Gå til indhold

DALICALLISTO 6 CGulvhøjtaler

Produktet står i HiFi Klubben København Aaboulevard
Trådløs gulvhøjtaler med et univers af lækre muligheder. Til dig, der vil have det bedste fra både det traditionelle og det trådløse hi-fi-univers.

Læs mere:

Beskrivelse

DALI CALLISTO 6 C – trådløs aktiv gulvhøjtaler med 24-bit HD-kvalitet, 250 indbyggede watt og fuldblods hi-fi-lyd

CALLISTO 6 C er den trådløse gulvhøjtaler i DALIs unikke CALLISTO-system. Den giver dig rigeligt med råstyrke og dynamik til at fylde selv et stort lytterum med musik eller filmlyd i særdeles høj kvalitet, selv uden brug af subwoofer. Designet er enkelt og stilrent, og sammen med den matchende Sound Hub får du en løsning med et hav af lækre trådløse muligheder med et minimum af apparater og kabler.

Med 250 indbyggede Klasse D-watt i hver højtaler kan CALLISTO 6 C uden problemer hamle op med mange traditionelle højkvalitets anlæg med separat stereoforstærker og passive højtalere. Den trådløse signaloverførsel mellem højtaleren og Sound Hub sker i ægte 24-bit opløsning, så hvis din lydkilde er i HD, får du også HD-kvalitet ud af højtalerne.

Letbetjent og med alle muligheder
Streamingtjenester som for eksempel TIDAL HiFi tilbyder et hastigt voksende antal titler i ægte 24-bit HD-kvalitet, og hvis du tilkøber et Bluesound indbygningsmodul til din Sound Hub, har du adgang til trådløs HD-musikstreaming på et letbetjent trådløst anlæg, som leverer varen i suveræn bedre-end-CD kvalitet – med hele molevitten lige under fingerspidserne på din smartphone.

Du kan også tilslutte alle dine andre lydkilder – inklusive alternative musikstreamere – til Sound Hub og stadig nyde godt af den trådløse tilslutning og betjening af højtalerne. Alt det bedste fra det traditionelle og det trådløse hi-fi-univers samlet i ét system. En audiofil drøm er blevet til virkelighed!

CALLISTO 6 C fås i sort ask eller hvid mat finish.