Gå til indhold

SennheiserAMBEO SoundbarSoundbar

Produktet står i HiFi Klubben Kolding
Stor, tung, avanceret og råstærk soundbar, som klarer alle opgaver i suveræn stil, inklusive Dolby Atmos surround og musik i stereo.

Læs mere:

Beskrivelse

Sennheiser AMBEO Soundbar – eksklusiv TV-soundbar med massiv råstyrke og overbevisende surround-fornemmelse

AMBEO Soundbar er en stor, tung og eksklusiv TV-soundbar, som spiller højere, dybere og med mere overbevisende surround-fornemmelse end nogen anden soundbar på markedet. 13 indbyggede enheder, massive indbyggede forstærkere og en ultra-avanceret processor arbejder sammen om at give dig en helt unik lydoplevelse til både film og musik.

Opsætningen klarer du én gang for alle via den dedikerede Smart Control App og den medfølgende kalibreringsmikrofon, og herefter er du klar til den unikke AMBEO-oplevelse: overbevisende 3D-lyd som i en rigtig hjemmebiograf, forbløffende dyb og råstærk bas samt en grundlæggende lydkvalitet, som også gør musiklytning i stereo til en ren fornøjelse.

Klarer alle opgaver nemt og elegant
AMBEO Soundbar understøtter næsten ethvert tænkeligt lydformat inklusive Dolby Atmos og DTS:X, som også giver dig højdefornemmelse i lydbilledet. Via appen kan du tilpasse lyden og rumfornemmelsen til din personlige smag, og med HDMI-CEC klarer du tænd/sluk og lydstyrke fra din eksisterende TV-fjernkontrol, så du ikke skal skænke den daglige betjening en tanke. Det hele kører helt automatisk, og du kan koncentrere dig om at nyde den suveræne lyd.

AMBEO Soundbar er ikke gratis, men set i forhold til et traditionelt hjemmebio-system eller et trådløst surround setup med baghøjtalere og subwoofer, er den et særdeles interessant alternativ. Her får du nemlig både den eftertragtede surround-oplevelse og en imponerende bas og råstyrke uden at få et helt anlæg ind i stuen i samme omgang.

AMBEO Soundbar fås med finish i sort børstet aluminium. Vægbeslag fås som ekstratilbehør.