalet<br>Og sidste men...når modtageren ikke har haft forbindelse til en bt-denhed i et stykke tid, så skal den parres igen...tager 5 sekunder, så det er mere det at skulle rejse sig fra sofaen :-P<br><br>Tak til HiFi Roskilde, for meget venlig betjening, da vi købte både denne og en Cambridge forstærker, som jeg glæder mig meget til at tage med hjem på onsdag :-D

39 måneder siden

Kenneth

Super nem opsætning som lovet. <br>Jeg hørte de klare toner allerede efter to minutter. <br><br>Perfekt produkt som ikke lover for meget - eneste anke er det grimme røde lys når den står i standby...

41 måneder siden

ARGON AUDIO - HØJ KVALITET TIL LAV PRIS

Argon Audio er Hi-Fi Klubbens eget mærke, som altid giver dig forrygende valuta for pengene. Med Argon Audio på banen er der ingen undskyldning for at lade dårlige produkter og dårlig lyd lyd forurene din hverdag!

 • Langt bedre end no-name-løsninger
 • Suveræn kvalitet til prisen
 • Gennemtænkt design
 • Gennemtestet af Hi-Fi Klubben
 • Både kabler, tilbehør og hi-fi-komponenter

Læs mere om Argon

Book en personlig demonstration

I Hi-Fi Klubben kan du opleve produkterne med dine egne øjne og ører, før du handler. Du kan tilmed aftale tid for en personlig demonstration. Så bliver det endnu nemmere for dig at vælge rigtigt!

Vi bruger småkager, aka cookies (informationskapsler), så du bl.a. kan bruge vores netbutik. Vi bruger dem også til at finde ud af, hvordan vores netsider bliver brugt, så vi hele tiden kan forbedre os, selvfølgelig imens vi lytter til vores favoritmusik. Ved at fortsætte accepterer du alt dette. Læs mere om cookies her