HiFi Klubben

Gå til indhold
Lokale tilbud Gør et kup på udstillingsmodeller, udgåede produkter og overskudslager fra alle vores butikker. Læs mere

NAD M22.2 x 2 Effektforstærker

{{bundle.price}} /System
NAD M22.2 x 2 Effektforstærker

Billeder

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

M22.2 x 2 er et massivt effektforstærker-sæt, som leverer svimlende 2 x 900 watt i suveræn high-end kvalitet. Det giver suveræn lyd og næsten uudtømmelig råstyrke med selv de mest krævende højtalere. En helt unik oplevelse!

NAD M22.2 x 2 – 2 x 900 watt high-end effektforstærker-sæt med lyd, råstyrke og design i absolut verdensklasse

  • Massive 2 x 900 watt i 8 ohm
  • Enestående ren og detaljeret lyd
  • Kan ubesværet drive næsten ethvert højtalersystem
  • Eksklusivt og solidt design med forrygende finish i aluminium
  • Både balanceret og ubalanceret tilslutning (XLR/RCA)

M22.2 x 2 er et high-end forstærkersæt, som består af to styk brokoblede M22.2 effekttrin. Du får utrolige 2 x 900 watt i 8 ohm, enestående ren lyd og næsten uudtømmelig råstyrke. Altsammen med et minimalt strømforbrug, som skyldes NAD's raffinerede brug af Klasse D-teknologien.

Med 2 x 900 watt i kompromisløs high-end kvalitet har du effekt nok til at drive et hvilket som helst højtalersystem til den yderste grænse og med total kontrol. Du får både ubalancerede og balancerede indgange (RCA/XLR), så du kan kombinere sættet med enhver højkvalitets forforstærker på markedet. Den oplagte partner er naturligvis NAD's egen M12, som matcher det forrygende flotte design og den eksklusive finish i tung, massiv aluminium.

Prøv bare at se, hvad du skal betale for en lige så velspillende løsning fra andre producenter (hvis du kan finde en). Så vil du indse, at NAD her har begået en virkelig genistreg, som bringer den fuldstændig kompromisløse lydkvalitet inden for rækkevidde af almindelige musikelskere.

Læs mere om NAD M22.2

Tilbehør

Anbefalede produkter

Vil du opleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du opleve produkterne med dine egne øjne og ører, inden du handler. Du kan endda arrangere tid til personlig demonstration. Dette gør det lettere for dig at vælge det rigtige.

Vi bruger småkager, aka cookies (informationskapsler), så du bl.a. kan bruge vores netbutik. Vi bruger dem også til at finde ud af, hvordan vores netsider bliver brugt, så vi hele tiden kan forbedre os, selvfølgelig imens vi lytter til vores favoritmusik. Ved at fortsætte accepterer du alt dette. Læs mere om cookies her