Gå til indhold
Bowers & Wilkins 802 D3 Gulvhøjtaler

Bowers & Wilkins802 D3Gulvhøjtaler (par)

High-end højttaler i absolut verdensklasse. Et fysisk mindre alternativ til topmodellen 800 D3, med mange af de samme kvaliteter.
 Produktet står i HiFi Klubben Viborg
Spar38.810,-
par124.990,-
Før163.800,-

HiFi Klubben Viborg
Ll. Sct. Peder Stræde 4
8800 Viborg

 70 80 90 22
 [email protected]

PriceRunner

Læs mere:

Beskrivelse

Bowers & Wilkins 802 D3 – topmodellen til almindelige stuer

802 D3 ligner en lettere krympet udgave af topmodellen 800 D3*, og det er præcis, hvad den er. Kabinettet er mindre, og de to Aerofoil-basser er 8" i stedet for 10". Men diamantdiskanten og FST-Continuum mellemtonen er stadig monteret i hver deres separate, udvendige Nautilus-hoved og er 100% identiske med topmodellen.

802 D3 giver dig de samme grundlæggende kvaliteter som 800 D3, men til en væsentlig lavere pris og i en størrelse, som bedre kan rummes i en almindelig stue. Og selvom den naturligvis kræver sin plads, kan den i kombination med den rette forstærker også præstere overbevisende full-range lyd i mindre rum.

Fra tegnebræt til musikalsk indlevelse
802 D3 er en tung og velvoksen full-range højttaler. De to nyudviklede 8" Aerofoil-basenheder spiller ekstremt stramt og præcist, samtidig med at de også har masser af kræfter i den allerdybeste oktav. Med alle de nye teknologier har Bowers og Wilkins løftet performance på 802-modellen til uanede højder og har gjort en af verdens mest populære og mest solgte high-end højttalere endnu bedre.

Følsomheden er forholdsvis høj, og også impedansmæssigt er 802 D3 en relativt overkommelig opgave for en god forstærker, givet at denne lever op til højttalernes kvalitet.

Højteknologi i musikkens tjeneste – både for musikelskere og professionelle
Selvom 802 D3 er en yderst afslørende højttaler, har den også en næsten magisk evne til at få det bedste ud af enhver musikgenre og enhver indspilning. Musikken kommer krystalklart og uforvrænget ud af højttaleren på en overbevisende naturlig måde, der gør det muligt at lytte i timevis uden at blive træt i ørene.

I forhold til den monumentale topmodel 800 D3, som er hudløst ærlig over for kildematerialet, er 802 D3 en smule mere tilgivende i sin klangkarakter. Uanset om det handler om en nyindspillet 24-bit Blu-ray udgivelse, dine gamle Beatles-LP'er eller en CD-genudgivelse af en opera fra 1940'erne, kan du altid se frem til en stor musikalsk oplevelse. 802 D3 tilgiver middelmådige indspilninger, og gode indspilninger bliver uforglemmelige.

Ud over at 802-modellerne i mange år har været et ultimativt valg for musikentusiaster verden over, har de også været særdeles populære i professionelle musikstudier, især inden for mastering. Her er høj troværdighed og lav forvrængning essentielt for, at man kan arbejde i timevis på dem. Man får præsenteret musikken med størrelse, neutralitet, timing og en dynamik i alle områder af lydspektret, som giver dyb indsigt i alle aspekter af musikken eller filmmixet.

Man kan med fuld ret sige, at 802'eren kombinerer det bedste fra både den professionelle verden og musikelskerens univers. Og D3-versionen er mere end klar til at videreføre de stolte traditioner!

802 D3 fås med finish i højglans sort pianolak, hvid lak eller rosentræ.

* Forventet lancering maj 2016

Highlights

 • Næsten ubegrænset dynamik, selv ved høje lydniveauer i store rum
 • Ekstremt velopløst og naturlig lydgengivelse
 • Continuum FST-mellemtone i separat Turbine-hus
 • Diamantdiskant i separat Nautilus-hus
 • Eksklusiv møbelfinish i sort pianolak, hvid lak eller ægte træfiner
Lars Baastrup
Aarhus Europaplads
99 butikkerFind nærmeste butik
Lars Baastrup

HiFi-Klubbens
Ekspertvurdering

 • Næsten ubegrænset dynamik, selv ved høje lydniveauer i store rum
 • Ekstremt velopløst og naturlig lydgengivelse
 • En smule mere tilgivende over for kildematerialet end topmodellen 800 D3
 • Continuum FST-mellemtone i separat Turbine-hus
 • Diamantdiskant i separat Nautilus-hus
 • Aerofoil-basenheder
 • Resonansdødt ”reverse wrap” Matrix-kabinet
 • Eksklusiv møbelfinish i ægte træfiner eller lak

Videoer om Bowers & Wilkins 802 D3

Tekniske specifikationer

Bas størrelse8"
Diskant størrelse1"
Følsomhed90 dB
Frekvensområde (-3dB)17-28.000 Hz
Frekvensområde (-6dB)14-35.000 Hz
Impedans8 ohm (minimum 3) ohm
Mellemtone størrelse6"