Gå til indhold
DALI CONNECT Stand M-600 Højtalerstander

DALICONNECT Stand M-600Højtalerstander (par)

Elegant højttalerstander, der løfter dine højttalere op i rette ørehøjde. Spikes og gummifødder medfølger, og du kan skjule kablet i standerens ben.
 Produktet står i HiFi Klubben Viborg
Spar800,-
par1.799,-
Før2.599,-

HiFi Klubben Viborg
Ll. Sct. Peder Stræde 4
8800 Viborg

 70 80 90 22
 [email protected]

PriceRunner

Læs mere:

Beskrivelse

DALI CONNECT Stand M-600 – solid og elegant gulvstander til optimal placering af din kompakthøjttaler

CONNECT Stand M-600 er en solid og elegant gennemført højttalerstander, der løfter dine højttalere op i den helt korrekte ørehøjde, når du sidder i sofaen. Bundpladen er smukt udført i "tåget" glas, og du kan let skjule højttalerkablet i standerens ben. Både standerens ben og topplade er lavet af metal, og vejer nok til at du kan være sikker på at dine højttalere står fuldstændigt sikkert og stabilt. Justerbare spikes medfølger, og er du bekymret for dit trægulv, bruger du bare de medfølgende gummifødder.

Er dine højttalere ikke fra DALI, kan du selv vælge, om du vil pryde standeren med det medfølgende DALI-klistermærke. Den hvide version af standeren er ekstra speciel. Her har DALI nemlig investeret ekstra mange kroner i glaspladen, så du undgår det grønne skær, der ofte toner frem i billigere glasplader.

DALI CONNECT Stand M-600 sælges parvist og fås i hvid eller sort finish. Spikes, gummifødder, DALI-logo og skridsikkert underlag medfølger.

OBS: CONNECT Stand M-600 er også et godt valg til den trådløse CALLISTO 2 C kompakthøjtaler. Vær dog opmærksom på, at strømkablet ikke kan føres skjult igennem standeren. 


Tekniske specifikationer

Gulvstander til kompakthøjttalere
Materiale: Aluminium, jern og glas
Spikes, gummifødder, DALI-logo og skridsikkert underlag medfølger
Mål, topplade: 14,9 x 19,7 cm (BxD)
Mål, bundplade: 26 x 32 cm (BxD)
Højde: 61,5 cm (inkl. spikes)
Vægt: 6 kg
Farve: Hvid og sort