Gå til indhold
Denon AH-D7200 Head-fi høretelefoner

DenonAH-D7200Head-fi høretelefoner

Hovedtelefonen til dig, der kun er tilfreds med det bedste. Denons topmodel giver dig lyd, komfort og materialevalg i absolut verdensklasse!
Spar2.500,-
stk3.499,-
Før5.999,-
 Produktet står i HiFi Klubben Aalborg City Syd
PriceRunner

Læs mere:

Beskrivelse

Denon AH-D7200 – en ultimativ hovedtelefon

AH-D7200 er Denons flagskib – en kompromisløs high-end lukket hovedtelefon med finish, teknologi og lydkvalitet på enestående niveau. Ægte træ og ultrarent kobber er med til at give dig en uforglemmelig, autentisk totaloplevelse.

AH-D7200 opsummerer mere end 50 års Denon-erfaring med at producere højkvalitets hovedtelefoner, og der er kælet for hver en detalje på denne overdådige prestigemodel. Hovedbøjlen er blødt polstret med ægte lammeskind, ørestykkerne er udført i ægte træ, og hver eneste detalje er tunet til maksimal ydelse helt ned til kabelføringen, som er i ultrarent kobber.

AH-D7200 er relativt nem at drive, så du kan uden problemer tilslutte den til hovedtelefon-udgangen på enhver forstærker. Men hvis du virkelig ønsker at opleve den fulde lydkvalitetet fra AH-D7200, anbefaler vi kraftigt en seriøs separat hovedtelefonforstærker. I dag findes der endda højkvalites mobile modeller, som kan bruges sammen med de fleste bærbare devices. Med AH-D7200 og en god hovedtelefonforstærker er din musikoplevelse godt på vej op i den syvende himmel!

AH-D7200 fås i ægte valnød udførelse.

Highlights

  • Fantastisk lydkvalitet med 50mm FreeEdge Drivere
  • Overdådig finish i ægte valnød og aluminium
  • Suveræn bærekomfort til enhver hovedform
  • Alle ledere udført i 7N ultrarent iltfrit kobber
  • Relativt lav vægt for en high-end hovedtelefon

Tekniske specifikationer

Følsomhed105 dB
Frekvensområde5-50.000 Hz
Impedans aktiv25 ohm