Gå til indhold

NAD C316BEE + STREAM1M Stereosystem

Med den stærke C316BEE forstærker og en Stream1M med indbygget Spotify Connect skal du blot tilsætte et par gode højttalere efter eget valg. Så har du trådløs musik fra din smartphone eller tablet i ægte hi-fi-kvalitet.

{{bundle.lowestPrice}} /Sæt

Highlights

  • Spiller al musik trådløst fra din smartphone, tablet eller PC/Mac
  • Helt frit højttalervalg
  • Imponerende råstyrke og lydkvalitet til prisen
  • Både indbygget Spotify Connect og Bluetooth
  • Mange tilslutningsmuligheder

NAD C316BEE / Argon Stream1M – stereoforstærker og musikstreamer med masser af trådløse muligheder
C316BEE og Stream1M er et komplet musikanlæg, som bare behøver et par gode højttalere for at kunne streame musik fra alle streamingtjenester på markedet, for eksempel Spotify, TIDAL eller Deezer, i fed hi-fi-kvalitet. Du parrer bare din smartphone/tablet eller PC/Mac med Stream1M, så spiller al musikken fra din enhed trådløst over anlægget. Du navigerer trådløst fra Argons brugervenlige UNDOK app.

Forstærkeren C316BEE er en ægte klassiker i stereoverdenen. På trods af sine relativt kompakte mål kan den stadig drive de fleste seriøse kompakthøjttalere i overlegen NAD-stil, og den fungerer fremragende som centrum i et godt stereoanlæg. Du får bl.a. hele 6 linjeindgange, udgang for hovedtelefon og en analog minijack-indgang på fronten.

Læs mere om NAD C316BEE

Læs mere om Argon Stream1M

Book en personlig demonstration

I Hi-Fi Klubben kan du opleve produkterne med dine egne øjne og ører, før du handler. Du kan tilmed aftale tid for en personlig demonstration. Så bliver det endnu nemmere for dig at vælge rigtigt!

Vi bruger småkager, aka cookies (informationskapsler), så du bl.a. kan bruge vores netbutik. Vi bruger dem også til at finde ud af, hvordan vores netsider bliver brugt, så vi hele tiden kan forbedre os, selvfølgelig imens vi lytter til vores favoritmusik. Ved at fortsætte accepterer du alt dette. Læs mere om cookies her