Gå til indhold
Argon Audio Red Edition MJIN1 Minijack-kabel

Argon AudioRed Edition MJIN1Minijack-kabel

Red Edition MJIN1 er et højkvalitets stereo minijack-til-phono kabel, som du f.eks. kan bruge til at forbinde iPod, mobil, pc m.m. til dit anlæg. Fås i op til 10 meter.
 Produktet står i HiFi Klubben Køge
Spar60,-
stk139,-
Før199,-

HiFi Klubben Køge
Vestergade 20
4600 Køge

 70 80 90 21
 [email protected]

PriceRunner

Læs mere:

Beskrivelse

Argon Red Edition MJIN1 – højkvalitets stereo minijack-til-phono kabel til fornuftig pris
Red Edition MJIN1 er et stereo minijack-til-phono kabel i virkelig høj kvalitet. Her kan du være sikker på at få al den gode stereolyd fra din iPod, mobil, pc m.m. over til anlægget. Kablet er meget fleksibelt og let at have med at gøre, og de solide metalstik har forgyldte kontaktflader for årelang problemfri funktion. Stikkene er samtidig ekstra korte, så du nemt finder plads bag anlægget.

Lederne i Red Edition MJIN1 er udført i 99,99% rent iltfrit kobber, og kablet er afskærmet, så indstrålet støj ikke forurener din musikoplevelse. Den flotte finish understreger, at du står med et seriøst kvalitetsprodukt i hånden.

Red Edition MJIN1 fås i længder helt op til 10 meter, så du uden problemer kan nå helt over i den anden ende af stuen.

Beskyt dit anlæg med en skilletrafo
Hvis du bruger Red Edition MJIN1 – eller et lignende kabel – mellem din pc og dit anlæg, anbefaler vi at anskaffe en separat skilletrafo, som beskytter forstærkeren eller receiveren mod brumsløjfer, støj og ustabilitet. De lydkort, som sidder i gængse pc’er – både bærbare og stationære – er ikke altid lige egnede til at spille sammen med hi-fi komponenter, og i uheldige tilfælde kan du ligefrem risikere at beskadige anlægget. En skilletrafo er en både billig og effektiv forsikring mod disse problemer.

Vælg et kvalitetskabel til dit anlæg
De lakridssnøre-kabler, som typisk følger med i kassen til et hi-fi-produkt, er i bund og grund kun egnede til at tjekke, om anlægget virker eller ej. Stik og ledere er af elendig kvalitet, du mister både detaljer og dynamik, og det er hørbart selv på et anlæg i økonomiklassen.

Hvis du ofrer lidt ekstra på et sæt ordentlige kabler, får du den fulde lydkvalitet og ejerglæde fra dit anlæg. Og i forhold til investeringen er det den bedste opgradering, som du overhovedet kan foretage.

Argon – fire kabelserier til fire behov
Argons kabler kommer i fire serier, som afspejler fire forskellige pris- og ambitionsniveauer. Alle serierne er designet til at give dig mest muligt for pengene, så du behøver bare at vælge det Argon-kabel, der matcher kvaliteten på dit anlæg.

WHITE: økonomiserien, som giver dig en fornuftig kabelløsning til lavest mulige pris. Her får du en kvalitet, som ligger væsentligt over producenternes medfølgende ”lakridssnøre”-kabler. For højttalerkablernes vedkommende får du et rigtigt hi-fi-alternativ til almindelig lysnetledning, som ikke er beregnet til dette formål.

RED: Her er der gjort mere ud af detaljerne, men stadig til en særdeles fornuftig pris. For eksempel er de fleste modeller udstyret med solide metalstik, som både ser bedre ud og er mere robuste end støbte plastikstik. Andre fordele kan være bedre afskærmning og mere avanceret isolering.

BLUE: Højkvalitets kabler, som vil få det bedste ud af et godt anlæg. Her får du f.eks. endnu bedre afskærmning, avanceret geometri, tykkere ledere og endnu bedre stik. Serien for dig, der vil forkæle dig selv og dit anlæg lidt ekstra.

BLACK: Topserien med masser af lækre og audiofile løsninger. Her møder du blandt andet forsølvede ledere, rhodium-belagte stik og tredobbelt afskærmning. Et kabel fra Black-serien kan leve op til niveauet i særdeles gode anlæg, og du behøver normalt kun at spekulere i andre løsninger, hvis du har et decideret high-end-system eller et specielt behov for at fintune klangen fra dit anlæg.

Argon – Hi-Fi Klubbens eget mærke
Argon Audio er Hi-Fi Klubbens eget mærke, som bygger på mere end 30 års erfaring i branchen. Målet med Argon er at give dig hi-fi-produkter af meget høj kvalitet til meget små penge. Argon produceres til Hi-Fi Klubbens specifikationer hos håndplukkede kvalitetsproducenter i Fjernøsten, og fordi vi har fuld kontrol over hele processen, kan vi give produkterne præcis de funktioner og egenskaber, som passer til dit behov. Argon er forrygende valuta for pengene – hver eneste gang!

Tekniske specifikationer

  • Stik: RCA